راههای متنوع کسب درآمد از موسیقی
آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد,کسب درآمد اینترنتی , استخدام، کاریابی، کنکور و دانشگاه

راههای متنوع کسب درآمد از موسیقی

کسب درآمد از طریق حرفه‌ای که به آن علاقه دارید و تبدیل یک سرگرمی به یک کسب‌وکار سودمند، دستاوردی بزرگ است. رؤیابافی درباره بدل شدن به یک ابرستاره موسیقی یا یکی از نام‌های برجسته این صنعت کار ساده‌ای است؛ اما تحقق بخشیدن به این رؤیا، کاری بس دشوار است.

اگر از تولید موسیقی لذت می‌برید، بدانید که این کار یکی از رضایت‌بخش‌ترین راه‌های گذران زندگی است. چه به‌عنوان شغل تمام‌وقت و چه به‌عنوان یک منبع درآمد جانبی، می‌توانید از موسیقی کسب درآمد کنید.

در این مقاله، درباره راه‌های کسب درآمد از موسیقی یا کسب درآمد به‌عنوان یک موزیسین صحبت می‌کنیم.

آیا می‌توانم به‌عنوان یک موزیسین درآمد جانبی داشته باشم؟

فروش موسیقی شما تضمین‌شده نیست. کسب درآمد از تولید موسیقی کاری دشوار است، اما غیرممکن نیست. در مراحل اولیه حرفه موسیقی، مهم است که منابع درآمد متعددی داشته باشیم. بدون حمایت یک کمپانی نشر موسیقی، بعید است که یک منبع درآمد به‌تنهایی کفاف مخارج زندگی یک موزیسین را بدهد. به‌خصوص که خرید تجهیزات استودیو، ساز، نرم‌افزارها و …، هزینه‌های زیادی دارد و برای جبران آنها به درآمد مناسبی نیاز داریم.

اما داشتن چند ممر درآمد که هر یک به‌طور خودکار تولید سرمایه کنند، به شما کمک می‌کند که از ریسک تصمیم خود کاسته و تمرکز خود را بر روی تولید موسیقی بگذارید و نه بر روی فروش آن.

چگونه از موسیقی کسب درآمد کنیم؟

۱. کسب حق استریمینگ از طریق توزیع دیجیتال

پیش از هر چیز باید تفاوت بین یک سرویس استریمینگ و شبکه توزیع را بدانیم:

– سرویس استریمینگ درگاهی است که مردم در آن به موسیقی گوش می‌دهند. محبوب‌ترین‌ سرویس‌های استریمینگ حال حاضر جهان، اسپاتیفای و اپل موزیک هستند.

– شبکه توزیع، درآمد حق پخش آثار را از این درگاه‌های پخش موسیقی جمع‌آوری می‌کند.

موزیسین‌ها حق انتخاب زیادی در زمینه سرویس‌های استریمینگ ندارند. حتی بزرگترین هنرمندان جهان نیز از گزند حذف آثار خود از درگاه‌های محبوب استریمینگ مصون نیستند.

مهم است که موسیقی شما در اسپاتیفای و اپل موزیک پخش شود؛ زیرا آنها بزرگترین سرویس‌های موجود استریمینگ در جهان هستند.

۲. کسب درآمد از اجرای زنده

اجرای زنده یکی از پردرآمدترین راه‌ها برای موزیسین‌ها است. با اینکه اینترنت امکان استریم کردن اجرای زنده موسیقی را فراهم می‌کند، اما هیچ چیز جای تماشای اجرای زنده هنرمندان محبوبمان از نزدیک را نمی‌گیرد.

۳. فروش کالاهای تبلیغاتی مربوط به گروه موسیقی در اینترنت

فروش کالاهای تبلیغاتی مربوط به گروه موسیقی یکی از بهترین راه‌ها برای کسب درآمد مضاعف برای موزیسین‌ها است. یک فروشگاه کالاهای تبلیغاتی، راهی مناسب برای کسب درآمد بدون صرف زمان زیاد است.

۴. همکاری با گروه‌ها و هنرمندان دیگر

بسیاری از هنرمندان از طریق همکاری با سایرین، درآمد مضاعف کسب می‌کنند. از چند روش می‌توان در همکاری با سایر هنرمندان کسب درآمد کرد که جزئیات آن بستگی به نوع موسیقی و مهارت‌های شما دارد. شما می‌توانید به‌عنوان خواننده، تهیه‌کننده، نوازنده و… با سایر هنرمندان همکاری کنید.

۵. فروش بیت و سمپل

اگر یک تهیه‌کننده موسیقی باشید، می‌توانید از طریق فروش سمپل‌ها و بیت‌های خود تحت عنوان کالاهای دیجیتال، کسب درآمد کنید. این کار می‌تواند برای برخی از تهیه‌کنندگان تبدیل به منبع درآمد اصلی شود. فروش سمپل و بیت می‌تواند جایگزین درآمد ساعت‌ها تولید موسیقی باشد.

۶. تدریس موسیقی یا فروش دوره‌های آموزشی آنلاین

همه اهالی موسیقی سعی ندارند به یک ستاره بین‌المللی تبدیل شوند. برای برخی از اهالی موسیقی، تربیت کردن نسل آینده موزیسین‌ها دستاوردی بزرگ‌تر از اجرا در بزرگترین کنسرت‌ها است.

شما می‌توانید در درگاه‌های آنلاین و یا به‌طور حضوری به هنرآموزان آموزش داده و یا دروس طبقه‌بندی‌شده را در درگاه‌های آنلاین به فروش بگذارید.

۷. آهنگسازی برای سایرین

آهنگسازی برای سایرین یکی از راه‌های کسب درآمد در حوزه موسیقی است. شما می‌توانید با افزایش مخاطبان خود در شبکه‌های مجازی، استعداد خود را به نمایش گذاشته و با آهنگسازی برای دیگران به کسب درآمد بپردازید.

آهنگسازی می‌تواند کاری پردرآمد باشد؛ اما برای کسب نام و تجربه باید زمان صرف کنید. درست مانند اجرای زنده، برای پیدا کردن بازار مناسب به‌عنوان آهنگساز نیز باید مدت‌ها در این بازار فعال باشید.

۸. ایجاد وب‌سایت

داشتن یک وب‌سایت یا وبلاگ راهی مناسب برای به نمایش گذاشتن و یا حتی فروش موسیقی است. همچنین می‌توانید در این درگاه‌ها اجراهای زنده خود را نیز تبلیغ کنید.

۹. کانال یوتیوب

یوتیوب محلی مناسب برای کسب درآمد از موسیقی و همچنین دروس اینترنتی آنلاین است. در یوتیوب، ویدیو‌های آموزشی با میلیون‌ها بیننده وجود دارند.

اگر بتوانید مخاطبان زیادی جذب کنید، درآمد زیادی از این طریق کسب خواهید کرد.

علاوه بر ایجاد دروس اینترنتی، می‌توانید اجرای خود را نیز ضبط و در یوتیوب اشتراک‌گذاری کنید. این استراتژی منجر به کشف بسیاری از ستاره‌های عالم موسیقی شده است.

۱۰. عضو جایگزین

بد نیست که گروه‌های موسیقی محل را از فعالیت خود آگاه کنید و در صورت عدم حضور یکی از اعضای گروه، جای خالی او را برای اجرای زنده پر کنید. این کار علاوه بر تولید درآمد، می‌تواند شروعی برای فعالیت‌های بزرگتر از قبیل عضویت در گروه‌های دیگر باشد.

۱۱. اجرای موسیقی به‌عنوان دی‌جی

واضح‌ترین راه برای کسب درآمد به‌عنوان دی‌جی این است که در موقعیت‌های مختلف به اجرای موسیقی بپردازید؛ اما با بازاریابی درست، حضور در برنامه‌های بزرگ، فروش کالاهای تبلیغاتی و جذب اسپانسر، می‌توانید این کار را به یک حرفه تمام‌وقت تبدیل کنید.

بسته به محل اجرا ممکن است بتوانید در لابلای آهنگ‌های درخواستی، آهنگ‌های خود را نیز پخش کنید و بدین ترتیب برای خود طرفدار پیدا کنید.

۱۲. اجرای خصوصی

کافه‌ها و رستوران‌ها راحت‌ترین محل برای برگزاری اجرای زنده هستند؛ اما اجراهای مناسبتی درآمد بهتری دارند. فستیوال‌های کوچک، نمایشگاه‌های هنری، گردهمایی‌های شرکت‌ها و …، همگی محل‌هایی برای اجرای زنده موسیقی هستند.

۱۳. آهنگسازی

فروش مستقیم آهنگ چندان مرسوم نیست. چه کسی می‌خواهد آهنگی که ممکن است تبدیل به یک آهنگ موفق شود را در ازای چند دلار به فروش برساند؟ در عوض بهتر است آهنگ‌های خود را در ازای دریافت حق پخش و اجرا به فروش برسانید.

۱۴. درج آگهی در سایت های موسیقی

در سایت‌های موسیقی می‌توانید به‌عنوان هنرمند مستقل برای مشاغلی مختلف از جمله نویسنده، نوازنده یا حتی آموزگار آگهی درج کرده و کار پیدا کنید.

در ابتدای کار سعی کنید تمرکز خود را بر روی کیفیت بالا، رضایت مشتری و قیمت رقابتی معطوف کنید.

۱۵. تولید موسیقی

یک تولیدکننده موسیقی باتجربه می‌تواند با اضافه کردن رنگ‌وبوی حرفه‌ای به آهنگ‌ها و تسهیل اجرای ایده‌های جدید، به هنرمندان مختلف کمک کند تا آلبوم‌های خود را تکمیل کرده و صدای منحصربه‌فرد خود را پیدا کنند.

شما می‌توانید با نظارت بر روند تولید و ضبط موسیقی یا حتی تنظیم قطعه برای نوازندگان مهمان در پروژه‌ها، به کسب درآمد بپردازید.

۱۶. شرکت در مسابقه‌های آهنگسازی

اگر از طریق معمول نمی‌توانید به‌عنوان آهنگساز به صنعت موسیقی ورود کنید، می‌توانید از مسابقه‌های آهنگسازی برای این کار استفاده کنید.

به‌عنوان مثال، مسابقه بین‌المللی آهنگسازی (ISC) در هر دوره به ۷۱ نفر، جایزه نقدی، غیرنقدی و همچنین اعتبار هدیه می‌کند. شما می‌توانید در ۲۳ دسته‌بندی متفاوت در این مسابقه شرکت کنید؛ از جمله آهنگسازی برای کودکان، موسیقی الکترونیک، بلوز و جز.

۱۷. شرکت در مسابقه خوانندگی

هنرمندانی مانند جنیفر هادسون، کلی کلارکسون و وان دایرکشن، همگی حرفه خود را از مسابقه‌های خوانندگی شروع کردند. شما نیز می‌توانید از این طریق به صنعت موسیقی پای بگذارید. لازم نیست همیشه کار خود را از مسابقه‌هایی مانند American Idol یا The Voice شروع کنید. با شرکت در مسابقه‌های استعدادیابی محلی می‌توانید توجه هنرمندان نزدیک به خود را جلب کنید.

۱۸. در وب‌سایت‌های فریلنسری به دنبال کار بگردید

راه‌های مختلفی برای کسب درآمد در وب‌سایت‌های فریلنسری وجود دارد. شما می‌توانید با درج آگهی برای خدماتی مانند ضبط موسیقی، آهنگسازی برای تبلیغات، میکس موسیقی و تهیه موزیک ویدیو، اقدام به جلب مشتری کنید.

۱۹. حق پخش تلویزیون، فیلم، بازی‌های کامپیوتری و تبلیغات

هر شخص حقیقی یا حقوقی برای استفاده از آثار شما در محتوای خود باید مجوز پخش اثر را دریافت کرده و هزینه آن را به شما پرداخت کند. برای این کار به دو گواهی جداگانه نیاز دارید؛ گواهی ساخت اثر و گواهی نسخه تولیدشده آن.

۲۰. پخش موسیقی در اسپاتیفای

اسپاتیفای یک درگاه استریمینگ موسیقی است که به کاربران اجازه می‌دهد به‌طور رایگان یا با دریافت آبونمان، به موسیقی گوش کنند.

مؤلفه‌های مختلفی تعیین می‌کنند که چگونه حقوق هنرمندان پرداخت شوند؛ مثلاً اینکه هنرمند مستقل باشد یا تحت عنوان یک شرکت نشر موسیقی فعالیت کند.

اسپاتیفای سهم هنرمند از میزان پخش ماهانه درگاه خود را بررسی کرده و تعیین می‌کند که سهم هنرمند از مجموع درآمد اسپاتیفای چقدر است. سپس حقوق مربوط به درگاه اسپاتیفای از این مبلغ کم شده و بخشی از مبلغ هم به عوامل صاحب حق ضبط و حق نگارش اثر پرداخت می‌شود.

جمع‌بندی

امروزه به‌ندرت موزیسینی را می‌بینیم که تنها از یک منبع درآمد ارتزاق کند. برای تأمین مالی حرفه موسیقی باید سیستمی متشکل از چند مجرای درآمد تشکیل دهید تا بتوانید تمرکز خود را بر روی مهم‌ترین امر، یعنی تولید موسیقی معطوف کنید.

به همین خاطر است که باید روش‌های کسب درآمد از موسیقی را به‌خوبی بشناسیم.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: شنبه 2 دی 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست