فهرست بهترین نرم افزار crm ، بررسی کامل نمونه های (خارجی و ایرانی) نرم افزار crm
این روزها شرکتهایی که نرم افزار crm را به مشتریان ارائه میکنند کم نیستند و انتخاب مناسبترین و بهترین نرم افزار crm را میتوان یکی از مهمترین و اصلیترین دغدغههای مدیران و کارآفرینان دانست. مدیران و کارآفرینانی که بهدنبال یافتن یک نرم افزار crm مناسب برای مجموعه کاری خود هستند، تلاش میکنند که بهترین شرکتهای ارائه کننده crm را به سرعت شناسایی کنند.
نخستین راهی که اغلب این مدیران برای شناسایی شرکتهای برتر تولیدکننده نرم افزار crm انتخاب میکنند، جستوجو در گوگل و تماس با فروشندگان است. انتخاب این راه برای یافتن بهترین نرم افزار crm یک پروسه زمانبر بوده و موجب اتلاف وقت مدیران میشود.
در این مقاله ما ضمن معرفی برترین و محبوبترین شرکتهای ارائهکننده نرم افزار crm به مدیران کمک میکنیم که انتخابی سریعتر و آگاهانهتر داشته باشند. اگر شما از آن دسته مدیرانی هستید که خرید بهترین نرم افزار crm برایتان به یک دغدغه تبدیل شده است، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
نرم افزار crm چیست و چرا باید این نرم افزار را تهیه کنیم؟
نرم افزار crm (Customer Relationship Management) یک نرم افزار کاربردی برای مدیریت ارتباط با مشتریان است. با استفاده از این نرم افزار میتوان تعامل راحتتر و بهتری با مشتری داشت و کارها را بهتر و در مدت زمان کمتری مدیریت کرد. نرم افزار crm را میتوان یکی از اصلیترین نرم افزارها در انجام کارهای مدیریتی دانست؛ به طوری که تمامی مدیران داشتن یک نرم افزار crm را از ضروریات فعالیتهای حرفهای خود میدانند.
نرم افزار crm در کنار کمک به کسب و کار و تسهیل ارتباط با مشتری، تمامی دادههای مربوط به مشتریان را جمعآوری و ثبت میکند. با استفاده از این نرم افزار میتوان تا حد زیادی در وقت و انرژی صرفهجویی کرد و در درازمدت فعالیتهای سازمان را توسعه داد.
مزایای استفاده از نرم افزار crm
همانطور که گفته شد، نرم افزار crm یک نرم افزار کاربردی برای کار مدیریتی است که به تسهیل کارها کمک میکند. از دیگر مزایای استفاده از نرم افزار crm میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دستهبندی و ثبت اطلاعات مربوط به معاملات و مشتری
- رهگیری اطلاعات مشتری در تمامی مراحل فروش
- کنترل و بررسی تمامی تماسهای سازمان
- امکان تسلط کامل روی تمامی فعالیتهای پرسنل
- ثبت تمامی سوابق ارتباطی با مشتری
- ایجاد پروفایلهای کاربری اختصاصی برای تمامی مشتریان
- فراهمکردن امکان دسترسی آسان به وب سایت کاری شما برای مشتریان
- امکان پیگیری تمامی مراحل آمادهسازی و پردازش سفارشها توسط مشتری
- ارتباط اتوماتیک با مشتری
برای انتخاب بهترین نرم افزار crm به این نکات توجه کنید
پیش از تصمیمگیری درباره شناسایی و خرید بهترین نرم افزار crm بهتر است که نکاتی را مد نظر قرار دهید و عجولانه عمل نکنید. بعضی از نکاتی که باید برای انتخاب بهترین نرم افزار crm به آنها توجه کنید، عبارتند از:
-
اتصال نرم افزار crm به سایر نرم افزارها
یکی از نکاتی که برای انتخاب بهترین نرم افزار ارتباط با مشتریان خیلی مورد توجه مدیران قرار نمیگیرد اما میتواند تاثیر زیادی روی قیمت تمام شده نزم افزار crm انتخابی آنها داشته باشد، امکان همگامسازی نرم افزار crm خریداری شده با سایر نرم افزارها است.
اگر شما یک نرم افزار crm بدون قابلیت همگامسازی یا یکپارچهسازی را خریداری کنید؛ در آینده مجبور خواهید شد که هزینههای زیادی را صرف همگامسازی نرم افزار crm خود با نرم افزارهای مالی، انبار یا دیگر نرم افزارها کنید.
اگر در زمان خرید نرم افزار crm به این نکته توجه نکرده باشید باید یکی از این سه راه را انتخاب کنید: نرم افزار دیگری خریداری کنی، هزینههای زیادی را صرف همگامسازی نرم افزار خود کنید و یا با همین نرم افزار خود سازش کنید.
-
هماهنگی زیرساختهای سخت افزاری خریدار با نرم افزار crm
یکی دیگر از نکات بسیار مهمی که باید حتما پیش از خرید نرم افزار crm به آن توجه شود، این است که آیا زیرساختهای سخت افزاری شما توانایی اجرای این نرم افزار را دارند یا خیر. برای این کار لازم است که پیش از نصب crm روی سرور خود، به طور کامل درباره انجام این کار و قدرت سرور خود تحقیق کرده باشید. در غیر این صورت هزینههای زیادی به شما تحمیل خواهد شد.
-
قیمت نرم افزار crm
یکی از مهمترین نکاتی که باید برای انتخاب مناسبترین و بهترین نرم افزار crm به آن توجه کرد، بودجهای است که برای انجام این کار در نظر گرفتهاید. بسیاری از مدیران دائما بهدنبال مقایسه کیفیت نرم افزارهای شرکتهای مختلف هستند و به این موضوع توجه نمیکنند که با بودجهای که در اختیار دارند، نمیتوانند هر نرم افزاری را خریداری کنند.
برای این که در زمینههای مالی به مشکل نخورید، بهتر است تمامی هزینههای نرم افزاری و سخت افزاری لازم را محاسبه کرده و با توجه به توانایی مالی شرکت خود نسبت به خرید و انتخاب نرم افزار اقدام کنید. به علاوه هزینههای لازم برای نصب نرم افزار، پشتیبانی و مالیات بر ارزش افزوده از هزینههای مهمی هستند که حتما باید به آنها توجه کنید. در نتیجه برای خرید نرم افزار crm، ملاک شما نباید فقط قیمت خود نرم افزار باشد و لازم است که هزینههای جانبی را هم به دقت محاسبه کنید.
-
ارائه خدمات پشتیبانی نرم افزار crm
بعضی از مدیران به خاطر صرفهجویی در هزینهها، از شرکتهایی که نرم افزار crm ارزان قیمتتر را بدون تضمین ارائه پشتیبانی به مشتریان عرضه میکنند، خرید میکنند. توجه داشته باشید در صورتی که شما نرم افزار مورد نظر خود را بدون پشتیبانی و بدون مهارت کافی در زمینه استفاده از آن خریداری کنید، هیچگاه نرم افزاری را که مد نظر دارید نخواهید داشت. در این صورت نه تنها در هزینههای شما صرفهجویی نمیشود بلکه هزینههای بیشتری هم به شما تحمیل خواهد شد.
-
تحقیق برای خرید بهترین نرم افزار crm
بعضیها برای خرید نرم افزار crm از خریداران قبلی آن سوال میکنند که آیا کیفیت نرم افزاری که از آن استفاده کردهاید خوب است یا خیر؟ به علت تفاوت در سطح انتظارات شما از نرم افزار با انتظارات خریداران دیگر، این سوال هیچگاه نتیجه خوبی نخواهد داشت.
به جای پرسیدن این سوال، بهتر است که درباره کیفیت یا کاربردهای نرم افزار crm خریداری شده با مشتری صحبت کنید. برای مثال از او بپرسید که نرم افزار خریداری شده شما چه ویژگیهای مثبتی داشت؟ و این ویژگیها را با نیازهای خود مقایسه کنید.
لیست بهترین نرم افزارهای crm ایرانی
بهترین نرم افزارهای crm موجود در ایران عبارتند از:
- ویپینگ
- ادسافت
- ایده ارتباط تراشه
- ایدهپرداز طلوع
- آتیه پرداز
- آریانیک
- آینده نگاران (آیکو)
- به سامان پیشرو
- هبد فرادیس
- پارس لاجیک
- پارس ویتایگر
- پایا
- پیام گستر
- پیراسیس
- پیشگامان هریس رایانه
- دبیـــرگران ماندگار
- چیتا سافت
- داده پردازان ارگس
- داده پردازان نیک نوین فاوا
- داده پردازی رایان مهر
- دانا روش
- دمسان
- دیار فن آوری اطلاعات
- زوبین
- سانیار
لیست بهترین نرم افزارهای crm خارجی
بهترین و محبوبترین نرم افزارهای crm خارجی عبارتند از:
- HubSpot
- Act!
- Adsoup
- Agile CRM
- AllProWebTools
- Apptivo CRM
- Bitrix24
- BoomTown!
- Bullhorn CRM
- CampaignerCRM
- Capsule
- Commence
- Contactually
- Creatio
- Freshsales
- GoldMine
- GreenRope
- Hatchbuck
- Highrise
- Infusionsoft
- Insightly
- iSEEit
- LeadMaster
- Maximizer – Method CRM
- Microsoft Dynamics CRM
- icrosoft Outlook Customer Manager
معرفی چند نرم افزار crm ایرانی
شاید برای خرید بهترین نرم افزار crm بین نرم افزارهای خارجی و ایرانی دودل شده باشید. در این مقاله ما ویژگیهای محبوبترین نرم افزارهای crm ایرانی را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید تصمیمگیری خود را برای بهترین نرم افزار سی ار ام ایران راحتتر انجام دهید:
-
سی ار ام ویپینگ
شرکت ویپینگ از سال ۱۳۹۴ با ارائه راهکارهای ارتباطی مبتنی بر هوش مصنوعی فعالیت خود را در بازار ایران شروع کرد،این شرکت با تولید محصولات نرم افزاری هوشمند خود در سال ۹۷ به جمع شرکت های دانش بنیان پیوست،در حال حاضر CRM ویپینگ اولین CRM مبتنی بر هوش مصنوعی در ایران میباشد که کاملا بر اساس مدل کسب و کارهای ایرانی تولید شده، مزیت اصلی و اساسی این CRM در برنامه ریزی وظایف کارشناسان فروش توسط هوش مصنوعی میباشد، شعار این CRM اینست: شما مجبور به فروش بیشتر هستید اگر از CRM ویپینگ استفاده میکنید.
مزایای نرم افزار CRM ویپینگ:
۱. اتصال کامل به سیستم های تلفنی ویپ
۲. پاپ آپ تماس های تلفنی
۳. پیاده سازی مدل فروش آیدا در نرم افزار
۴. چیدمان وظایف کارشناسان فروش توسط هوش مصنوعی
۵. سیستم مدیریت و پیگیری وظایف کارشناسان
۶. طبقه بندی مخاطبین و مشتریان ، شرکت ها و صنایع
۷. مدل سازی فروش برای بازارهای B2C,B2B,B2G
-
نرم افزار دانا ایکسارم
دانا ایکسارم، یک نرم افزار crm ایرانی با دو نسخه محلی و ابری است که امکان استفاده رایگان ۱۴ روزه را برای مشتریان فراهم میکند. این نرم افزار در کنار داشتن ویژگیهای یک نرم افزار معمولی، ویژگیهای دیگری دارد که آن را از سایر نرم افزارهای موجود در بازار متمایز میکنند.
برای مثال این نرم افزار با وجود فناوری rest api، امکان سازگاری بالا با سایر نرم افزارها را فراهم کرده و امکان ایجاد انواع مختلف گردش کار را با توجه به نیازهای مختلف ایجاد می کند. همچنین این نرم افزار بومی امکاناتی مانند پشتیبانی کامل و ارتباط با مشتریان را فراهم میکند.
-
نرم افزار پیام گستر
این نرم افزار ایرانی فاقد نسخه ابری بوده و تنها یک نسخه محلی دارد. هدف این نرم افزار حفظ ارتباط با مشتری، جلب رضایت مشتری، افزایش فروش و نگهداری اطلاعات مشتری در یک فضای امن است. این نرم افزار به علت وجود زیر سیستمهای متنوع، نیازمند آموزشهای فراوان از سوی کارشناسان فروش است.
-
نرم افزار دیدار
نرم افزار دیدار یک نرم افزار ایرانی ابری بوده که فاقد نسخه محلی است. این نرم افزار به گونهای طراحی شده که تنها میتوان به کمک آن کارهای کوچک را مدیریت کرد. این نرم افزار برای استفاده در استارت آپها و پیگیریهای ساده مناسب است.
-
نرم افزار سرو
نرم افزار سرو یک نسخه از نرم افزار sugarCRM بوده که بهترین نرم افزار crm برای مدیریت ارتباط با مشتریان است؛ اما متاسفانه در کشور ایران نمایندگی رسمی ندارد. این نرم افزار مطابق با نیازهای کاربران ایرانی طراحی نشده است.
-
نرم افزار مایکروسافت داینامیک
نرم افزار مایکروسافت داینامیک را میتوان بهعنوان بهترین نرم افزار crm در زمینه ارتباط با مشتریان دانست. بعضی از شرکتهای ایرانی نسخههای کرک شده این نرم افزار را در ایران به فروش میرسانند؛ اما امکان دارد که این نرم افزار کرک شده کمی در ایران کند عمل کند. شرکت مایکروسافت هیچ گونه خدمات پشتیبانی را به کاربران ایرانی در زمینه استفاده از این نرم افزار ارائه نمیکند.
معرفی چند نرم افزار crm خارجی
در این قسمت چند نرم افزار crm با کیفیت خارجی را به شما معرفی میکنیم:
-
نرم افزار salesforce
بهترین نرم افزار crm که در زمینه ارائه خدمات به شرکتهای کوچک، متوسط و سازمانهای فروش و پشتیبانی فعالیت میکند نرم افزار salesforce است. این نرم افزار با وجود قابلیتهایی مانند مدیریت فروش، بازاریابی و مدیریت ارتباط با مشتریان به پیگیری بهتر خدمات ارائه شده کمک میکند. این نرم افزار به مشاغل کوچک این امکان را میدهد که تمامی فعالیتهای مربوط به فروش را به خوبی پیگیری کنند. این نرم افزار در کشور ایران تنها به صورت سرویس saas قابل دسترسی است.
-
نرم افزار zoho
نرم افزار زوهو پاسخگوی تمامی نیازهای مشاغل کوچک و متوسط است. این نرم افزار با کمک پشتیبانی چند کاناله، امکان برقراری ارتباط با مشتریان را از طریق چت، ایمیل، تماس تلفنی و رسانههای اجتماعی فراهم میکند و به عنوان بهترین نرم افزار crm برای بسیاری از کاربران به شمار میرود. این نرم افزار با ایجاد قابلیت بازسازی فروش به کارمندانی که اهداف فروش خود را به خوبی دنبال میکنند، جایزه میدهد.
-
نرم افزار ویتاگیر
این نرم افزار بهترین نرم افزار crm برای ارائه خدمات به شرکتهای کوچک است. این نرم افزار با ارائه خدماتی به بهبود تعامل با مشتریان کمک میکند. این نرم افزار با اولویتبندی و دستهبندی اطلاعات به تصمیمگیریهای بهتر کمک میکند.
خلاصه مقاله
نرم افزارهای crm خارجی و ایرانی مختلف، هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند و نمیتوان گفت که کدام یک از آنها بهترین نرم افزار crm است. انتخاب بهترین نرم افزار crm به انتظار شما از نرم افزار بستگی دارد. امروزه نرم افزارهای ایرانی با پیشرفت روزافزونی که دارند توانستهاند پابهپای نرم افزارهای خارجی جلو بروند و با قیمت مناسبتری نسبت به نرم افزارهای خارجی، خدمات قابل قبولی را به مشتریان ارائه کنند.
برخی از سوالات متداول
نرم افزار crm چیست و چرا باید این نرم افزار را تهیه کنیم؟
نرم افزار crm (Customer Relationship Management) یک نرم افزار کاربردی برای مدیریت ارتباط با مشتریان است. با استفاده از این نرم افزار میتوان تعامل راحتتر و بهتری با مشتری داشت و کارها را بهتر و در مدت زمان کمتری مدیریت کرد.
مزایای استفاده از نرم افزار crm چیست؟
- دستهبندی و ثبت اطلاعات مربوط به معاملات و مشتری
- رهگیری اطلاعات مشتری در تمامی مراحل فروش
- کنترل و بررسی تمامی تماسهای سازمان
- امکان تسلط کامل روی تمامی فعالیتهای پرسنل
- ثبت تمامی سوابق ارتباطی با مشتری
- ایجاد پروفایلهای کاربری اختصاصی برای تمامی مشتریان
- فراهمکردن امکان دسترسی آسان به وب سایت کاری شما برای مشتریان
- امکان پیگیری تمامی مراحل آمادهسازی و پردازش سفارشها توسط مشتری
- ارتباط اتوماتیک با مشتری
برای انتخاب بهترین نرم افزار crm به این نکات توجه کنیم؟
- اتصال نرم افزار crm به سایر نرم افزارها
- هماهنگی زیرساختهای سخت افزاری خریدار با نرم افزار crm
- قیمت نرم افزار crm
- ارائه خدمات پشتیبانی نرم افزار crm
- تحقیق برای خرید بهترین نرم افزار crm
نظرات شما عزیزان: