معرفی کامل برنامه threads اینستاگرام
با گسترش فضای مجازی و افزایش استفاده از شبکههای اجتماعی، اپلیکیشنهای پیامرسان به یکی از بخشهای اساسی زندگی مردم تبدیل شده است و اپلیکیشنهای مختلفی برای ارتباطات اجتماعی ایجاد شدهاند. از جمله این شبکههای اجتماعی میتوان تلگرام، اینستاگرام، توییتر و تیک تاک را نام برد.
با توجه به سرعت رشد تکنولوژی و فعالیت مستمر توسعه دهندگان و برنامه نویسان، هر روزه شاهد ایجاد قابلیتهای جدید در هر کدام از این پلتفرمها و حتی ظهور برنامههای جدید هستیم. هر کدام از این شبکهها، در صورت درجا زدن، همانند برنامههایی چون لاین و وایبر، در کوتاهترین زمان ممکن جایگاه خود را از دست خواهد داد. اما در جدیدترین نسخه شبکههای اجتماعی، اپلیکیشن Threads بهعنوان یکی از رقبای اصلی توییتر معرفی شده است.
این اپلیکیشن پس از خرید توییتر توسط ایلان ماسک، توسط مارک زاکربرگ موسس فیسبوک و اینستاگرام، راهاندازی شد. Threads قابلیتهایی مشابه توییتر دارد و بیشتر برای انتشار محتوای متنی با افراد و ارائهی بازخورد میان کاربران، کاربرد دارد. علاوه بر این، با استفاده از این اپلیکیشن، کاربران میتوانند به دوستان خود پیام خصوصی، عکس و ویدیو بفرستند و وضعیت خود را بهروز کنند. علاوه بر این، این اپلیکیشن امکاناتی مانند نمایش مکان فعلی و وضعیت آنلاین بودن دوستان را نیز دارا است. در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که تردز چیست؟ چگونه کار میکند و چه امکاناتی دارد.
threads چیست؟
برنامه Threads اینستاگرام که با نام کامل Threads from Instagram نیز شناخته میشود، بهطور خاص برای کاربران اینستاگرام طراحی شده است. با نصب این اپلیکیشن، شما میتوانید به صورت مستقیم و از طریق اکانت اینستاگرام خود، به اکانت تردز دسترسی پیدا کنید. در این برنامه ، شما میتوانید با دوستان خود در اینستاگرام به صورت خصوصی ارتباط و تعامل برقرار کنید و پیام، عکس و ویدیو بفرستید. بهطور کلی، با نصب اپلیکیشن تردز اینستاگرام، شما بهصورت مستقیم به اکانت تردز دسترسی پیدا میکنید و میتوانید به صورت خصوصی با دوستان خود در اینستاگرام ارتباط برقرار کنید.
درواقع تردز یک برنامه کاربری جدید متن محور است که در تاریخ ۵ ژوئیه ۲۰۲۳ توسط شرکت متا، مالک اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ معرفی شد. تردز در نگاه اول شباهت زیادی به توییتر دارد و فید کاربران در هر دو پلتفرم با پستهای متنی پر میشود. با استفاده از این مطالب، کاربران میتوانند در جریان تازهترین رویدادهای جهان قرار گیرند. وقتی شما وارد تردز اینستاگرام میشوید، فید صفحه شما با مطالب افرادی که آنها را دنبال کردهاید و همچنین مطالب سایر کاربران تردز پر میشود. این کاربران، افرادی هستند که بر اساس الگوریتم تردز، احتمالا به مطالب یا تردز (thread) آنها علاقهمند خواهید شد.
همچنین شما میتوانید با کمک تردز به اینستاگرام مارکتینگ بپردازید. ممکن است از خود بپرسید که اینستاگرام مارکتینگ چیست؟ اینستاگرام مارکتینک همان بازاریابی شبکههای اجتماعی است.
اینستاگرام تردز را از کجا و چگونه باید نصب کنیم؟
عضو شدن دربرنامه Threads اینستاگرام بسیار آسان و راحت است. برای شروع، میتوانید اپلیکیشن اینستاگرام Threads را از پلی استور یا همان فروشگاه پلی برای گوشیهای اندروید و یا اپ استور برای آیفون دانلود کنید. آیکن این اپلیکیشن شبیه به حرف @ است که در آدرس ایمیل استفاده میشود. حالا کافی است برنامه تردز را باز و اجرا کنید. اینستاگرام بهصورت خودکار اکانت شما را شناسایی خواهد کرد و شما میتوانید با لمس آن، عضو تردز شوید. به همین راحتی!!
البته در صورتی که چند اکانت اینستاگرام دارید، میتوانید در پایین صفحه روی گزینه Switch Accounts کلیک کرده و اکانت مورد نظرتان را انتخاب کنید. پس از ورود به اینستاگرام Threads ، میتوانید با دوستان خود در اینستاگرام به صورت خصوصی ارتباط برقرار کنید و پستهای متنی را با یکدیگر به اشتراک گذارید. در نهایت، پس از ورود به تردز وانجام تنظیمات مربوط به حساب کاربری خود، شما میتوانید از امکانات این شبکه اجتماعی استفاده کنید.
امکانات تردز چیست؟
از امکانات تردز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اشتراک گذاری پستهای متنی
- تگ کردن پستهای متنی
- گفتگو به دوستانتان به صورت خصوصی در تردهایی که به اشتراک گذاشتید.
- ارسال عکس و ویدیو
- لایک کردن پست دیگران
- پست یا استوری کردن یک تردز در اینستاگرام
در کل، تردز یک شبکه اجتماعی جدید و جذاب است که به کاربران اینستاگرام امکان میدهد با دوستان خود به صورت خصوصی در تردهایی که به اشتراک گذاشتهاید، گفتگو کنند و پستهای متنی، عکس و ویدئویی را به اشتراک بگذارند.
چگونه در تردز اکانت بسازیم؟ (راهنمای گام به گام)
در بخشهای قبل به طور خلاصه نحوه ساخت اکانت تردز را به شما آموزش دادیم. در این بخش قصد داریم به صورت گام به گام نحوه ساخت اکانت در اپلیکیشن تردز را به شما آموزش دهیم.
گام ۱: در گام اول لازم است این اپلیکیشن را از اپ استور یا گوگل پلی دانلود کنید. بعد از دانلود این اپلیکیشن 76 مگابایتی، اولین بخشی را که مشاهده میکنید آیکون یا همان لوگوی تردز است. پس از دیدن لوگوی Threads ما شما با صفحه ای رو به رو میشوید که در بخش پایینی صفحه، اکانت اینستاگرام خود را میبینید. با کلیک کردن بر روی این دکمه صفحه بعدی برای شما لود میشود.
گام ۲: پس از لود شدن، شما با صفحهای به نام profile رو به رو میشوید. این صفحه دارای سه بخش Bio، Name و Link است. همچنین کمی پایینتر از این سه دکمه شما با دکمهای به نام import from Instagram مواجه میشوید. این صفحه دو انتخاب را پیش روی شما قرار میدهد اول اینکه شما میتوانید به طور دستی قسمتهای Bio، Name و Link را پر کنید، اما اگر دوست دارید که این موارد مانند اکانت اینستاگرام شما باشد بر روی دکمه import from Instagram کلیک میکنید و به راحتی تمامی اطلاعات شما از اینستاگرام وارد تردز میشود.
درواقع با لمس این دکمه شما مشاهده میکنید که تمامی اطلاعات اینستاگرام شما مانند نام، بیوگرافی و لینک مربوطه در لینک بیو اینستاگرام شما در بخش تردز قرار داده میشود. اما اگر از این موضوع صرف نظر کردید و دوست داشتید که این موارد را تغییر دهید میتوانید از دکمه Reimport استفاده کنید.
گام ۳: قسمت بعدی که در نحوه نصب اپلیکیشن تردز با آن مواجه میشوید. بخش privacy است. در این قسمت شما با دو گزینه به نامهای Public Profile و Private Profile مواجه میشوید. کلمه Public به معنای عمومی و کلمه Private به معنای خصوصی است که این دو گزینه نشان دهنده وضعیت شما در اپلیکیشن thread خواهد بود.
درواقع اگر شما بخواهید که صفحه ایجاد شده در تردزتان عمومی باشد و بازدید از آن برای عموم کاربران وجود داشته باشد میتوانید گزینه Public Profile را نتخاب کنید. در غیر این صورت اگر علاقهمند هستید که پیج شما خصوصی باشد و تنها افرادی که خودتان دوست دارید از آن بازدید کنند میتوانید گزینه Private Profile را انتخاب کنید.
گام ۴: در بخش بعدی شما با صفحهای با عنوان Follow the same accounts you follow on Instagram مواجه میشوید. این صفحه به شما لیست افرادی را که در اینستاگرام دنبال میکنید را به شما نشان میدهد. اگر میخواهید تمام دنبال کنندههای خود در اینستاگرام را در اپلیکیشن تردز نیز داشته باشید، میتوانید دکمه follow all لمس کنید تا تمامی افراد موجود در لیست به دنبال کنندگان شما در تردز تبدیل شوند.
گام ۵: بخش بعدی که در مراحل ساخت اکانت تردز با آن مواجه میشوید، قسمتی با عنوان How Threads Works است که شامل سه گزینه Powered by Instagram، The fediverse و Your data است. در این بخش نیاز نیست کار زیادی را انجام دهید فقط کافی است دکمهای که بر روی در زیر صفحه با عنوان Join Threads وجود دارد کلیک کنید.
آموزش گام به گام تردز اینستاگرام
تا به اینجای مقاله دانستیم که تردز چیست؟ در این قسمت از مقاله قصد داریم نحوه کار با تردز اینستاگرام را به صورت کامل و گام به گام آموزش دهیم. درواقع این بخش کمی شبیه به آموزش توییتر است با این حال بین این دو برنامه تفاوتهایی نیز وجود دارد.
بخش Home یا خانه اینستاگرام threads
بخش Home یا خانه در تردز به بخشی گفته میشود که شما در آنجا جدیدترین پستها، عکسها یا ویدیو را تماشا میکنید. در قسمت زیر هر پست چهار علامت مشاهده میکنید که شامل موارد زیر هستند.
- علامت قلب: از این علامت برای لایک کردن استفاده میشود.
- علامت کامنت: از این علامت برای نوشتن کامنتها و نظرات استفاده میشود.
- علامت بازنشر: از این علامت برای بازنشر پستها در پیج خودتان استفاده میشود.
- علامت به اشتراک گذاشتن: علامت به اشتراک گذاشتن که به آن علامت share نیز میگویند. برای به اشتراک گذاشتن پستها با دوستانتان استفاده میشود.
البته ذکر این نکته لازم است که علامت share تردز با علامت share اینستاگرام دارای تفاوتهای زیادی است. شما با کلیک کردن بر روی این علامت در با چند گزینه مواجه میشوید. این گزینهها شامل Add to Story ، Tweet، Copy Link و Share Via است. که در زیر کاربرد هر یک از این گزینهها را برای شما توضیح میدهیم.
- Add to Story: برای انتشار پست مورد نظر در استوری اینستاگرام
- Post to feed: برای انتشار پست مورد نظر در اینستاگرام
- Tweet: برای انتشارپست مورد نظر در توییتر
- Copy Link: برای کپی کردن لینک مورد نظر
- Share Via: برای اشتراک گذاری لینک پست مورد نظر با دوستانتان در دیگر برنامهها مانند تلگرام، واتساپ و…
بخش Search یا جستجو threads
بخش ذره بین در تردز، نماد جستجو یا همان Search را نشان میدهد که این بخش اصلا شبیه به بخش Explore در اینستاگرام نیست. با استفاده از این بخش در تردز میتوانید فقط نام کاربری افراد مورد نظر خود را جستجو کنید، به عنوان مثال شما میتوانید افرادی که میخواهید در توییتر فالو کنید را پیدا کنید. همچنین، این نماد جستجو در وب سایتها و برنامههای کاربردی دیگر نیز معمولاً به کار میرود.
New Threads
برای انتشار متن و پست در تردز، باید آیکون قلم را انتخاب کنید و سپس با انتخاب گزینه New Thread یا Start Thread، میتوانید باکس متن را مشاهده کنید و متن مورد نظر خود را تایپ کنید. برای ارسال عکس و فیلم، باید از گیره معمول در بیشتر اپلیکیشنها استفاده کرده و عکس یا فیلم مورد نظر را انتخاب کنید تا در پست شما در تردز قرار بگیرد. بنابراین بخش New Thread در برنامه تردز اینستاگرام برای نوشتن و یا به اشتراک گذاری عکس و ویدیوهای شما است.
بخش Activity یا فعالیتها در برنامه threads
همانطور که در اینستاگرام علامت قلب نمایش داده میشود و فعالیتهای مختلفی که در پروفایل شما رخ داده است را نشان میدهد، در تردز نیز این علامت به همین منظور استفاده میشود. این بخش شامل فعالیتهایی مانند لایک و کامنت، فالو کردن، ریپلای کردن، منشن کردن و قبول کردن درخواست فالو شما است که در زبانههای مختلف نمایش داده میشوند.
بخش profile یا صفحه کاربری threads Instagram
پروفایل در تردز شامل قسمتهای مختلفی است که برخی از آنها به دلیل تشابه با اینستاگرام، قابلیت شناسایی آسانی دارند. صفحه نمایش تردها و ریپلیهایی که بر روی دیگر تردها ثبت کردهاید، همراه با بخش اصلی پروفایل را تشکیل میدهد. اما، علاوه بر این قسمتها، شما با دو دکمه برای ویرایش و تغییر پروفایل و به اشتراک گذاری آن نیز مواجه خواهید شد.
مقایسه تردز متا با توییتر ایلان ماسک
تردز جزو اپلیکیشنهایی است که اخیرا بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. با این حال این اپلیکیشن شباهت بسیاری به توییتر دارد و بسیاری از کاربران می۲خواهند بدانند که تفاوت توییتر با تردز چیست؟ در ادامه بخشی از این تفاوتها را بررسی میکنیم.
مدیریت حساب
تردز متا به شدت به اینستاگرام وابسته است و برای استفاده از آن، حتما باید حساب اینستاگرام داشته باشید. به دلیل وابستگی به اینستاگرام، حذف حساب تردز موجب حذف حساب اینستاگرام نیز میشود. در مقابل، توییتر به پلتفرم دیگری وابسته نیست و شما میتوانید بهطور مستقل با استفاده از اطلاعات مورد نظر، ثبتنام کنید و هرزمان که بخواهید حساب توییترتان را حذف کنید بدون اینکه برای سایر پلتفرمهای رسانههای اجتماعیتان، پیامدی بهدنبال داشته باشد.
هزینه
تردز کاملاً رایگان است و دسترسی به ویژگیهای آن وابسته به پرداخت هیچ هزینهای نیست. در حال حاضر هیچ تبلیغاتی در تردز وجود ندارد، اما این موضوع ممکن است در آینده ایجاد شود. اما توییتر دارای تبلیغات است و ویژگیهایی برای مشترکین «توییتر بلو» در نظر گرفته شده است که هزینه آن در حال حاضربین ۸ دلار در ماه است.
تایید حساب و تیک آبی
در تردز، حسابهایی که در کنار نام آنها علامت آبی رنگی وجود دارد، تأیید شدهاند و این تأیید براساس تأیید حساب کاربری در اینستاگرام انجام میشود. در صورتی که حساب اینستاگرام شما تأیید شده باشد، در تردز نیز به صورت خودکار تأیید میشود. اما در توییتر، سیستم تأیید کاربران کمی پیچیدهتر است و براساس معیارهای متعددی انجام میشود. در حال حاضر، با خریدن اشتراک توییتر بلو، میتوانید نشان تأیید دریافت کنید. با این حال، حسابهای دولتی با نشان خاکستری و برخی سازمانها و رسانههای خبری با نشان طلایی، بدون نیاز به خرید اشتراک توییتر بلو، تأیید میشوند.
محدودیت پیامهای متنی
توییتر و تردز هر دو برای اشتراک گذاری پیامهای کوتاه و تعامل با دیگر کاربران طراحی شدهاند. با این حال، تردز به شما امکان میدهد تا پیامهای بلندتری نسبت به توییتر به اشتراک بگذارید. محدودیت کاراکتر برای توییتر ۲۸۰ و برای تردز ۵۰۰ کاراکتر است. این محدودیت برای توییتر، توانایی کاربران در ایجاد پیامهای کوتاه و جذاب را نشان میدهد.
پستهای چند رسانهای
تردز و توییتر هر دو به شما اجازه میدهند تا محتوای چندرسانهای را ارسال کنید، اما تفاوتهایی در این زمینه وجود دارد. در تردز، میتوانید تصاویر و ویدیوهای بیشتری را در یک پست به اشتراک بگذارید، در حالی که توییتر تنها به شما اجازه میدهد تا چهار مورد از محتوای چندرسانهای را در هر توییت ارسال کنید. همچنین، تردز امکان ارسال پستهای کروسل اینستاگرام را نیز دارد، که به شما اجازه میدهد تا تا ۱۰ ویدیو یا عکس یا ترکیبی از هردو را در یک پست به اشتراک بگذارید. این ویژگی در توییتر وجود ندارد.
نحوه تعامل با برنامه
توییتر و اینستاگرام تردز از نظر تعاملی شبیه هم هستند و دارای دکمه لایک، کامنت، ریپست و کوت و گزینههای اشتراکگذاری هستند. با کلیک بر روی یک توییت یا موضوع، میتوانید نظرات را مشاهده کنید و به پیام اصلی یا کامنت دیگری پاسخ دهید. تب Activity برنامه Threads به شما اجازه میدهد ببینید چه کسانی شما را فالو کردهاند و پستها، ریپلایها و تگهای شما را لایک کردهاند. با تب لایک اختصاصی، میتوانید تمام لایکهای گذشته خود را در صفحه پروفایلتان مشاهده کنید، که برای نگهداری توییتی که میخواهید بعداً بخوانید مفید است. اما هنوز نمیتوانید لیستی از پستهایی که لایک کردهاید، مشاهده کنید.
نحوه نمایش محتوا و جستجو
مشاهده و دسترسی به محتوا در توییتر و تردز (اینستاگرام) دارای تفاوتهای قابل توجهی است. در توییتر، شما میتوانید فید پست خود را تنظیم کنید و به محتوای نمایش داده شده کنترل داشته باشید. میتوانید به فید “For you” بروید که پستهای پیشنهادی را با پستهای حسابهایی که دنبال میکنید ترکیب میکند، یا به فید “Following” که فقط شامل پستهای حسابهایی است که دنبال میکنید. تردز به انتخاب کاربرانش معروف است و فقط یک فید وجود دارد که به نظر میرسد ترکیبی از محتوای حسابهایی که دنبال میکنید و پستهای الگوریتمی را نمایش میدهد.
این فید شباهت زیادی به فید اصلی اینستاگرام دارد که با صفحه Discover ترکیب شده است. تنها راه برای کنترل محتوا در تردز، مسدود کردن حسابها و میوت کردن کلمات است. البته هر دوی این کنترلهای محتوا در توییتر نیز در دسترس هستند. در توییتر میتوانید کلمات یا عبارات را جستجو کنید تا همه پستهای جدید و مرتبط که به صورت عمومی در دسترس هستند را ببینید، در حالی که در تردز تنها میتوانید حسابها را جستجو کنید. این امر باعث میشود توییتر نسبت به تردز سکوی بهتری برای اطلاع از اخبار و موضوعات سیاسی ترند باشد.
پیامها
توییتر به شما امکان میدهد از چند طریق با هر کاربر، بسته به تنظیمات حریم خصوصی او، ارتباط برقرار کنید و پیام دهید. میتوانید متن، تصاویر، فایلهای GIF و حتی پیامهای صوتی را ارسال کنید. در حالی که تردز، هیچ گزینه درونبرنامهای برای پیام دادن به کاربران فراهم نکرده است؛ مگر اینکه آنها را در بخش کامنت پستها تگ کنید. بنابراین، اگر میخواهید با یک کاربر Threads ارتباط برقرار کنید، بهترین گزینه دایرکت اینستاگرام او است.
از تردز چگونه می توان برای رشد کسب و کار استفاده کرد؟
تردز، یک اپلیکیشن جدید است که با عضویت و فعالیت بیشتر، آینده مناسبی را در پیش رو دارد. این اپلیکیشن، زمینهسازی مناسبی برای کسانی فراهم کرده است که میخواهند به نوعی از این برنامه کسب درآمد داشته باشند. راههای گوناگونی برای کسب درآمد از تردز وجود دارد. از جمله این روشها میتوان به پذیرش تبلیغات، توسعه کسب و کار آنلاین خود در تردز و… اشاره کرد. همچنین در آینده نیز میتوانید مانند خدمات مدیریت پیج اینستاگرام، از مدیریت صفحه تردز نیز کسب درآمد کنید.
جمعبندی
تردز در واقع به نوعی پاسخی از جانب مارک زاکربرگ در جدال با ایلان ماسک و بهمنظور پایین کشیدن توییتر بوده است. البته اهداف تجاری و کسب سود بیشتر را نمیتوان نادیده گرفت، چرا که تردز با پشتیبانی کامل اینستاگرام و فیس بوک همراه است و یقینا نسبت به یک اپلیکیشن با خدمات مشابه، اما بدون پشتوانه و تبلیغات، شانس موفقیت بیشتری دارد. طی همین مدت کوتاه نیز اوضاع همینطور پیش رفته و این اپلیکیشن به سرعت توانسته کاربران بسیاری را جذب کند. اما باید دید که آیا واقعا میتواند جایگاه پلتفرم محبوب و با سابقهی توییتر را بگیرد یا خیر؟
در این مطلب در مورد اپلیکیشن تردز با شما صحبت کردیم و پاسخ به این سوال که تردز چیست؟ را به شما دادیم. همچنین امکانات تردز، نحوه ساخت اکانت، آموزش گام به گام و نحوه کار کردن با تردز را به شما آموزش دادیم. در نهایت امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.
سوالات متداول
۱- برنامه تردز چیست؟
Threads اینستاگرام برنامهای خاص برای کاربران اینستاگرام که به آنها اجازه میدهد به صورت خصوصی با دوستان خود در اینستاگرام ارتباط برقرار کنند و پیامها، عکسها و ویدیوها را با هم به اشتراک بگذارند.
2- امکانات Threads چیست؟
اشتراکگذاری پستهای متنی، تگ کردن، گفتگو خصوصی در تردها، ارسال عکس و ویدیو، لایک، پست یا استوری کردن تردها در اینستاگرام.
۳- آیا میتوان در تردز هشتگ گذاشت؟
نرم افزار تردز در حال حاضر از قابلیت هشتگگذاری برخوردار نیست. که از این جهت توییتر نسبت به تردز دارای مزیت است. مثلا با سرچ کردن هشتگهای پربازدید توییتر فارسی در توییتر میتوانید به تمامی این هشتگها دسترسی پیدا کنید. اما این امکان در تردز وجود ندارد.
نظرات شما عزیزان: