معرفی بهترین شغل دوم پولساز برای کارمندان آقا و خانم
آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد,کسب درآمد اینترنتی , استخدام، کاریابی، کنکور و دانشگاه

بهترین شغل دوم پردرآمد برای کارمندان آقا و خانم(مناسب بعد از ظهر یا وقت‌های آزادتان)

بسیاری از افراد پس از مطالعه مطلب انواع شغل ها به دنبال انتخاب شغل دوم پردرآمد در خانه هستند چرا که این روزها در بسیاری از موارد یک شغل جوابگوی هزینه‌های افراد نیست. شغل‌های دوم ویژگی‌های بسیار زیادی باید داشته باشند تا به شغل اول شما آسیبی وارد نکنند. برای مثال شغل‌ دوم باید حالت شناور داشته باشد تا شما بتوانید در زمان‌‌های آزادتان آن را انجام دهید. در این مقاله می‌خواهیم تمامی نکات شغل دوم و ایده هایی که می توانید از آن ها استفاده کنیم را برای شما بازگو کنیم.

شرایط انتخاب شغل و کسب و کار دوم

انتخاب شغل و کسب و کار دوم، تصمیمی مهم است که باید با دقت و توجه انجام شود. این تصمیم می‌تواند تأثیر زیادی بر زندگی و کار شما داشته باشد. بنابراین، قبل از انتخاب شغل دوم، باید شرایط مختلفی را در نظر بگیرید. چند نکته مهم برای انتخاب شغل و کسب و کار دوم که باید به آن توجه داشته باشید:

هدف خود را مشخص کنید

اولین قدم برای انتخاب شغل دوم، مشخص کردن هدف خود است. اگر هدف شما کسب درآمد بیشتر است، باید میزان درآمد مورد نیاز خود را تعیین کنید. سپس، شغلی را انتخاب کنید که درآمد کافی برای شما فراهم کند. اما اگر هدف شما یادگیری مهارت جدید است، باید مهارتی را انتخاب کنید که برای شما جذاب باشد و در آن استعداد دارید.

علاقه‌ها و مهارت‌های خود را در نظر بگیرید

شغل دوم شما باید کاری باشد که از انجام آن لذت می‌برید. اگر از انجام کاری لذت نمی‌برید، احتمال اینکه در آن موفق شوید کم است. علاوه بر علاقه، باید مهارت‌های خود را نیز در نظر بگیرید. شغل دوم شما باید کاری باشد که در آن مهارت دارید. اگر مهارت لازم برای انجام کاری را ندارید، باید برای یادگیری آن وقت و انرژی صرف کنید.

زمان خود را مدیریت کنید

داشتن شغل دوم به معنای افزایش مسئولیت‌ها و تعهدات شماست. بنابراین، باید مطمئن شوید که می‌توانید زمان خود را به طور مؤثر مدیریت کنید. قبل از انتخاب شغل دوم، باید میزان زمان و انرژی خود را ارزیابی کنید. سپس، شغلی را انتخاب کنید که با زمان و انرژی شما سازگار باشد.

به شرایط جسمی و روحی خود توجه داشته باشید

داشتن شغل دوم می‌تواند باعث خستگی و استرس شود. بنابراین، باید مطمئن شوید که شرایط جسمی و روحی شما برای انجام آن مناسب است. اگر شرایط جسمی یا روحی مناسبی ندارید، ممکن است نتوانید شغل دوم خود را به خوبی انجام دهید.

چند مثال درباره شغل دوم:

  1. خرید و فروش سکه و طلا نیاز به زمان مشخصی ندارد و می‌توانید در هر زمانی که خواستید بازار را تحلیل کنید و در زمان خاص معامله انجام دهید. اگر نیاز به درآمد سریع دارید بهتر است شغلی انتخاب کنید که زود بازده باشد و نیاز به صرف زمان برای به دست آوردن پول نداشته باشد.
  2. اگر به سراغ راه‌اندازی یک استارت آپ بروید ممکن است یکی دو سال زمان ببرد تا به درآمد مورد نظرتان برسید اما با راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی احتمالاً خیلی زود می‌توانید به درآمد برسید. پیشنهاد می کنیم مقاله استارت آپ چیست؟ را مطالعه کنید.
  3. در بازه حقوق سه میلیون تومان تاکسی‌های مسافرتی بسیار مناسب هستند. البته تاکسی‌های مسافرتی برای شغل اصلی مناسب نیستند و ممکن است مشکلات زیادی داشته باشند اما اگر روزانه ۱۰۰ هزار تومان به کمک تاکسی‌های اینترنتی درآمد داشته باشید در انتهای ماه حدود سه تومان درآمد داشته‌‌اید. بسیاری از افراد سعی می‌کنند بیش ‌تر از نیازی که دارند درآمد کسب کنند و آن را در یک موضوع خاص سرمایه ‌گذاری می‌کنند.
  4. فرض کنید شما ماهیانه ۵ میلیون تومان درآمد دارید اما به کمک شغل دوم‌تان ۳ میلیون تومان درآمد به دست می‌آورید و مابقی درآمد را یک کسب و کار دیگر سرمایه ‌گذاری می‌کنید. صندوق‌های سرمایه‌گذاری، بورس و بسیاری از موضوعات دیگر می‌توانند بهترین کار برای سرمایه گذاری باشند.

چگونه شغل دوم پیدا کنیم؟

پیدا کردن شغل دوم گاهی بسیار چالش‌برانگیز است، اما با کمی برنامه‌ریزی و تلاش می‌توانید شغل مناسبی برای خود پیدا کنید. در اینجا چند نکته برای پیدا کردن شغل دوم آورده‌ایم:
  1. تحقیق کنید. در مورد انواع شغل‌های دوم تحقیق کنید. چه مشاغلی در منطقه شما در دسترس هستند؟ چه مهارت‌ها و تجربه‌ای برای این مشاغل لازم است؟ تحقیق به شما کمک می‌کند تا دیدگاه بهتری نسبت به گزینه‌های خود داشته باشید.
  2. شبکه‌سازی کنید. با افرادی که در شغل دوم فعالیت می‌کنند، ارتباط برقرار کنید. آنها می‌توانند در مورد تجربیات خود به شما مشاوره دهند و به شما در یافتن شغل کمک کنند.
  3. رزومه و نامه‌های معرفی خود را به‌روزرسانی کنید. رزومه و نامه‌های معرفی خود را به‌روزرسانی کنید تا مهارت‌ها و تجربه‌های مرتبط با شغل دوم خود را برجسته کنید.
  4. برای مصاحبه آماده شوید. برای مصاحبه برای شغل دوم خود آماده شوید. تمرین کنید که چگونه مهارت‌ها و تجربه‌های خود را به‌طور موثر بیان کنید.

با کمی تلاش و برنامه‌ریزی، می‌توانید شغل دوم مناسبی برای خود پیدا کنید که به شما کمک کند به اهداف خود برسید.

مزایا و معایب انتخاب شغل دوم

داشتن شغل دوم می تواند مزایا و معایبی داشته باشد. قبل از تصمیم گیری در مورد داشتن شغل دوم، باید تمام جوانب مثبت و منفی آن را در نظر بگیرید.

مزایا

  • افزایش درآمد: یکی از اصلی‌ترین دلایلی که افراد به دنبال شغل دوم می‌روند، افزایش درآمد است. داشتن شغل دوم می‌تواند به تامین هزینه‌های زندگی، پس انداز برای اهداف مالی و رسیدن به آزادی مالی کمک کند.
  • توسعه مهارت ها و تجربه: شغل دوم می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌ها و تجربه‌های جدیدی کسب کنید. این امر می‌تواند به شما در شغل اول، شغل دوم یا حتی راه اندازی کسب و کار خود کمک کند.
  • تنوع در زندگی: شغل دوم می‌تواند به شما کمک کند تا تنوع بیشتری به زندگی خود ببخشید. این امر، به شما کمک کند تا از نظر ذهنی و جسمی سالم تر بمانید و از زندگی خود بیشتر لذت ببرید.

معایب

  • کاهش وقت آزاد: شغل دوم می‌تواند زمان آزاد شما را کاهش دهد. این امر، بر روابط شما با خانواده، دوستان و سایر فعالیت‌های مورد علاقه‌تان تأثیر می‌گذارد.
  • افزایش استرس: شغل دوم می‌تواند استرس شما را افزایش دهد و سلامتی روانی شما را دچار مخاطره کند.
  • خطر آسیب دیدگی: برخی از مشاغل دوم می‌توانند خطر آسیب دیدگی را افزایش دهند. 

ایده برای شغل دوم پولساز

یکی از دغدغه‌های همیشگی بسیاری از کارمندان، انتخاب شغل دوم مناسب است. با توجه به اوضاع اقتصادی جوامع و همین‌طور ایده‌ها و اهداف شخصی افراد، شغل دوم مناسب برای کارمندان یک ضرورت است. چون افراد می‌توانند با یک انتخاب راهبردی و دوراندیشانه در برابر تورم و اوضاع بد اقتصادی تا حدودی ایمن باشند.

با توجه به نکات یاد شده می‌توان نتیجه گرفت که یک شغل دوم با سرمایه کم  یا بدون سرمایه می‌تواند به عنوان بهترین شغل دوم مناسب برای کارمندان، گزینه مناسبی باشد. البته یک کار دوم در منزل نیز می‌تواند ویژگی‌های یاد شده را داشته باشد.

شغل دوم خانگی

بعضی از افراد ترجیح می‌دهند شغل دوم‌شان را به صورت خانگی انجام دهند و برای انجام شغل دوم، کارمند و حقوق ‌بگیر نباشند. در این شرایط بهترین انتخاب شغل‌های خانگی است. شغل‌های خانگی در ایران رشد بسیار زیادی در سال‌‌های اخیر داشته است و بسیاری از استارت ‌آپ‌های موفق امروزی از شغل‌های خانگی به این درجه رسیده‌اند.

شغل‌‌‌های خانگی ویژگی‌های مثبت زیادی دارند اما مهم‌ترین آ‌ن‌ها این است که کمترین زمان با بیش‌ترین درآمد را برای شما به همراه می‌آورند. شغل‌های خانگی گسترش‌پذیر هستند با این معنا که می‌توانند رشد کنند. این رشد در زمان کمی اتفاق می‌‌افتد اما این زمان به صورت دقیق مشخص نیست. البته باید در نظر داشته باشید زمانی که می‌گوییم زمان کم، منظورمان یکی دو ماه نیست.

بهترین شغل دوم برای کارمندان

شغل‌های زیادی برای کارمندان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها درآمد زیادی کسب کنید اما استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌‌گذاری‌ها یکی از مواردی هستند که برای کارمندان بسیار مناسب‌اند. شغل ‌های دوم مناسب کارمندان زیاد هستند اما مهم‌ترین نکته در این موضوع این است که کارمندان بتوانند شغلی مناسب علاقه و روحیاتشان انجام دهند. استارت‌‎آپ‌ها شرکت‌هایی است که تا حد زیادی قابل گسترش‌اند و می‌توانند برای شما مناسب باشند اما باید صبر داشته باشید و آموزش‌های اصولی را به درستی پیگیری کنید.

شغل دوم در منزل برای آقایان

بیشتر شغل‌هایی که به‌ صورت پاره‌وقت انجام می‌شوند، هم برای آقایان و هم برای خانم‌ها مناسب هستند؛ مثل کسب و کار اینترنتی. اما دسته‌ای دیگر از شغل‌ها هستند که برای آقایان مناسب‌ترند. شغل‌هایی که در این قسمت معرفی کردیم بیشتر برای آقایان پیشنهاد شغلی می‌ شود اما خانم‌ها نیز می‌توانند بسته به توانایی و علاقه خود هریک از آن‌ها را انجام داده و به عنوان شغل اول یا دوم خود انتخاب کنند.

۱- پرورش پرندگان خوراکی

در سال‌های اخیر مصرف گوشت پرندگانی مانند بلدرچین، بوقلون، شترمرغ و کبک گسترس پیدا کرده است. مردم عصر حاضر تنوع‌ طلب‌تر از گذشته هستند و تحت تأثیر رسانه و سبک زندگی جدید به دنبال مصرف گوشت پرندگانی غیر از مرغ هستند. در همین راستا نیز آموزش‌های آنلاین زیادی در سطح وب قرار گرفته است.

بنابراین اگر شما به چنین پرندگانی علاقه داشته و خود یکی از مصرف کنندگان گوشت آنان هستید، می‌توانید با استفاده از آموزش‌های موجود و اختصاص یک فضای مناسب، کار پرورش پرنده خود را شروع کنید. البته پیشنهاد می‌شود فقط یک نوع پرنده را برای پرورش انتخاب کنید و از پرورش چند نوع پرنده در یک مکان خودداری کنید.

۲- پرورش گیاهان دارویی

یکی از کارهایی که می‌توانید به عنوان یک شغل دوم در حیاط یا محیط منزل خود انجام دهید، پرورش گیاهان دارویی مانند نعناع، گل‌گاو زبان یا زعفران است. البته مهندسین کشاورزی و زراعت در سال‌های اخیر موفق شده‌اند تا امکان پرورش خیار، گوجه، فلفل و سیب‌زمینی را در داخل گونی یا گلدان‌ های کوچک امکان‌پذیر کنند. بنابراین می‌توانید با یک آموزش کوتاه و مفید نحوه انجام این کار را فراگرفته و به پرورش این دست از گیاهان در داخل منزل‌تان مشغول شوید.

به غیر از گزینه‌هایی که عنوان شد، پرورش قارچ هم می‌تواند گزینه خوبی باشد؛ چراکه قارچ یک محصول محبوب است و طرفداران بسیار زیادی دارد. می‌توانید حتی بازار کار خود را منحصر به خانواده و همسایه‌های خود کنید و نیازی به بازاریابی گسترده و تبلیغات هم نداشته باشید.

۳- آموزش بورس

با توجه به این‌که در سال گذشته بازار بورس کشورمان رشد قابل توجهی را تجربه کرد، افراد بسیار زیادی وارد این بازار شده و پس ‌اندازهای خود را در آن سرمایه ‌گذاری کرده‌اند. در این بین نیاز به افراد متخصص برای خرید سهم‌های بنیادین و بهتر بیشتر شده است. شما می‌توانید با استفاده از پکیج‌های آموزش بورس، این علم را فراگرفته و در اختیار دیگران قرار دهید.

می ‌توانید پکیج‌‌های آنلاین آموزش بورس تهیه کرده و آن را در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به فروش برسانید. البته با توجه به اینکه آموزش‌های مشابه در بستر وب بسیار زیاد هستند، باید بتوانید آموزش‌هایی کاربردی و سطح بالا ارائه دهید تا شما نیز حرفی برای گفتن داشته و پکیج‌های خود را بیشتر به فروش برسانید.

۵- تعمیر وسایل الکترونیکی

با توجه به افزایش چشمگیر استفاده از وسایل الکترونیکی مانند گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها، اگر مهارت لازم برای تعمیر این وسایل را کسب کنید، می‌توانید در ساعات باقیمانده خود به عنوان یک تعمیرکار وسایل الکترونیکی مشغول به کار شوید و بازار خوبی نیز برای خود دست‌و‌پا کنید.

۶- کترینگ

مشاغل خانگی مربوط به غذا از جمله مشاغلی به حساب می‌آیند که افراد می‌توانند به‌عنوان شغل های پولساز نسبت به انجام آن بپردازند و درآمد خوبی از آن به دست آورند. کترینگ به شغلی گفته می‌شود که در آن فرد می‌تواند به صورت نیمه‌وقت، غذا و یا خدمات کترینگ را برای مراسم‌های گوناگون مانند ازدواج آماده کند. شما برای راه‌اندازی چنین شغلی، به سرمایه اولیه زیادی نیاز ندارید. البته توجه داشته باشید که انتخاب این حرفه به‌عنوان شغل دوم خانگی، نیاز به مهارت و حرفه مخصوص به خود دارد.

۷- فعالیت به عنوان پشتیبان و مشاور

فعالیت به عنوان پشتیبان و مشاور را می‌توان یک شغل دوم مناسب برای کارمندان در نظر گرفت. این افراد می‌توانند در کنار انجام کار و وظیفه اصلی خود، فعالیت یک فرد محصل و دانش‌آموز را در نظر بگیرند و مسیر او را به گونه‌ای رقم زنند که در کوتاه‌ترین زمان به موفقیت و پیشرفت برسند. توجه داشته باشید که انتخاب این حرفه به عنوان کار دوم نیازمند برخی از توانایی‌هایی چون مدیریت و کنترل است.

۸- بازاریابی آنلاین

بازاریابی آنلاین می‌تواند یک شغل دوم در منزل برای آقایان به حساب آید. فرد در راستای چنین شغلی، می‌تواند با استفاده از اینترنت و شبکه‌های متفاوت، برای یک شرکت و سازمان، بازاریابی اینترنتی انجام دهد. توجه داشته باشید که برای بازاریابی، شیوه و روش‌های گوناگونی وجود دارد که می‌توان به کانتنت مارکتینگ، بازاریابی ایمیل، اینترنتی و … اشاره کرد.

۹- عکاسی و عکس‌برداری

اگر شما از دسته افرادی هستید که مهارت عکاسی دارید، می‌توانید از طریق آن و به عنوان شغل دوم کسب درآمد داشته باشید. از طرفی به دلیل آن‌که افراد امروزه به این حوزه توجه بسیاری دارند، مسیر موفقیت ساده و راحت‌تر به نظر می‌رسد.

۱۰- فعالیت در زمینه رزومه نویسی

از دیگر مشاغلی که می‌توانید به چشم شغل دوم به آن نگاه کنید، رزومه نویسی است. همان‌طور که می‌دانید، رزومه یک مدرک مهم به حساب می‌آید، از همین جهت افراد بسیاری به دنبال یک شخص هستند که برای آن‌ها یک رزومه قوی و قابل قبول بنویسند. شما می‌توانید در زمان‌هایی که وقت خالی دارید، به چنین کاری بپردازید و یک رزومه قوی به فرد تحویل دهید؛ البته مطمئن شوید که مهارت چنین کاری را دارید.

۱۱- فروش کتاب 

شما می‌توانید بستری را آماده کنید و از طریق آن فروش کتاب را انجام دهید. شما می‌توانید در این راستا از افراد دیگر نیز کمک بگیرید و درصدی را برای هر فرد لحاظ کنید. این شغل در بسیاری از نقاط به عنوان یک شغل اصلی و حرفه‌ای به حساب می‌آید، اما شما می‌توانید از آن به عنوان یک شغل دوم نیز یاد کنید.

شغل‌های اینترنتی بهترین گزینه برای دانشجویانی هستند که می‌خواهند در کنار تحصیل شغلی نیز داشته باشند و از درآمد حاصل از آن هزینه‌های تحصیل خود را فراهم کنند. دانشجویان با داشتن مهارت‌های عمومی استفاده از کامپیوتر می‌توانند به راحتی با یک آموزش کوتاه کسب‌وکار اینترنتی خود را در هر زمینه‌ای راه‌اندازی کنند.

شغل دوم در منزل برای خانم‌ها

شغل‌هایی وجود دارند که خانم‌ها برای انجام آن‌ها اشتیاق بیشتری نسبت به آقایان دارند. دلیل این موضوع فرهنگ حاکم بر جامعه ما است.

۱- تولید مربا و ترشی خانگی

با توجه به اینکه اکثر خانم‌های ایرانی خودشان مربا و ترشی‌های منزل‌شان را تهیه می‌کنند، می‌توانند در کنار شغل کارمندی یا خانه‌ داری خود، با تولید مربا و ترشی بیشتر در صدد فروش آن به اقوام، همسایگان یا مغازه برای شغل دوم باشند. این کار حتی در فروش به نزدیکان هم می‌تواند درآمد خوبی برای خانم‌ها ایجاد کند.

۲- آموزش آشپزی

آشپزی یکی از مهارت‌هایی است که اکثر خانم‌ها دارند و می‌توانند علاوه بر پختن غذا برای اعضای خانواده خود از این مهارت خود کسب درآمد نیز داشته باشند. پختن سفارشی غذاهای خانگی برای مراسمات می‌تواند گزینه خوبی برای ایجاد شغل دوم پردرآمد در خانه برای یک خانم ها است.

۳- درست کردن کیک و شکلات در خانه

از دیگر انواع کار دوم مناسب، می‌توان به تهیه کیک، شیرینی و شکلات در منزل در اشاره کرد. شما برای پرداختن به چنین حرفه‌ای، به لوازم و تجهیزاتی نیاز دارید که این تجهیزات و لوازم را می‌توان مواردی چون قالب، شکلات، خامه، وسایل لازم برای آماده کردن مواد و … در نظر گرفت.

این شغل در زمان مناسبت‌ها می‌تواند درآمد مناسبی را برای افراد به‌ویژه خانم‌ها به همراه داشته باشد؛ بنابراین اگر کارمند هستید و به دنبال کار دوم برای خود می‌گردید، این حرفه های پولساز می‌تواند مناسب به نظر برسد. نکته‌ای که در این شغل و یا بسیاری از مشاغل دیگر وجود دارد، داشتن علاقه به آن کار است.

اگر از کارهای قنادی لذت می‌برید این کار می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد اما اگر فقط بخاطر پول، این شغل را انتخاب کرده‌‌اید نتیجه کارتان شکست است.

۴- بسته‌بندی محصولات

بسته‌بندی محصولات خوراکی مانند سبزیجات، شیرینی، گیاهان دارویی، تنقلات و … گزینه‌ی دیگری است که خانم‌ها می‌توانند چند ساعتی را به آن اختصاص داده و در داخل منزل خود به آن مشغول شوند و کسب درآمد کنند. آن‌ها می‌توانند برای فروشگاه‌های بزرگ بسته‌بندی انجام دهند و یا خود مستقیم محصولات‌ بسته‌بندی شده خود را به‌صورت حضوری یا از طریق شبکه‌های اجتماعی به‌فروش برسانند.

۵- ساخت و فروش بدلیجات

ساختن انواع بدلیجات در منزل با استفاده از امکانات مخصوص این کار که در تمام خرازی‌های سطح شهر موجود است نیز یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای شغل دوم خانم‌ها است. شما می‌توانید انواع دستبند، انگشتر، گردنبند و سایر جواهرات جنس استیل یا ژوپینگ را در داخل منزل خود تولید کرده و به فروشگاه‌های بدلیجات یا مشتریان مستقیم خود بفروشید.

۶- ساخت لوازم تزئینی

شما می‌توانید به راحتی در خانه و در زمان‌هایی که وقت آزاد دارید، به ساخت لوازم تزئینی گوناگون بپردازید. افراد بسیاری هستند که به دنبال نیرو برای سپردن چنین کاری به آن‌ها هستند. شما می‌توانید برای زمان‌هایی که در منزل هستید و به عنوان کار دوم به ساخت چنین لوازمی مشغول شوید و برای خود درآمد جداگانه‌ای را شکل دهید.

۷- ساخت هدیه‌های دست ‌ساز 

شاید تا به حال در فضایی چون اینستاگرام، با صفحات و پیج‌هایی که محصولات و هدایای گوناگونی تولید می‌کنند، روبه‌رو شده باشید. شما نیز می‌توانید به عنوان کار دوم، به این حرفه بپردازید و در محیط منزل خود و با استفاده از ابزار و تجهیزات لازم، هدایای گوناگونی را طراحی کنید و آن‌ها را در اختیار مشتریان خود قرار دهید و درآمد مناسبی داشته باشید.

۸- راه‌اندازی سالن آرایشی

یکی از شغل‌های مناسب برای خانم‌های کارمند که دنبال شغل های پولساز نیمه ‌وقت هستند، راه‌اندازی یک سالن آرایشی و زیبایی است. البته برای فعالیت در چنین زمینه‌ای، شما باید دوره‌های لازم برای پرداختن به این کار را دیده باشید. در رابطه با سرمایه اولیه نیز باید گفت که راه‌اندازی چنین سالنی، در محیط خانه امکان و با وجود یک میز و صندلی امکان‌پذیر خواهد بود؛ البته توجه داشته باشید که رفت و آمد مشتریان، سبب آزار و اذیت همسایه‌ها نشود.

۹- فروش پوشاک

فروش پوشاک یک شغل دوم مناسب برای افراد به حساب می‌آید. شما می‌توانید در صورت داشتن سرمایه مناسب، نسبت به این کار اقدام کنید. این حرفه یک شغل دوم خانگی مناسب به حساب می‌آید و شما می‌توانید به راحتی و در زمان‌هایی که وقت خالی دارید، نسبت به این کار، امور لازم را انجام دهید. البته موفق شدن در چنین حرفه‌ای، به بررسی برخی از شرایط و بازار وابسته است و باید شرایط را به گونه‌ای رقم زنید که سود مناسبی به دست آورید.

۱۰- نگهداری از کودک به عنوان مربی

فعالیت به عنوان مربی را می‌توان یک شغل دوم برای کارمندان در نظر گرفت. اگر شما کارمند هستید و به دنبال شغل دیگری می‌گردید، می‌توانید به عنوان مربی مشغول به فعالیت شوید. امروزه نگهداری از کودکان به سبب آن که اکثریت مادرها و پدرها شاغل هستند، بسیار دیده می‌شود و شما می‌توانید به راحتی چنین مسئولیتی را به گردن گیرید؛ البته باید متذکر شد که چنین حرفه‌ای به برخی از مهارت‌ها و مدارک نیاز دارد تا افراد شما را به عنوان یک مربی خوب برای کودک خود قبول کنند.

شغل دوم بعد از بازنشستگی

اکثر خانم‌ها و آقایانی که بازنشسته می‌شوند، دوست دارند در دوران بازنشستگی خود فعالیت‌هایی دیگری انجام دهند تا بتوانند هم درآمد دیگری غیر از حقوق بازنشستگی داشته باشند و هم سرگرم شوند. بهترين شغل بعد از بازنشستگی را اینجا معرفی می کنیم.

البته کارهایی که نیاز به کسب مهارت خاص دارند مانند مهارت سرمایه‌گذاری در بورس نمی‌تواند شغل مناسبی برای یک فرد بازنشسته باشد. اما پرورش پرنده و تولید مربا و ترشی می‌تواند گزینه‌های خوبی برای آقایان و خانم‌های بازنشسته باشند.

رانندگی و تدریس خصوصی نیز از دیگر مواردی هستند که در سطح جهان بیشترین طرفدار را در بین بازنشستگان دارند. گردشگری و مسافرت می‌تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که به سفر علاقمند هستند اما تا به‌امروز به دلیل مشغولیت به کار نتوانسته‌اند زیاد سفر کنند.

از سایر شغل‌های موردعلاقه افراد بازنشسته داخل کشورمان می‌توان به باغبانی، رانندگی، نگهبانی، مغازه‌داری، خرید و فروش ملک و ماشین، کشاورزی، بنگاه‌داری و میوه‌فروشی اشاره کرد. مغازه برای شغل دوم کجا خوب است؟

البته این کارها بیشتر برای آقایان بازنشسته مناسب هستند و اکثراً خانم‌های بازنشسته ایرانی ترجیح می‌دهند در ایام فراغت از کار خود به تفریح و استراحت بپردازند. بسیاری از افراد نیز با دست‌و‌پا کردن یک یا چند ملک در دوران کاری خود، درآمد حاصل از اجاره این املاک را به دوران بازنشستگی خود اختصاص می‌دهند و از ایجاد یک شغل دوم جدید اجتناب می‌کنند.

خوشبخاته شغل دوم بعد از بازنشستگی برای این افراد در کشورمان زیاد است و بازنشسته‌ها به‌راحتی می‌توانند به کارهای متعددی مشغول شوند.

۱- گرفتن کلاس خصوصی

در حوزه آموزش نیز می‌توانید شغل های پولساز مناسبی را برای خود پیدا کنید. یکی از این شغل‌ها را می‌توان تشکیل کلاس خصوصی در نظر گرفت. این حرفه‌های پولساز می‌تواند یک شغل دوم در منزل برای آقایان و خانم‌هایی باشد که در آموزش‌وپرورش و یا حوزه آموزشی فعال هستند. برای مثال یک دبیر می‌تواند بعد از بازنشستگی، کلاس‌های خصوصی برگزار کند.

۲- حسابداری

یک حسابدار یا یک مدیر مالی بعد از بازنشستگی می تواند به صورت پروژه ای شروع به کار کند. این شغل درآمد خوبی دارد. حجم پروژه هایی که قبول می کنید بر اساس نیاز مالی و شرایط زمانی و شرایط جسمانی شما بستگی دارد.

۳- تایپ و ترجمه

اگر به زبان‌های انگلیسی، عربی، فرانسوی یا ….. آشنایی داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید به عنوان یک مترجم در کنار شغل اصلی‌تان مشغول به کار شوید. همچنین با داشتن توانایی تایپ ده‌انگشتی و آشنایی با نحوه نگارش محتوا می‌توانید به عنوان یک تایپیست مشغول به کار شوید.

شغل‌ دوم اینترنتی

با توجه به فراگیر شدن استفاده از اینترنت و ارائه انواع محصولات و خدمات به صورت آنلاین، گرایش به کسب وکارهای آنلاین طرفدارن بسیار زیادی پیدا کرده است. اگر کسی بتواند در زمینه‌های زیر اطلاعات و مهارت کافی را کسب کند، می‌تواند شغل دوم مدرن و ایده‌آلی برای خود ایجاد کرده و درآمد خوبی نیز از آن بدست بیاورد.

داشتن شغل خانگی نیاز به مهارت دارد؛ شما بدون مهارت نمی‌توانید یک شغل خانگی با درآمد بالا داشته باشید. شغل‌های خانگی معمولاً به صورت اینترنتی هستند و به همین خاطر بهتر است در کنار داشتن این شغل‌‌ها مهارت‌های ساده اینترنتی را هم بلد باشید. یکی از این مهارت‌ها که بسیار مهم است و برای داشتن کارهای ساده و پردرآمد خانگی لازم است، داشتن یک وب‌سایت است.

البته می‌توانید برای وب‌سایت‌تان یک نیرو هم استخدام کنید اما قطعاً در روزهای اول نمی‌توانید این کار را انجام دهید و توانایی مالی لازم برای این کار را ندارید. شغل دوم خانگی ممکن است خیلی زود به شغل دوم شما تبدیل شود، حقیقت این است که معمولاً بسیاری از افراد بعد از مقایسه درآمد و مزایای شغل‌های خانگی، شغل اصلی ‌شان را کنار می‌گذارند و همه تمرکزشان را روی این موضوع می‌ گذارند.

شغل‌ های دوم می‌توانند یک سکوی کارآفرینی برای شما باشند البته به شرطی که پله‌های این سکو را به درستی طی کنید و بتوانید به موقع از فرصت‌هایتان استفاده کنید. همزمان با پیشرفت در کارتان باید فکری هم به حال آموزش‌تان بکنید. برای مثال مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کاری باید در شما نهادینه شود و این موضوع محقق نمی‌شود جز با مطالعه و تمرین.

معمولاً شغل خانگی در روزهای اول نیاز به صرف زمان زیادی ندارد اما آرام آرام باید روزانه زمان زیادی را صرف آن کنید. این کار به شما کمک می‌‌کند تا همزمان با پیشرفت شخصی‌تان، کسب و کارتان هم رشد کند. برای سایت‌تان بهتر است از یک وب‌سایت آماده وردپرسی استفاده کنید.

البته سایت‌سازهای دیگری هم برای شغل دوم خانگی مناسب هستند اما بهترین آن‌ ها وردپرس است که رایگان است و از امکانات بسیار خوبی هم برخوردار است. البته ممکن است در ابتدا از یک پیج اینستاگرامی استفاده کنید که هیچ مشکلی ندارد اما در نهایت نیاز به داشتن یک سایت پیدا می‌ کنید.

۱- برنامه‌نویسی و ایجاد وبسایت

اگر علاقه داشته باشید و بتوانید بر زبان‌های برنامه‌نویسی مبتنی بر وب مسلط شوید، می‌توانید سفارش ایجاد وبسایت قبول کنید و کسب درآمد از این راه داشته باشید. حتی می‌توانید وب‌سایت‌های خود را راه‌اندازی کرده و با آموزش مهارتی که دارید در آن کسب درآمد کنید. با گسترش خرید و فروش اینترنتی، هر کسب‌وکار سنتی به یک وبسایت نیاز دارد.

حتی کسانی‌که محصولات خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسانند به یک پشتوانه نیاز دارند؛ پشتوانه فعالیت گسترده هرکسی در شبکه‌های اجتماعی وب‌سایتش است. البته دانش برنامه‌نویسی به ایجاد سایت خلاصه نشده و می‌تواند برای اهداف دیگر مانند تولید نرم‌افزارهای کاربردی مورد استفاده قرار بگیرد.

زبان‌های برنامه‌نویسی برای تولید نرم‌افزار با زبان‌های برنامه‌نویسی سایت تفاوت دارند. بنابراین شما می‌توانید بسته به علاقه خود یکی از آن‌ها را به‌صورت حرفه‌ای فرابگیرید. البته دانش برنامه‌نویسی از پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به شغل اصلی نیز برخوردار است.

۲- خدمات سئو سایت

بعد از اینکه یک وبسایت ایجاد شد و مطالب، خدمات و محصولات موردنظر در آن قرار داده شد باید برای اینکه این اطلاعات در دسترس مخاطبان هدف قرار بگیرند، سئو شوند. سئو دانشی است که کمک می‌کند با جستجو در موتورهایی مانند گوگل و بینگ مطالب موردنظر خود را در وب پیدا کنیم. اگر مطالب سایت شما به درستی سئو شده باشد، افرادی که به خدمات و محصولات شما نیاز دارند، به‌راحتی شما را پیدا خواهند کرد.

در غیر اینصورت پیدا کردن شما به راحتی در بین هزاران سایت موجود در اینترنت کار سختی خواهد بود. بنابراین اگر مایل باشید می‌توانید به عنوان یک سئوکار مشغول به کار شوید.

۳- دیجیتال مارکتینگ

برای اینکه بتوانید در زمینه دیجیتال‌مارکتینگ فعالیت کنید، باید به ترفندها و مهارت‌های لازم برای کار با تمام شبکه‌های اجتماعی و نحوه بهینه کردن آن‌ها آشنایی داشته باشید. دیجیتال مارکتینگ کمک می‌کند افراد بتوانند با فعالیت در رسانه‌های مجازی مخاطبان و مشتریان هدف بیشتری پیدا کرده و درآمد بالاتری کسب کنند.

۴- بلاگری شبکه های اجتماعی

امروزه بلاگر شدن یکی از کارهایی است که هرکسی می‌تواند به‌راحتی انجام دهد؛ تنها کافیست یک پیج در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام ایجاد کنید و در یک زمینه خاص به تولید محتوا بپردازید. برای مثال می‌توان به بلاگرهای مشهوری اشاره کرد که در زمینه مد و فشن، تست کردن غذا، لایف‌استایل، موسیقی یا سایر زمینه‌ها در اینستاگرام مشغول به فعالیت هستند.

شما نیز می‌توانید با تولید محتوای مستمر در یک زمینه خاص به کمک نرم‌افزارهای ویرایش عکس و ویدئو به یک بلاگر موفق یا ولاگر (تولید کننده ویدئو) تبدیل شوید و از این راه (به کمک فروش محصول یا تبلیغات) درآمد کسب کنید. فعالیت در اینستاگرام یکی از گزینه‌های محبوب برای راه‌اندازی یک فعالیت یا شغل دوم به وسیله تلفن همراهتان است.

۵- طراحی اپلیکیشن

حتماً توجه کرده‌اید که برای انجام هرکار خاصی یک اپلیکیشن جداگانه وجود دارد. مثلاً اپلیکیشن‌های پرداخت آنلاین، اسنپ، آموزش‌ آشپزی، آموزش موسیقی، ورزشی، ادیتور عکس و فیلم، تقویم، ضبط صوت، بازی و دیگر اپلیکیشن‌های روی تلفن همراه از گزینه‌هایی هستند که همگی به دست فرد یا گروه خاصی طراحی شده و در دسترس عموم قرار گرفته‌اند.

اگر شما نیز به اپلیکیشن‌های موبایل علاقه دارید، می‌توانید با فراگیری برنامه‌ها و زبان‌های تولید اپلیکیشن، یک شغل برای خود ایجاد کنید. این شغل نیز مانند برنامه‌نویسی سایت و نرم‌افزار قابلیت تبدیل شدن به یک شغل اصلی و پردرآمد را دارد.

شغل‌های اینترنتی بهترین شغل دوم عصر امروزی هستند. همچینن این مشاغل به فضای کاری خاصی نیاز نداشته و به عنوان شغل دوم خانگی نیز مطرح هستند. شغل‌های خانگی فقط به تولید و بسته‌بندی خلاصه نمی‌شوند؛ شما با فعالیت در زمینه برنامه‌نویسی و دیجیتال‌مارکتینگ می‌توانید در منزل خود فقط با یک لپ‌تاپ یا کامیپوتر یا حتی یک گوشی تلفن همراه کار خود را انجام داده و مدیریت کنید.

شغل‌های اینترنتی به دلیل داشتن ویژگی‌‌هایی مانند تنوع زیاد و زمان شناور می‌توانند برای هر شیفت کاری به‌عنوان شغل دوم در نظر گرفته شوند. چه شما شیفت صبح سرکار اصلی‌تان باشید و چه شغل شما در شیفت بعدازظهر باشد، در هر صورت می‌توانید کار دوم اینترنتی خود را به انجام برسانید. حتی اگر تمام روز به فعالیت‌های دیگر بپردازید، می‌توانید کار اینترنتی خود را در ساعاتی از شب انجام دهید.

این ویژگی فقط مختص شغل‌های آنلاین است که سایر کارهای فیزیکی از آن بی‌بهره هستند  و به زمان‌های معینی برای انجام نیاز دارند.

۶- فعالیت به‌عنوان ادمین شبکه‌های اجتماعی

اینستاگرام و تلگرام جزو محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در کشورمان هستند که حدود چند میلیون کاربر ایرانی دارند. بنابراین پیج‌ها و کانال‌های پرطرفدار زیادی وجود دارند که برای تولید محتوای روزانه به یک مدیر یا ادمین نیاز دارند. شما می‌توانید با یادگیری تمام اصول کار با این رسانه‌ها، به عنوان یک ادمین برای شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید و در برابر هر پستی که روزانه در پیج یا کانال‌ها منتشر می‌کنید، هزینه مشخصی دریافت کنید.

گزینه‌های فوق، تنها بخشی از فعالیت ‌هایی است که خانم‌ها می‌توانند در کنار فعالیت‌های روزانه خود انجام دهند و از انجام آن‌ها کسب درآمد کنند. اگر خانمی خود توانایی خاص دیگری داشته باشد، می‌تواند کسب‌وکار دیگری برای خود دست‌و‌پا کرده و در کار موردعلاقه خود به فعالیت بپردازد.

۷- وبلاگ نویسی

امروزه مشاغل مربوط به حوزه اینترنت از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند و افراد بسیاری به آن می‌پردازند. یکی از این مشاغل که می‌توانید به صورت نیمه‌وقت به آن بپردازید، وبلاگ نویسی است. این شغل برای شما درآمد مناسبی را نیز به همراه خواهد داشت و اگر به خوبی در آن به فعالیت بپردازید، می‌توانید تبلیغات بسیاری را به عهده بگیرید و درآمد خوبی نیز از آن زمینه برای خود به دست آورید.

۸- طراحی گرافیکی

اگر شما از دسته افرادی هستید که در زمینه گرافیک مهارت و علم کافی دارید، نباید هیچ‌گاه نگران شغل دوم برای خود باشید؛ چرا که امروزه شرایط به سمتی می‌رود که بسیاری از کسب‌وکارها به دنبال یک طرح قوی می‌گردند و چنین کاری تنها از یک طراح گرافیکی برمی‌آید.

۹- تولید محتوا

اگر فردی دارای توانایی نوشتن بوده و بتواند بخوبی بنویسد می‌تواند از عهده این کاربرآید. البته لازم است که برای یادگیری تولید محتوا، نحوه کار با نرم افزار word و سئو و تایپ و فتوشاپ را نیز بیاموزد.

سخن پایانی

با توجه به اینکه بالغ بر ۸۰ درصد کارمندان ادارات به کاری که انجام می‌دهند علاقه ندارند و برای برخورداری از مزایای خاص شغل‌های کارمندی آن را انتخاب کرده‌اند، گرایش به ایجاد کارهای جدید در کنار کار کارمندی‌شان بسیار دیده می‌شود.

معمولاً این کارمندان فاکتور علاقه را در شغل‌های دوم خود لحاظ می‌کنند و سعی می‌کنند حتماً کاری را انتخاب کنند که از انجام آن لذت ببرند. البته در این بین افرادی نیز هستند که صرفاً برای پوشش دادن هزینه‌هایشان به دنبال ایجاد یک شغل دوم هستند.

چنین افرادی تنها به مزایا و درآمد حاصل از شغل فرعی‌شان توجه می‌کنند. این افراد برای پیدا کردن کار می‌توانند به سراغ صفحه استخدام روزنامه‌ها نیز بروند و از بین انواع شغل دوم در تهران یا آگهی‌های کاری شهری که در آن زندگی می‌کنند، شغل مناسبی برای خود پیدا کنند.

معمولاً شغل دوم بعد از ظهر بیشتر از شغل‌های شیفت صبح هستند. اگر کار اصلی شما در شیفت صبح است، به‌راحتی می‌توانید برای بعدازظهر خود شغل دوم خوبی پیدا کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: سه شنبه 19 دی 1402برچسب:,
ارسال توسط پول دوست