انواع روش های طراحی سایت
نیازی به توضیح نیست که وب سایت چیست و متشکل از چه عناصری می باشد؟ به ساده ترین بیان وب سایت مجموعه ای گسترده از صفحات به هم پیوسته می باشد که دارای عناصر مختلفی اعم از متن و نیز صدا و تصویر و …. می باشند. این صفحات به هم پیوسته که به عنوان وب سایت شناخته می شوند دارای یک ادرس می باشند و یک یا بیشتر از یک سرور وظیفه پشتیبانی و میزبانی این صفحات را داراست. اما نکته دارای اهمیت این است که سایت را به چه روش هایی می توان طراحی کرد. در این مطلب قصد ما این است که انواع روش های طراحی سایت را برای شما توضیح بدهیم. به علاوه اینکه بهترین گزینه برای درخواست خدمات طراحی سایت را نیز خدمت شما معرفی خواهیم کرد.
مهم ترین روش های طراحی سایت کدامند؟
در ادامه برای شما سه روش شناخته شده طراحی سایت را معرفی خواهیم کرد. اگر به دنبال افزایش دانش خود در زمینه طراحی سایت هستید به هیچ عنوان ادامه مطلب را از دست ندهید.
طراحی سایت استاتیک
طراحی سایت استاتیک که به طراحی سایت پویا نیز شهرت دارد اولین روشی است که قصد صحبت درباره آن را داریم. وب سایتی که برچسب استاتیک روی آن خورده است دارای تعداد صفحات معینی می باشد. به علاوه اینکه این صفحات اصلا تعاملی با افرادی که از آن ها بازدید می کنند ندارند. کاربرد این وب سایت ها زمانی می باشند که بخواهید شرکت و یا هر واحد شغلی دیگری را معرفی کنید. این روش طراحی سایت زمان چندانی را از افراد نخواهد گرفت. به علاوه اینکه میزبانی راحت تری را هم داراست. اگر بخواهید سایت کوچکی را طراحی کنید گزینه مناسبی به نظر می رسد.
طراحی سایت داینامیک
طراحی سایت داینامیک یا طراحی سایت پویا دومین موردی است که در این باره قصد داریم مورد بررسی قرارش دهیم. حتما تا الان حدس زده اید که این روش طراحی سایت نسبت به مورد قبل دارای چه تفاوت هایی می باشد. برخلاف سایت های ثابت یا همان استاتیک این سایت ها از نظر انعطاف پذیری سطح خوبی دارند. اگر در این سایت ها مدیر سایت بشوید کار شما برای کارکردن با سایت راحت است. به طوری که می توانید هر از چندگاهی محتوای این سایت ها را از طریق پنل کاربری تغییر دهید. اگر قصد شما طراحی سایت داینامیک است اولین مورد این را بدانید که به کمک این روش طراحی سایت تعداد صفحات نامحدودی را می توانید ایجاد کنید.
طراحی سایت فلش
طراحی این نوع سایت ها در سال های قبل رایج شده بود. امکان طراحی این سایت ها در گذشته توسط نرم افزار های خاصی فراهم بود. طراحی این سایت ها سخت نیست و می توان به راحتی سایت هایی از این قبیل را طراحی کرد. شاید به علت برخورداری از المان های بصری این روش را بتوان بسیار محبوب تلقی کرد. همین طراحی زیبا را می توان بزرگ ترین مزیت طراحی سایت فلش دانست. از طرف دیگر این سایت ها بسیار طراحی آسانی دارند. اما این را هم نباید فراموش کرد که طراحی سایت فلش دارای معایب خودش هم می باشد.
این سایت ها به گونه ای نیستند که موتور های جستجوگر را به راحتی به خود جذب کنند. از طرف دیگر سرعت بارگزاری این سایت ها بسیار پایین است. حتما می دانید در بحث سئو چقدر دارای اهمیت است که سایت به درستی بارگزاری شود.
نظرات شما عزیزان: