مراحل راه اندازی کسب و کار کوچک زودبازده
اسم یک کسب و کار در هر جنبهی کسب و کار نقش دارد، ازاینرو باید نام خوبی انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که در بررسی گزینههای موجود، تمام جوانب را درنظر میگیرید و نام مناسبی انتخاب میکنید.
وقتی نام مورد نظرتان را انتخاب کردید نوبت به این میرسد که بررسی کنید نام انتخابیتان ثبت شده یا در حال استفاده است یا نه. آنگاه، لازم است آنرا ثبت کنید. یک شرکت مالکیت فردی باید نام کسب و کارشان را در ادارات بخش یا ایالت خودشان ثبت کنند...
تصمیم گرفتن برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک زودبازده میتواند یکی از هیجانانگیزترین تصمیماتی باشد که در طول زندگیتان گرفتهاید. ولی در این راه باید موارد زیادی را مدنظر قرار دهید. در اینجا ۱۰ گام برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک زودبازده ارائه شدهاست که به گامهای اصلی راه اندازی یک کسب و کار کوچک زودبازده نگاهی اجمالی میاندازد. این گامها را به نوبت طی کنید، و اینگونه میتوانید در مسیر مالکیت کسب و کار کوچک خود قرار بگیرید.
گام ۱: انگیزه بگیرید
تمام کسب و کارها از یک نقطهی مشترک شروع میکنند – یک ایده.
شاید سالها آرزوی راه اندازی یک کسب و کار کوچک زودبازده برای خودتان را در ذهنتان پرورانده باشید، یا حتی ممکن است بهصورت ناگهانی ایدهای به ذهنتان خطور کرده باشد و از چیزی الهام گفتهباشید. فارغ از اینکه منبع آن چیست، نخستین گام راه اندازی یک کسب و کار کوچک این است که یک ایدهی کسب و کار داشتهباشید.
گام ۲: تحقیق کنید
ایدهی اصلیتان را شناسایی کردهاید، حالا نوبت این است که آن را در ترازوی واقعیت بسنجید. آیا واقعا آمادگی راه اندازی یک کسب و کار کوچک را دارید؟ این تست راه اندازی یک کسب و کار را انجام دهید تا ببینید آیا آمادگی این کار را دارید و آنچه برای کسب این آمادگی لازم است را بدانید.
مرحلهی بعد تحقیق که در فرآیند استارت آپ کسب و کار کوچکتان انجام میشود به شما کمک میکند بفهمید آیا ایدهی کسب و کاریتان پتانسیل عملی شدن دارد یا خیر.
برای موفق شدن یک ککسب و کار کوچک زودبازده ، باید مشکلی را حل کند، نیازی را رفع کند یا چیزی را عرضه کند که بازار خواهان آن است. راههای بسیاری وجود دارد که بتوانید این نیاز را شناسایی کنید، از جمله تحقیق، گروههای کانونی، و حتی آزمون و خطا. با بررسی بازار، باید به برخی سوالات پاسخ دهید از جمله:
– آیا برای محصولات/خدمات پیشبینی شدهتان نیازی وجود دارد؟
– چه کسی به این کالاها/خدمات نیاز دارد؟
– آیا شرکتهای دیگری وجود دارند که محصولات/خدمات مشابهی ارائه کنند؟
– این رقابت چگونه است؟
– کسب و کار شما تا چه اندازه در بازار موفق خواهد بود؟
شیوه های کسب درآمد خانگی
گام ۳: یک برنامه تهیه کنید
شما برای اینکه ایدهی کسب و کارتان را به واقعیت تبدیل کنید به یک طرح و برنامه نیاز دارید. اگر بهدنبال جلب حمایت مالی از یک سرمایه گذار با مؤسسهی مالی هستید، پس قطعا و ضرورتا به یک طرح کسب و کار رسمی نیاز دارید.
حتی اگر بهدنبال جلب حمایت مالی نیستید، یک طرح کسب و کار میتواند افق دید شما را دربارهی آنچه میخواهید به دست بیاورید شفاف کند و به شما در طرحریزی برای آن کمک میکند.
درکل، طرح کسب و کارتان باید اهداف کسب و کارتان را و انگیزهای که در پس آن است ترسیم کند، همچنین باید برنامهتان را برای رسیدن به اهدافتان چه از نظر بازاریابی و چه از نظر تأمین مالی نیز بیان کند.
گام ۴: برنامهی تأمین مالیتان را مشخص کنید
راه اندازی یک کسب و کار کوچک نیازمند پول زیادی نیست، ولی به سرمایهگذاری اولیه نیاز دراد. راههای زیادی وجود دارند که میتوانید برای کسب و کار کوچکتان پول جمع کنید، ازجمله:
– تأمین مالی
– وام کسب و کارهای کوچک
– کمک هزینهی کسب و کارهای کوچک
– سرمایهگذاران فرشته
همچنین میتوانید تلاش کنید با استفاده از سرمایهی اندکی که در اختیار دارید کسب و کارتان را به پیش ببرید و هرچه میتوانید از سرمایهی کمتری برای راه اندازی کسب و کار کوچک خود استفاده کنید.
گام ۵: یک ساختار کسب و کاری انتخاب کنید
کسب و کار کوچکتان میتواند تحت مالکیت فردی، شراکتی، شرکت مسئولیت محدود (LLC) یا یک شرکت باشد. ساختار کسب و کاری که انتخاب میکنید بر فاکتورهای بسیاری اثرگذار است،از نام کسب و کارتان گرفته تا بدهیها، و نحوهی دستهبندی مالیاتیتان.
ممکن است یک ساختار کسب و کاری اولیه انتخاب کنید، و سپس با رشد کسب و کارتان و تغییر نیازها، این ساختارتان را تغییر دهید.
گام ۶: نام کسب و کارتان را انتخاب و ثبت کنید
اسم یک کسب و کار در هر جنبهی کسب و کار نقش دارد، ازاینرو باید نام خوبی انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که در بررسی گزینههای موجود، تمام جوانب را درنظر میگیرید و نام مناسبی انتخاب میکنید.
وقتی نام مورد نظرتان را انتخاب کردید نوبت به این میرسد که بررسی کنید نام انتخابیتان ثبت شده یا در حال استفاده است یا نه. آنگاه، لازم است آنرا ثبت کنید. یک شرکت مالکیت فردی باید نام کسب و کارشان را در ادارات بخش یا ایالت خودشان ثبت کنند. شرکتها، شرکتهای مسئولیت محدود، یا مشارکت محدود عموما نام کسب و کارشان را زمانی ثبت میکنند که کارهای اداری تشکیل این شرکتها را انجام میدهند.
فراموش نکنید به محض انتخاب نام کسب و کارتان آن نام را ثبت کنید.
گام ۷: مجوزات لازم را بگیرید
کاغذبازی بخشی از فرآیند راه اندازی یک کسب و کار است. انواع مختلفی از مجوزات کسب و کار کوچک وجود دارد که ممکن در وضعیت شما نیز بهکار بروند، این مجوزات به نوع کسب و کاری که راه اندازی میکنید و موقعیت مکانیتان بستگی دارند. لازم است در طول فرآیند استارت آپ تحقیق کنید به چه مجوزاتی برای راهاندازی کسب و کارتان نیاز دارید.
کسب درآمد با بازاریابی یا مارکتینگ متفاوت
گام ۸: موقعیت مکانی خود را مشخص کنید
مستقر کردن دفتر کسب و کارتان برای عملیات کسب وکاریتان بسیار مهم است، فرقی نمیکند یک دفتر خانگی باشد یا یک فضای اداری مشترک یا شخصی، یا حتی یک فروشگاه خردهفروشی.
لازم است دربارهی محل دفتر، تجهیزات و کارهای اولیهی راهاندازی فکر کنید، و اطمینان حاصل کنید مکانی که انتخاب میکنید با نوع کسب و کاری که انجام میدهید سنخیت داشته باشد.
گام ۹: سیستم حسابداریتان را مشخص کنید
زمانیکه سیستمها در جای خودشان قرار دارند کسب و کارهای کوچک بهصورت مؤثرتری اداره میشوند. سیستم حسابداری یکی از مهمترین سیستمها برایکسب و کارهای کوچک است.
سیستم حسابداری برای تنظیم و مدیریت بودجه، تعیین نرخها، انجام دادوستد با دیگران، و دمحاسبه و طبقه بندی بیمه و مالیاتتان لازم است. شما میتوانید خودتان سیستم حسابداریتان را راهاندازی کنید، یا برای این کار کسی را استخدام کنید.
گام ۱۰: کسب و کار کوچکتان را ترویج و تبلیغ کنید
زمانیکه کسب و کارتان راهاندازی شد و شروع به فعالیت کرد، باید شروع کنید به جذب مشتری. برای این کار بهتر است از پایه شروع کنید و یک پیشنهاد فروش منحصر بهفرد (USP) بنویسید و یک طرح بازاریابی آماده کنید.
آنگاه، هرچه ایدهی بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک که وجود دارد بررسی کنید تا مؤثرترین راه برای تبلیغ کسب و کارتان را بیابید.
وقتی این فعالیتهای استارت آپ کسب و کار را انجام دادید، تمام اصول بنیادین و پایههای راه اندازی یک کسب و کار کوچک را فراهم کردهاید و برایموفقیت کسب و کار کوچکتان آمادهاید.
کسب درآمد . کسب و کار . تبلیغ کسب و کار . راهاندازی کسب و کار . کارآفرینی . کسب و کار زودبازده . کسب و کار کوچک . وام کسب و کار
نظرات شما عزیزان: