ایجاد انگیزه برای وبلاگ نویسی
یکی از شیوه های مهم کسب درآمد ساده و آسان از اینترنت، از طریق وبلاگ است. وبلاگ ابزار رایگان برای اشتراک اطلاعات و مطالب و همچنین کسب درآمد آنلاین است. خودم از طریق وبلاگ های زیادی اقدام به راه اندازی کسب و کار آنلاین کردم و برایم فوق العاده درآمد زا بوده است. وبلاگ زمانی دارای بازدید است که محتوا و متن داشته باشد . متن های کپی هم تاثیری در رشد وبلاگ ندارد لذا باید دست به کار شد و وبلاگ نویسی کرد . یعنی کسب درآمد اینترنتی با وبلاگ نویسی خاص و نه کپی برداری امکان پذیر است. وبلاگ زنده و پویا وبلاگی است که همیشه با محتوا به روز شود تا موتورهای جستجو دائم در وبلاگ حضور داشته باشند .حالا اگر شما هم وبلاگی دارید و به هر دلیلی اعم از شغل ، کسب درآمد و نشر اطلاعات و... نیاز به نوشتن و ارسال مطلب در وبلاگ خود را دارید ولی با مشکلی مواجه شده اید و یا با روزهایی مواجه شده اید که اصلا حس و حال نوشتن ندارید خلاصه به هر دلیلی مطلب نمی توانید ارسال کنید و این ممکن است به کسب و کارتان و حتی کسب درآمدتان از اینترنت لطمه بزند در این حالت چه کار باید بکنید؟
مطمئنا این اتفاق برای هر وبلاگ نویس یا نویسنده مطلبی چه در اینترنت و چه در دنیای واقعی افتاده است.
به همین دلیل همیشه پیشنهاد میکنیم تنها زمانی شروع به نوشتن کنید که واقعا حس و حال و انگیزه کافی برای نوشتن داشته یا به عبارت بهتر در حالت فکری و مغزی و فیزیکی مناسب برای نوشتن قرار دارید.
اما گاهی پیش میاد که نیاز هست حتما یک مطلب رو نوشته و ارسال کنید، اما اصلا انگیزه انجام آن را ندارید، برای این زمان ها باید چه کار کنید؟
قدم اول: ایده پست وبلاگ خود را از قبل حاضر کنید:
هیچ چیز بدتر از این نیست که پشت کامپیوتر نشسته و قصد نوشتن یک مطلب برای وبلاگ خود را داشته، اما ساعتها نیاز به فکر کردن برای پیدا کردن ایده یا موضوع پست خود داشته باشید.
بهترین کار برای تسریع بخشیدن به امر نوشتن مطلب برای وبلاگ و همچنین ایجاد انگیزه برای نوشتن اینه که از قبل چندین موضوع برای نوشتن آماده کنید.
روش های بسیاری هست که میتونید برای پیدا کردن ایده ی مطالب وبلاگ، از آن ها استفاده کنید.
بهتر است همیشه چند موضوع از قبل آماده داشته باشید تا زمان نوشتن، وقت و انرژی و انگیزه شما صرف پیدا کردن موضوع نشود.
همچنین زمانی که حس نوشتن ندارید، بهترین زمان برای پیدا کردن موضوعات مناسب برای پست بعدی وبلاگتان است، به طوری که میتوانید این موضوعات را روی کاغذ یا در برنامه word بنویسید، تا در زمان مناسب و با انگیزه و انرژی کافی برای نوشتن مطالب مرتبط با آن موضوع، وقت بگذارید.
قدم دوم: قبل از شروع به نوشتن، ساختار مطلب خود را طرح ریزی کنید:
یکی از بهترین راه کارها برای نوشتن هر گونه مطلبی، طرح ریزی ساختار آن با استفاده از تعیین کردن رئوس مطالب هست.
به عبارتی بعد از اینکه موضوع اصلی مطلب خود را پیدا کردید، لازم هست تا موضوع اصلی را به بخش های کوچکتر و مرتبط تری تقسیم کرده تا بدانید در این مطلب میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.
فرض کنید، شما میخواهید مطلبی با موضوع “رسیدن به تناسب اندام با رژیم غذایی” بنویسید.
برای این منظور میتونید ساختار مطلب خود را با استفاده از رئوس مطالبِ زیر بخش بندی و طرح ریزی کنید:
- چرا باید به تناسب اندام رسید؟
- ارتباط کاهش وزن با رژیم غذایی
- انواع رژیم های غذایی
رژیم های کم کالری
رژیم های کم چرب
رژیم های سریع کاهش وزن
…
- یک نمونه از رژیم غذایی برای کاهش وزن
- ورزش را فراموش نکنید
همانطور که در مثال فوق دیدید، میتوان موضوع اصلی را با استفاده از رئوس مطالب، بخش بندی کرد، سپس برای هر کدام از بخش ها میتوان جداگانه شروع به نوشتن کرده و بعد از پایان هر بخش به سرفصل بعدی پرداخت.
به این ترتیب زمانی که شروع به نوشتن برای مطالب وبلاگ خود میکنید، سردرگم برای پیدا کردن مطلبی برای نوشتن نخواهید بود و به راحتی میدونید که میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.
این روش به چند دلیل به شما کمک میکند:
• روند نوشتن را سریع تر میکند چون میدونید میخواهید در مورد چه چیزهایی بنویسید.
• انگیزه شما را افزایش میدهد
• به این روش میتونید مطالب خوانا تر و با ارزش تری را ارائه دهید.
قدم سوم: زمان مشخصی را برای نوشتن تعیین کنید.
استفاده از تعیین بازه زمانی، یک روش عالی برای نوشتن در هر شرایطی هست، حتی زمانی که هیچ انگیزه و انرژی ای برای نوشتن ندارید، اما میدانید که باید حتما مطلبی را برای وبلاگ تان ارسال کنید.
به این ترتیب که تعیین میکنید حتما باید در بازه زمانی ۲۰ یا ۳۰ دقیقه مطلبی را برای وبلاگتان بنویسید و بعد از پایان یافتن این زمان میتوانید به هر کاری که مورد علاقه تان است بپردازید.
برای تعیین بازه زمانی میتونید از روش پومودورو استفاده کنید.
تعیین بازه زمانی به شما کمک میکند، تا هم تمرکزتان افزایش پیدا کند هم اینکه به نوعی خود را مقید میکنید که در بازه مشخص شده مطلب مورد نظر را تکمیل کنید، به همین دلیل میتونید از زمان خود بهترین استفاده رو ببرید.
دقت داشته باشید که در مدت تعیین شده به هیچ عنوان نباید به چیز دیگری فکر کرده یا کار دیگری انجام دهید و به عبارتی تمام حواس پرتی های خود را محدود خواهید کرد، حتی جواب تلفن را هم نباید در این مدت بدهید، البته اگر اضطراری نباشد!
بهتر است زمان هایی که انگیزه کافی برای نوشتن ندارید، بازه زمانی ۱۵ دقیقه را برای خود در نظر بگیرید، سپس خود را مجبور کنید که در این بازه باید این کار را انجام دهید، سپس میتونید بعد از زمان مشخص شده به فعالیت دلخواه خود بپردازید.
با استفاده از تعیین بازه های زمانی و تمرکز در این مدت برای نوشتن میتونید، بیشترین استفاده مفید رو از زمان خود برده و به این ترتیب، در چند بازه زمانی کوتاه اما مفید، میتونید یک مطلب عالی و با ارزش برای سایت یا وبلاگ خود تهیه کنید.
قدم چهارم: برای نوشتن در وضعیت ذهنی مناسب قرار بگیرید.
هر نویسنده ای در شرایط خاصی بیشترین و بهترین حالت و انرژی رو برای نوشتن پیدا میکنه، به عنوان مثال برخی در کافی شاپ میتوانند تمرکز لازم برای نوشتن رو داشته باشند، برخی با نوشیدن یک فنجون قهوه یا چای تمرکز پیدا میکنند، و برخی دیگر با گوش دادن به موسیقی در هنگام نوشتن، میتونند سریع تر و با تمرکز بیشتری بنویسند.
مهم این است که بدونید چه چیزی در هنگام نوشتن به شما حس خوبی میدهد، من خودم در هنگام نوشتن به موسیقی های انرژی بخش و با ریتم سریع گوش میدم، به این ترتیب میتونم در زمان کمتری مطالب بیشتری رو بنویسم.
قدم پنجم: نگران غلط های املایی و دستوری در هنگام نوشتن نباشید.
یک مطلب زمانی ارزش خواندن و انتشار در وبلاگ رو داره، که عاری از هرگونه غلط نگارشی و دستوری باشه، اما بدترین کاری که میتونید در زمان نوشتن انجام دهید، این است که دائما به عقب برگشته و با زدن کلید backspace به دنبال اصلاح غلط های املایی و دستوری خود باشد.
یا همواره نگران نا مفهموم بودن و اشتباه بودن جمله بندی خود باشد.
چیزی که در هنگام نوشتن باید به خاطر بسپارید این است که زمانی که شروع به نوشتن میکنید، تنها هر آنچه به ذهن تان میرسد را بنویسید بدون اینکه نگران غلط های موجود باشید، فقط بنویسید، تا زمانی که مطلب تان به انتها برسد به هیچ عنوان نباید، به مانیتور نگاه کرده و دائما بخواهید غلط های خود را اصلاح کنید.
بعد از پایان نوشتن، میتونید به راحتی به عقب بازگشته و با بازخوانی مطالبی که نوشتید، غلط های املایی و دستوری خود را اصلاح کرده و ساختار جملات خود را از لحاظ مفهومی نیز درست کنید.
در این مرحله است که میتونید در صورت نیاز مطلبی رو به نوشته های تان برای درک بهتر اضافه کرده یا در صورتی که جمله ای اضافه و نامفهوم است آن را حذف کنید.
به این روش میتونید تمرکز بیشتری داشته و هر چه به ذهن تان میرسد را نوشته و هیچ ایده ای که در لحظه به ذهن تان میرسد را تنها به این خاطر که در جای مناسبی نیست یا جمله بندی تان اشتباه است، از دست نخواهید داد.
مزیت استفاده از کامپیوتر و برنامه ورد یا تایپ کردن اینه که میتویند بعدا مطالب و نوشته خود را به راحتی اصلاح کنید.
اصلاح مطلب و غلط های املایی و نگارشی در حین نوشتن، بزرگترین حواس پرتی ای هست که میتونه تمرکز شما رو بر هم زده و وقت و انرژی تان را بی دلیل تلف کند.
پس در بازه زمانی ای که مشخص کرده اید و با استفاده از انگیزه دهنده ای چون موسیقی، سعی کنید تا میتوانید هر چه به ذهن تان میرسد را بنویسید، بعدا وقت کافی برای اصلاح اشتباهات خود خواهید داشت.
شما از چه روش یا روش هایی برای نوشتن هر چه سریعتر و موثرتر مطالب وبلاگ خود استفاده میکنید؟
به نظر شما کدام یک ار روش های گفته شده در فوق میتونه برای استفاده بهتر از زمان و تسریع بخشیدن به امر نوشتن و همچنین افزایش انگیزه برای نوشتن مطلب وبلاگ، بهتر و کمک کننده تر باشد؟
من خودم همیشه از قبل چند موضوع رو برای نوشتن انتخاب میکنم و با استفاده از روش ساختار بندی مطالب، رئوس مطالبِ هر کدام از موضوعات رو مشخص میکنم، سپس در روز دیگری، با تعیین یک بازه زمانی مشخص مثلا نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه و با گوش دادن به موسیقی شروع به نوشتن میکنم.
در صورتی که به اندازه کافی انگیزه داشته باشم، معمولا در یک روز میتونم دو الی ۳ مطلب برای وبلاگ سایت تهیه کنم، در صورت نداشتن انگیزه کافی، یا نداشتن وقت، معمولا یک مطلب یا نیمی از مطلب رو مینویسم.
سپس در روزهای بعد اقدام به ویرایش مطلب های نوشته شده کرده و به این ترتیب میتونم به اندازه کافی مطالب برای ارسال در وبلاگ داشته باشم.
شما هم روش خود را با ما و دیگر دوستان در میان بگذارید.
شیوه موفقیت در کسب و کار آنلاین
موفقیت در هر کاری دارای قانون و قاعده خاص خود است . اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار آنلاین و کسب درآمد ساده و آسان از طریق اینترنت هستید باید راههای موفقیت و کامیابی در ثروتمند شدن را شناخته و بر اساس آنها عمل کنید. اصولا برای موفقیت و پیشرفت در کسب و کار آنلاین باید قوانین را شناخت و با تمرکز بر روی آنها ، به ثروت رسید این قانون فقط منحصر به کسب درآمد از اینترنت نیست بلکه در همه امور زندگی و کسب و کارهای خانگی و تجاری باید رعایت کرد تا شاهد موفقیت بود. در آغاز کسب و کار اینترنتی باید به این نکته مهم و اساسی توجه کنید که تمرکزتان بر چه قسمتی از کسب درآمد اینترنتی هست با مشخص شدن این نکته، موفقیت در درآمد و کسب ثروت سریع تر و راحت تر خواهد بود.
اما قبل از آنکه بدانید باید روی کدام بخش از کسب و کار خود تمرکز کنید لازم است تا ابتدا پاسخ مشخصی برای پرسش های زیر داشته باشید.
• مدل کسب و کار آنلاین شما چگونه است؟
• در کدام مرحله از کسب و کار خود هستید؟
قبل از هر چیز هدف خود را مشخص کنید:
اگر ندانید با چه هدفی وارد کسب و کار اینترنتی شده اید و میخواهید به کجا برسید درست مانند آن است که بخواهید به یک سفر رفته و مقصد خود ا ندانید و همینطوری به جاده بزنید. زمانی که مقصد مشخصی نداشته باشید در مسیر سرگردان بوده و ممکن است از هر جایی سر در بیاروید.
در کسب و کار اینترنتی نیز همینطور است، لازم است بدانید میخواهید به کجا برسید و هدف شما چیست؟
اگر شما یک کسب و کار آنلاین را به درستی انتخاب کرده و آن را در حوزه علایق تان پیاده سازی کنید و دقیقا بدانید که چه آینده ای از کسب و کار اینترنتی خود میخواهید، مطمئن باشید که نتیجه ای که به دست خواهید آورد منجر به افزایش درآمد در ماه ها و سال های آتی خواهد شد.
اما در این جا منظور از هدف کسب و کار اینترنتی باید این باشد که بدانید میخواهید چه چیزی به بازار و یا مخاطبان خود عرضه کنید. میخواهید با کسب و کار اینترنتی خود به کجا برسید؟ تصور شما از ۵ سال آینده کسب و کارتان چیست؟
میخواهید چه مقدار بازدید روزانه و یا ماهانه و چه مقدار درآمد خالص داشته باشید؟
میخواهید چه محصولات و خدماتی را به مخاطبان خود بفروشید؟ میخواهید چه رابطه ای با مخاطبان و مشتریان خود داشته باشید؟
با یافتن یک پاسخ درست برای پرسش های فوق میتوانید دید بهتری نسبت به کسب و کار خود در آینده داشته باشید، به علاوه میتوانید شرایط فعلی کسب و کارتون رو هم مشخص کنید.
میتوانید بسنجید که آیا به هدف تان نزدیک هستید یا خیر؟
مدل کسب و کار آنلاین شما چگونه خواهد بود؟
یکی از پرسش های مهمی که در رابطه با انتخاب هدف کسب و کارتان باید مشخص کنید این است که بدانید مدل کسب و کار آنلاین شما چیست؟
برای کسب و کار اینترنتی مدل های مختلفی وجود دارد، به عنوان مثال:
آیا کسب و کار اینترنتی شما ارائه دهنده خدمات و یا فروشنده و تولید کننده محصول خاصی است؟ آیا میخواهید محصولی یا سرویسی را به مشتریان خود ارائه دهید؟
آیا میخواهید یک فروشگاه اینترنتی راه بی اندازید و کالاهای خود را به فروش برسانید و یا آنکه میخواهید به عنوان یک واسطه عمل کنید؟
آیا میخواهید از سیستم های همکاری در فروش استفاده کنید؟
آیا میخواهید از مدل عضویت پولی برای کسب و کار اینترنتی خود استفاده کنید؟
آیا میخواهید کار تبلیغاتی انجام دهید و یا از طریق تبلیغات به کسب درآمد برسید؟
همانطور که میبینید مدل ها و روش های مختلفی برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین وجود داره و هر کدام از این روش ها میتونند به نوعی برای شما درآمد زا باشند، حتی ممکن است بخواهید از ترکیب دو یا چند مدل برای کسب و کار خود استفاده کنید.
با مشخص شدن هدف و مدل کسب و کار اینترنتی تان حال نیاز به یک نقشه راه دارید.
نقشه و استراتژی شما برای رسیدن به هدف کسب و کارتان چیست؟
زمانی که برای سفر خود مقصد تعیین میکنید نیاز به یک نقشه راه دارید تا بدانید باید از کدام مسیر به مقصد مشخص شده برسید.
با مشخص شدن هدف کسب و کار آنلاین خود، حال نیاز به یک استراتژی و یا نقشه دارید تا بتوانید بهتر و سریعتر به هدف نهایی خود و کسب درآمد از کسب و کارتان برسید.
در هر کسب و کاری لازم است تا اقداماتی انجام گیرد و انجام برخی از این اقدامات دارای اولویت بالاتری نسبت به باقی کارها هستند.
اما از کجا بدانید که لازم است ابتدا کدام کارها را انجام دهید و تمرکزتان را بهتر است روی چه اقداماتی بگذارید؟
این همان پرسش اصلی مطلب است که میخواهیم به آن پاسخ دهیم.
برای مشخص کردن اولویت کارهایی که باید انجام دهید ابتدا لازم است بدانید که در حال حاضر کجای کسب و کار خود قرار دارید؟
آیا تازه شروع به راه اندازی کسب و کار خود کرده اید؟
آیا در میانه راه هستید و به دنبال روشی برای کسب درآمد هستید؟
آیا نمیدانید چه محصولات و خدماتی باید ارائه دهید و مخاطبان و مشتریان شما چه کسانی هستند؟
شاید هم به هدف خود رسیده اید و میخواهید در آمد و مخاطبان خود را بیشتر افزایش دهید.
پس لازم است ابتدا بدانید که در کدام مرحله از کسب و کارتان هستید. پس از مشخص شدن آن میتوانید تعیین کنید که چه اقداماتی لازم است انجام دهید.
مهم نیست در کدام مرحله از کسب و کارتان هستید، همیشه این کارها را انجام دهید:
یکی از مهمترین نکاتی که در رابطه با کسب و کار آنلاین خود لازم است همیشه به خاطر داشته باشید قانون ۲۰/۸۰ است.
قانون ۸۰/۲۰ چیست؟
بر اساس این قانون و همانطور که گفته شد ۸۰ درصد نتایجی که به دست می آورید تنها از انجام ۲۰ درصد کار هاست. یعنی تنها ۲۰ درصد کارهایی که انجام میدهید مهم بوده و بیشترین نتایج را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
به همین منظور در اینجا ۴ کاری که همیشه دارای اولویت هستند و برای شما بیشترین نتایج رو در دراز مدت و حتی کوتاه مدت در کسب و کار آنلاین تان به بار خواهد نشاند رو شرح خواهیم داد.
فراموش نکنید هر کاری غیر از موارد گفته شده رو میتونید به راحتی به دیگران واگذار کنید تا برای شما انجام بدهند مثل ساخت و طراحی سایت و یا طراحی لوگو و یا دیگر موارد، البته در صورتی که در شروع کار هستید و سرمایه کافی برای واگذاری کارهای تان به دیگران رو ندارید پیشنهاد میکنیم خودتون این کارها رو انجام بدهید اما اولویت زمانی و تمرکزی شما باید بر موارد گفته شده در زیر باشد.
اول محتوا ایجاد کنید و ارزش ارائه دهید
میتوان گفت محتوا، پادشاه کسب و کار آنلاین است. بدون محتوا کسب و کار اینترنتی شما هیچ ارزشی نخواهد داشت.
اولین و مهمترین اقدامی که در شروع راه اندازی کسب و کار خود باید انجام دهید ایجاد محتواست، آن هم محتوا و مطالب کاملا اختصاصی، نه کپی از این سایت و آن سایت. اگر میخواهید اعتبار کسب و کار آنلاین خود را زیر سوال ببرید، مطالب کپی در سایت خود بگذارید!
مهمترین هدف شما از ارائه محتوا باید ایجاد ارزش باشد. تا میتوانید مطالب و محتوایی در سایت خود قرار بدهید که برای کاربران و بازدید کنندگان سایت تان ارزشمند باشد و آنها از مطالعه آن بتوانند چیزی یاد بگیرند.
مهم نیست در چه مرحله ای از کسب و کارتان باشید همیشه باید اولویت شما بر روی ایجاد محتوا باشد. هر چه محتوا و مطالب ارزشمند سایت شما بیشتر باشد به همان نسبت موفقیت کسب و کارتان نیز افزایش خواهد یافت، اما فراموش نکنید که همانطور که گفته شد مهم محتوا و مطالب ارزشمند و اختصاصی است، نه تنها مطالبی برای پر کردن سایت شما.
به جذب بازدید کننده و افزایش ترافیک اهمیت دهید
اگر محتوای خوب و ارزشمندی در سایت خود داشته باشید میتوانید با استفاده از روش های مختلف برای جذب بازدید کننده مخاطبان خوب و هدفمندی نیز به سایت خود بکشانید و جذب کنید.
پس از ایجاد محتوا باید تمرکز دوم شما روی روش های جذب و افزایش بازدید کننده برای سایت تان باشد.
روش های مختلفی از جمله روش های رایگان و پولی برای جذب بازدید کننده به سایت وجود دارد اما بهترین روش که هم رایگان است و هم مخاطبان هدفمندی رو به سایت شما جذب میکنه استفاده از سئو و یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است.
اگرچه این روش نیاز به اندکی زمان و کمی اطلاعات و دانش اولیه دارد، و در دراز مدت پاسخگو خواهد بود اما با استفاده از تکنیک ها و روش های سئو و داشتن محتوای خوب در سایت تان میتوانید مطمئن باشید که سایت شما به زودی دارای بازدید کنندگان مناسبی شده و کسب و کارتان حتما نتیجه بخش و سود آور خواهد بود.
با یادگیری روش های سئو و همچنین بهینه کردن محتوای سایت تان میتوانید به راحتی شاهد افزایش بازدید کننده آن هم از نوع هدفمند باشید.
تمرکز شما در جذب بازدید کننده باید ابتدا روی تکنیک های سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو باشد و سپس در اولویت های بعد میتوانید از روشهای دیگر جذب بازدید کننده استفاده کنید.
راهی برای کسب درآمد پیدا کنید
پیشنهاد میکنیم از همان ابتدای راه تمرکزتان را بر روی کسب درآمد از سایت و کسب و کار آنلاین خود قرار ندهید، شما باید اولین چیزی که به آن توجه میکنید ایجاد محتوا و جذب بازدید کننده باشد.
زمانی که بازدید کننده و مخاطبان سایت شما به تعداد مناسبی تقریبا روزی ۵۰ الی ۱۰۰ بازدید کننده در روز رسید میتوانید تمرکز خود را بر روی روشی برای کسب درآمد بگذارید.
البته لازم است که از قبل با روش های مختلف کسب درآمد از اینترنت آشنایی داشته باشید.
شما با داشتن اطلاعات اولیه در مورد روش های مختلف کسب درآمد از اینترنت و کسب و کار آنلاین میتوانید با بررسی مخاطبان و بازدید کنندگان سایت تان و مدل انتخابی کسب و کار اینترنتی تان روش مناسبی برای کسب درآمد از سایت خود انتخاب کنید.
پس از آنکه بازدید کنندگان سایت شما به تعداد مناسبی رسیدند متیوانید با بررسی مخاطبان خود و نظرهای آنها و همچنین یافتن مشکلاتی که دارند راه حل مناسبی برای مشکلات آنها پیدا کرده و برای راه حل مشکلات شان محصول و یا سرویسی را برای فروش ارائه دهید و یا در صورت نیاز سیستم عضویت پولی در سایت خود راه اندازی کرده و یا از دیگر روش های کسب درآمد استفاده کنید.
شما تنها زمانی میتوانید روش مناسبی برای کسب درآمد از سایت خود پیدا کنید که بازدید کنندگان سایت شما به تعداد مناسبی رسیده باشند و با بررسی و شناسایی نیاز های آن ها به این مهم دست یابید.
قبل از آنکه به روش کسب درآمد فکر کنید به فکر ساختن لیست ایمیل باشید:
لازم است قبل از آنکه به فکر کسب درآمد از سایت خود باشید و به روش های مختلف کسب درآمد از اینترنت فکر کنید از همان ابتدا به دنبال روشی برای جمع آوری لیست ایمیل کاربران و بازدید کنندگان سایت خود باشید. شما باید از همان روز اول ایمیل های کاربران و مخاطبان سایت خود را داشته باشید تا بتوانید بعد ها با استفاده از تکنیک ایمیل مارکتینگ برای ارائه سرویس ها و محصولات مختلف خود از آن استفاده کنید.
دقت داشته باشید به هیچ عنوان قرار نیست بازدید کنندگان سایت خود را با فرستادن هرزنامه و ایمیل های اسپم بمباران تبلیغاتی کنید بلکه هدف اول شما در استفاده از ایمیل مارکتینگ باید برقراری ارتباط دوستانه با اعضای لیست ایمیل تان باشد تا آن ها را تبدیل به مشتریان دائمی خود کنید.
تولید محصول یا ارائه خدمات
در نهایت یکی از کارهایی که باید همواره بر آن تمرکز کنید ساخت محصول و ارائه خدمات برای مشتریان خود با توجه به نیازهای آنهاست.
همانطور که در قسمت قبل گفته شد با مطالعه و بررسی نیاز مخاطبان سایت خود میتوانید به راحتی محصول یا سرویس مناسبی را برای رفع مشکل آن ها ارائه دهید و به این ترتیب منبع درآمدی برای خود ایجاد کنید.
دقت داشته باشید که باید تا میتوانید محصولات خود را روز به روز گسترش داده و بر کیفیت آن بی افزایید تا به فروش خود و راضی نگه داشتن مشتریان تان نیز اضافه شود.
نکته مهم این که زمانی باید بر تولید محصول و کسب درآمد فکر کنید که حداقل بازدید روزانه شما به ۱۰۰ یا بیشتر رسیده باشد.
پس تا زمانی که بازدید روزانه شما کمتر از این مقدار است بهتر است توجه و تمرکز شما تنها روی ارائه و تولید محتوای ارزشمند و همچنین روش های مختلف افزایش ترافیک سایت معطوف باشد.
نتیجه گیری:
به طور خلاصه در این مطلب یاد گرفتید که باید تمرکز خودتون رو در هر مرحله از کسب و کار آنلاین به کجا معطوف کنید. که این هم مستلزم اینه که بدونید در حال حاضر در کدام مرحله از کسب و کار خود قرار داشته و در نهایت هدف نهایی تان چیست؟
به طور خلاصه میتوان گفت اگر تازه شروع به کار کرده اید و بازدید روزانه شما کمتر از ۱۰۰ بازدید است بهتر است بیشترین توجه شما روی تولید و ارائه محتوای ارزشمند و همچنین استفاده از روش های مختلف جذب بازدید کننده هدفمند برای سایت باشد، به خصوص استفاده از روش سئو.
دقت داشته باشید که از همان روز اول باید به فکر ساخت لیست ایمیل خود نیز باشید.
زمانی که به بازدید مناسبی رسیدید میتونید با بررسی نیازهای کاربران و مشکلات آنها اقدام به ساخت و ارائه محصول و سرویس و خدمات به مخاطبان تان کنید.
اگر هدف خود و مرحله ای که در حال حاضر در آن قرار دارید رو مشخص کنید و تمرکز و توجهتون رو بر موارد گفته شده معطوف کنید مطمئن باشید که راه درستی رو پیش گرفته و هرگز سر درگم نخواهید شد.
شناخت علایق در کسب درآمد اینترنتی
اگرچه کسب درآمد و راه اندازی کسب و کار اینترنتی و یا خانگی مهم است ولی برای ادامه هر کاری باید مشخصه های آن کار را رعایت کرد تا به نتیجه دلخواه رسید. یکی از فاکتورهای ادامه کسب و کار داشتن علاقه و اشتیاق است . عده ای از کارشناسان روان شناسی معتقدند که یکی از مهمترین عوامل در راه اندازی کسب و کار و ادامه آن و رسیدن به ثروت و موفقیت داشتن علاقه است در واقع راه اندازی کسب و کار مطابق با علایق فرد می تواند موفقیت چشمگیر به همراه داشته باشد. زمانی که علاقه به کسب و کار باشد آن کار تنها برای کسب درآمد نیست بلکه یک تفریح و منبع روحیه برای فرد شده و انسان از انجام دادن آن لذت می برد. لذا درآمد و کسب درآمد ساده و راحت شده و موجب پیشرفت در کار می شود . فرد علاقمند به کسب درآمد از اینترنت اگر با عشق وارد شود ساعتها برای کار و کسب درآمد خود وقت گذاشته و تلاش می کند تا راههای جدیدتر و پرسودتر را شناسایی کند. فرض کنید علاقه شما بازی های کامپیوتری باشند، مطمئنا راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی در مورد بازی های کامپیوتری میتونه علاوه بر اینکه برای شما ایجاد درآمد میکنه یک سرگرمی هم باشه.
حالا این علاقه به کسب درآمد را چگونه در خودتان پیدا کنید ؟ برای پاسخ به این سوال ، شما باید به چهار سوال زیر جواب دهید:
همانطور که در مطلب ۷ قدم برای شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی گفته شد، یکی از مهمترین قدمها قبل برای راه اندازی یک کسب و کار موفق اینه که ابتدا علایق خودتون رو پیدا کنید.
در این مطلب میخواهیم به شما کمک کنیم تا بتونید علایق خود را پیدا کرده و بفهمید در کدام حوزه ها شور و اشتیاق بیشتری دارید؟
۴ پرسش مطرح کردیم که با پاسخ به این پرسشها میتونید علایق خود را بهتر بشناسید.
پرسش اول: مهارت های منحصر به فرد شما چیست؟
یک قلم و کاغذ برداشته و هر آنچه در آن مهارت دارید رو به صورت یک لیست در اون یادداشت کنید. حتما نباید در زمینه خاصی یک متخصص و حرفه ای باشید، همین که در مورد موضوعی به اندازه کافی اطلاعات داشته باشید میتونه برای شما یک مهارت ایجاد کنه.
شاید شما جوجه کباب های خوشمزه ای درست میکنید، یا شاید در آشپزی یا درست کردن غذای خاصی مهارت داشته باشید.
پس لزوما مهارت داشتن معنیش این نیست که باید در زمینه خاصی مهارت های آکادمیک یا دانش تخصصی داشته باشید. هر چیزی که در اون تجربه دارین میتونه برای شما یک مهارت محسوب بشه.
بر فرض رانندگی میتونه برای تان یک مهارت باشه. شما مایکل شوماخر نیستید ولی به اندازه کافی مهارت رانندگی دارید.
بیاید تمام حوزه های مختلف زندگی تون رو بررسی کرده و ببینید مهارت ها و استعداد های شما کجا و در چیست یا در چه زمینه هایی تجربه دارید.
بعضی وقت ها بعضی از مهارت ها یا علایقمون انقدر از نظر ما عادی جلوه میکنند که شاید متوجه آن نشویم، در این صورت میتونید از دوستان یا اطرافیان خود بپرسید که به نظر آن ها شما در چه چیزی مهارت دارید؟
قرار نیست مهارت شما در حد شکافتن هسته اتم باشه، همونطور که در مثال بالا گفتیم مهارت در درست کردن یک غذای ساده یا انجام کاری ساده میتونه برای شما یک مهارت باشه.
هر چیزی که به ذهنتون رسید از بزرگ تا کوچک حتی مهارتهای احمقانه رو یادداشت کنید.
پرسش دوم: هنر شما چیست؟
الزاما داشتن هنر به معنی هنر موسیقی یا نقاشی یا مجسمه سازی نیست. شما در انجام هر کاری که خلاقیت به خرج میدین به نوعی هنرمند هستید.
پس ببینید خلاقیت های شما کجاست؟ به عنوان مثال ممکن هست در درست کردن غذاهای مختلف با خلاقیت خود سلیقه به خرج داده و در طعم و مزه آن غذا تغییراتی رو میدهید که همه از شما در مورد دستور پخت آن غذا سوال میکنند و یا شاید هم در چیدمان میز یا تزئین غذاها خلاقیت دارید.
منظور از هنر هر چیزی است که هم جنبه هنری داشته باشد و هم در انجام آن خلاقیت به خرج دهید.
به عنوان مثال سبک سفر کردن خودش یک هنر هست. کافیه دیدتون رو گسترش داده و به اتفاقات و کارهای روزمره خود با دید دیگری نگاه کنید تا بتونید متوجه خلاقیت های خود شوید.
به طور کل هنر میتونه شامل خیلی چیزا باشه، از هنر آرایش، رقص، ساختن ابزار یا چیز خاصی، استفاده حرفه ای از وسیله ای، هنر پول خرج کردن یا پس انداز کردن، هنر لباس پوشیدن، هنر برقراری ارتباط، و خیلی موارد دیگه.
فقط کافیه فکر کنید و ببینید هر کدام از این مواردی که ذکر شد هر کدوم چه صنعت بزرگی هستند که سالانه میلیون ها دلار درآمد برای صاحبان این هنر ها ایجاد میکنند.
هر چیزی که در آن هنر یا خلاقیتی دارید رو هم به لیست علایق تان اضافه کنید.
پرسش سوم: به چه چیزی علاقه مندید؟
در این قسمت چند پرسش زیر میتونه به پیدا کردن چیزهایی که به آن علاقه دارید کمک کنه:
• چه چیزی هست که میتونید یک روز کامل راجع به آن حرف بزنید یا فکر کنید و خسته نشوید؟
• چه چیزی است که همیشه دوست داشتید آن را یاد بگیرید؟
• چه چیزی است که حاضرید ساعتها برای آن وقت بگذارید حتی اگر پولی بابت انجام آن دریافت نکنید؟
سعی کنید به پرسش های بالا پاسخ بدهید به این ترتیب میتونید زمینه های مختلفی از علایق خود را شناسایی کنید.
شاید به راننگی علاقه داشته باشید و رانندگی کردن شما رو به وجد بیاره حتی اگر ساعتها رانندگی کنید خسته نشوید.
شما میتونید یک روز کامل بشینید و از تجربیات رانندگی و اتفاقات و حوادثی که از سر گذروندید و مهارت های خود صحبت کنید. تا حالا شده پیش یه راننده کم تجربه نشسته و دائما بخواهید به او گوشزد کنید که در فلان شرایط باید چی کار کنه یا بخواهید از تجربیات خود برای او بگویید؟ خب این متیونه یکی از علاق شما باشه.
یک مثال دیگر: ممکن هست همیشه دوست داشتید یک زبان دیگر هم یاد بگیرید ولی هیچ وقت فرصت نشده. این هم میتونه از جمله علایق شما باشه علاوه بر اینکه میتونید نه تنها آن زبان رو یاد بگیرید بلکه میتونید هم زمان آموخته های خود را با دیگران نیز به اشتراک گذاشته و از این طریق به کسب درآمد پرداخته و کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید.
پرسش چهارم: چگونه میتوانید به مردم کمک کنید؟
با توجه به مهارت ها یا تجربیاتی که دارید چه کارهایی است که میتونید در انجام آن به دیگران کمک کنید؟
کاری هست که شما بهتر از بقیه اون رو انجام میدهید؟ چه کاری هست که همیشه دوستان وآشنایان از شما در انجام آن یا رفع مشکلات خود از شما کمک میخواهند؟ چه چیزی هست که همیشه اطرافیان تان از شما میخواهند تا با شما در مورد آن مشورت کنند؟
به عنوان مثال اگر شما اطلاعات خوبی در زمینه امور فنی اتومبیل دارید میتونید به افرادی که این اطلاعات رو ندارند کمک کنید تا در شرایط ضروری بدونند چطور خودشان از پس مشکلات ماشین شان بربیایند.
یا اگر در زمینه تناسب اندام مهارت و تجربه دارید میتونید برای کسانی که به دنبال روشی برای لاغر شدن یا رسیدن به تناسب اندام هستند کمک کنید.
یا شاید هم در سرمایه گذاری در بورس اطلاعات خوبی دارید؟ همه دانسته های و مهارت هایی که دارید و باعث میشه تا هیمشه افراد برای رفع مشکلات خود به شما مراجعه کنند میتونه موارد خوبی باشه که به شما در پیدا کردن علایق تان کمک کنه.
فقط کافیه زمانی رو صرف فکر کردن کنید تا بتونید در تمام حوزه های زندگی تون بررسی کرده و ببینید علایقتون چیه؟
پیدا کردن علایق میتونه به شما کمک کنه تا یک کسب و کار موفق رو راه اندازی کنید. شاید بپرسید آیا ممکنه یک کسب و کار در مورد اون چیزی که بهش علاقه دارم ایجاد کرده و از اون درآمد کسب کنم؟
آیا راه اندازی کسب و کار اینترنتی در مورد آنچه به آن علاقه داریم امکان پذیر است؟
بله. تا زمانی که شما بتونید ایجاد ارزش کنید و راه حلی برای مشکلات مردم ارائه بدین، و این راه حل و ارزشی که ایجاد میکنید مرتبط با علایق تان باشد مطمئن باشید که با یک تیر دو نشان زده اید، هم کسب و کار پر سودی راه اندازی خواهید کرد و هم این کسب و کار سرگرمی شما خواهد بود چرا که موضوع آن چیزی است که به آن علاقه دارید.
پس فراموش نکنید که مهمترین موضوع این است که ایجاد ارزش کرده و با استفاده از علایق و مهارت های خود راه حلی برای مشکلات بازار هدف و مخاطبان آن ارائه دهید.
تردید در راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد بالای اینترنتی و به طور کلی راه اندازی کسب و کار پولساز آرزوی هر کسی هست چون این کار علاوه بر آزادی پولی موجب ایجاد اعتماد به نفس در انسان می شود. با اینکه شروع کسب درآمد از اینترنت می تواند نویدبخش درآمد بالا باشد ولی هر کسب و کاری خطر و ریسک خاص خودش را دارد . بیشتر افراد از شروع یک کسب و کار واهمه دارد و این ترس موجب شده تا برای راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد از اینترنت مردد باشند و این تردید موجب تاخیر در کارشان باشد. قبل از پرداختن به چگونگی غلبه بر تردید در کسب و کار اینترنتی، این نکته را بگویم که راه اندازی کسب و کار فیزیکی و یا همون تجاری سنتی بسیار سخت تر و مشکلاتش بیشتر است در حالی که کسب و کار اینترنتی، کم هزینه تر، ساده و راحت تر و در عین حال با درآمد بیشتر و مطمئن تر همراه است. ضمن اینکه کسب درآمد از اینترنت اگر با سه فاکتور: برنامه ، ایده و هدف مشخص همراه باشد علاوه بر ایجاد یک کسب و کار موفق ، یک شغل پردرآمد و پایدار هم خواهد بود .
پس مشکل کجاست که افراد در راه اندازی کسب درآمد از اینترنت دچار تردید و ترس هستند؟ برای پاسخگویی به این جواب باید ابتدا مشکل و ترس از کسب درآمد اینترنتی را ریشه ای و قدم به قدم بررسی کرد:
متاسفانه اکثر فروم ها یا انجمن های گفتگو یا بسیاری از کسانی که مدتهاست در اینترنت مشغول به فعالیت و وب مستری هستند اکثرا به شما پیشنهادات یا نصایحی میکنند که عملا شما رو نا امید کرده و از شروع کسب و کار اینترنتی منصرف خواهید شد.
البته راه اندازی هر کسب و کاری با موانع و بالا و پایین هایی همراه بوده و هیچ کاری بدون مشکل و تلاش به موفقیت نمیرسه، اما مهمترین ویژگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی اینه که با ریسک و موانع و مشکلات بسیار کمتر و در عین حال سرمایه بسیار ناچیزی میتونید تجارت آنلاین خودتون رو آغاز کرده و به درآمد و آزادی مالی برسید.
ما در این مطلب قصد داریم تا موانع موجود بر سر راه شروع کسب و کار اینترنتی که باعث میشه بسیاری برای آغاز آن مردد باشند رو مطرح کرده و راه حل هایی رو برای هر کدوم در اختیارتان قرار دهیم.
پس اگر تا این لحظه برای شروع کسب و کار اینترنتی خود مردد بودید این مطالب میتونه برای تصمیم گیری بهتر به شما کمک کنه.
پول و سرمایه کافی برای شروع کسب و کار اینترنتی ندارم.
از مهمترین موانع بر سر راه آغاز یک کسب و کار نداشتن سرمایه و پول کافی هست. شما فکر میکنید یا شاید هم بهتون گفته شده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه دارید و باید هزینه کنید.
هزینه های چون طراحی و برنامه نویسی وب سایت، خرید هاست و دامنه، طراحی و کد نویسی قالب، هزینه طراحی لوگو، تهیه یا ساخت محصول، هزینه های نگهداری، تبلیغات و غیره.
شما برای شروع نیاز به هزینه بالایی ندارید. اول از همه فراموش نکنید که اگر میخواهید در هر کاری موفق باشید باید با همین اندک امکاناتی که دارید فقط شروع کنید، مهم نیست چقدر کاری رو کامل و فوق العاده انجام بدین، مهم اینه که فقط شروع کنید.
منتظر بودن برای به دست آوردن پول و سرمایه کافی و داشتن امکانات و ابزار مناسب برای شروع تنها شما رو روز به روز از کاری که میخواهید انجام دهید عقب خواهد انداخت.
برای شروع فقط باید انگیزه و پشتکار داشته باشین! از اون مهمتر اینکه راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به سرمایه بالایی نداشته و میتونید حتی بدون یک ریال هم کار خودتون رو آغاز کنید، اما اگر فقط کمی هزینه های اولیه رو انجام بدین میتونید سریعتر استارت کار رو بزنید.
شما میتونید تنها با هزنه ماهی ۱۰۰۰۰ تومان یا سالی ۷۵۰۰۰ تومان یک هاست برای سایت خود خریداری کنید. در نظر داشته باشید درآمدی که در آینده از کسب و کارتون به دست میارید ۱۰۰ ها برابر بیشتر از این هزینه خواهد بود.
علاوه بر این حتی اگر نخواهید برای هاست هزینه کنید باز هم میتونید از وبلاگ ها یا سرویس های رایگانی که به شما فضا میده استفاده کرده و وبلاگ یا سایت خودتون رو راه اندازی کنید.
شاید بگید خب این به درد نمیخوره، اما چرا همین هم خیلی مهمه. فقط باید شروع کنید حتی اگر شده با یک هاست رایگان. میتونید در آینده که کارتون گسترش یافت یا هر وقت که اون هزینه لازم رو به دست آوردید هاست رایگان تان را تبدیل به یک هاست پولی و با امکانات بکنید.
علاوه بر هزینه هاست شما نیاز به یک دامنه اینترنتی هم دارید، که این رو هم میتونید با توجه به دامنه و پسوند مورد نظر خود، از سالی ۱۵۰۰۰ تومان تا ۴۵۰۰۰ تومان تهیه کنید.
میشه گفت دو مورد هاست و دامنه از جمله هسته های اصلی و مهم برای شروع کسب و کار اینترنتی هستند که اگر در آغاز برای آن هزینه کنید پشیمان نخواهید شد.
فکر میکنید خیلی سخته یا تجربه، اطلاعات و دانش کافی رو ندارید.
یکی از مشکلات دیگری که اکثر افراد برای شروع کسب و کار اینترنتی یا راه اندازی یک سایت با آن مواجهند اینه که فکر میکنن برای شروع نیاز به دانش خاصی هست یا باید اطلاعات بسیار فنی ای برای راه اندازی سایت داشته باشند.
قرار نیست شما از همون اول همه چی رو بدونید و کسب و کاری بدون عیب و نقص راه اندازی کنید، بلکه با شروع و راه اندازی کار هست که کم کم دانش و تجربه کافی رو به دست میارید.
درست مثل رانندگی کردن، برای شروع رانندگی باید یک سری اطلاعات پایه ای رو بلد باشید، اما از همون اول قرار نیست بشینید پشت فرمون و گاز بدین و در هر شرایطی جوی یا جاده ای بتونید بدون مشکل رانندگی کنید، بلکه به مرور و با تجربه شرایط مختلف، مهارت رانندگی و اطلاعات شما هم افزایش پیدا میکنه.
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی هم نیاز به یک سری اطلاعات اولیه دارید که میتونید با استفاده از منابع و مقالات سایت کارنوین یا دیگر منابع موجود در اینترنت اطلاعات اولیه و لازم برای شروع رو به دست آورده و سپس کار خود را شروع کرده و سایتی حرفه ای راه اندازی کنید و آن را به درآمد برسانید.
پس اگر در رابطه با شروع و مدیریت کسب و کار خود دغدغه یا ترسی دارید همین الان نگرانی رو کنار گذاشته و شروع کنید.
مطمئن باشید که در این راه تنها نبوده و به هر اطلاعات و دانشی که نیاز داشته باشید میتونید از سایت کارنوین کمک بگیرید.
نمیدونید از کجا و چطور شروع کنید؟
مورد بعدی اینه که نمیدونید از کجا شروع کنید یا بهتره بگیم هیچ ایده ای برای شروع کسب و کار خود ندارید.
سوالی که اکثرا پرسیده میشه اینه که در رابطه با چه موضوعی سایت راه اندازی کنم؟ یا بهترین ایده برای راه اندازی یک سایت چیه؟
بهترین پیشنهادی که میتونیم بهتون بدیم اینه که ببینید علایق تان چیست؟ در چه زمینه ای مهارت، تخصص یا تجربه دارید؟ سپس سعی کنید این مهارت یا تخصص خود را تبدیل به یک کسب و کار یا سایت پولساز کنید.
نکته مهم این هست که اول از هر چیز باید علاقه خودتون رو پیدا کرده و سپس ببینید چه تعداد افراد هستند که به موضوعی که شما انتخاب کرده اید علاقه مندند.
فرض کنیم شما به پرورش قورباغه علاقه دارید ولی آیا تعداد افراد مناسبی هستند که به این موضوع علاقه نشان دهند؟؟؟
داشتن یک علاقه مشخص و راه اندازی کسب و کار اینترنتی لازم هست اما کافی نیست، باید برای موضوع مورد علاقه تان بازار مناسبی هم وجود داشته باشد.
پس بهتره واقع بین باشیم و موضوع سایت خود را با توجه به علایق خود و همچنین تعداد افرادی که در جامعه به این موضوع علاقه دارند راه اندازی کنیم. به عبارت دیگر باید برای موضوع انتخاب شده بازار هدف با تعداد مناسبی مخاطب وجود داشته باشه.
به عنوان مثال ممکنه علایق شما در دیگر زمینه ها مثل نوشتن، ورزش، آشپزی، یک رشته ورزشی یا هنر خاصی باشه، خب همه اینها میتونه موضوع خوبی برای یک سایت باشه چون افراد زیادی وجود دارند که به اندازه شما به این موضوعات علاقه مند هستند.
بهترین و البته ابتدایی ترین راه برای بررسی وجود بازار هدف برای موضوع مورد نظرتان استفاده از گوگل است، تنها کافی است عبارت یا ایده مورد نظرتان را وارد کرده و با بررسی نتایج جستجو به بزرگی یا کوچکی بازار هدف خود پی ببرید.
وجود سایت های مرتبط با ایده انتخابی تان میتونه شاخص خوبی برای وجود بازار و مخاطب برای علاقه یا مهارت تان باشد.
ایده های بسیاری دارید ولی نمیدونید با کدام یک شروع کنید بهتر است.
برخلاف مورد قبلی شاید هم ایده های بسیاری داشته و به موضوعات مختلفی علاقه مندید ولی نمیدونید با کدام یک شروع کنید. بهترین راه اینه که ایده های مختلف خودتون رو مورد بررسی قرار داده و ببینید کدام یک از این ایده ها میتواند برای شما پولساز باشد.
اما پیشنهاد میکنیم یک سایت با چندین موضوع مختلف و بی ربط به هم نسازید، چون بعد از مدتی هم خودتون سر درگم خواهید شد و هم اینکه تمرکز تان را از دست خواهید داد، مهمتر آنکه بازدید کننده ای که وارد سایت شما میشه نمیدونه موضوع و تمرکز اصلی سایت شما در چه مورد هست.
بهتره تنها یک و نهایت دو موضوع تقریبا مشابه رو انتخاب کرده و کم کم آن را به موارد و زیر موضوعات مرتبط خود گسترش دهید.
به عنوان مثال سایت دیجی کالا ابتدا با فروش کالاهای دیجیتال آغاز کرد و بعد از رسیدن به میزان مناسبی از موفقیت فعالیت خودش رو به دیگر شاخه های فروش محصولات چون عطر و ادکلن یا لوازم ورزشی نیز گسترش داد.
پس فراموش نکنید اولا موضوع انتخابی تان باید پولساز و دارای بازار و مخاطب هدف مناسبی باشه
دوما در آغاز کار سایت شما نباید شامل بیش از دو یا سه موضوع مرتبط با هم باشه.
بهتر است سایت تان در ابتدا تنها یک موضوع را هدف قرار داده و به مرور آن را به موضوعات و زیر مجموعه های مشابه و مرتبط گسترش دهید.
به عنوان مثال یک سایت با موضوع یا ایده سفر راه اندازی کنید و در آن مطالب مرتبط با سفر به شهرهای مختلف ایران را قرار دهید، کم کم که بازدید مناسبی برای سایت خود به دست آوردید میتوانید در رابطه با لوازم سفر، سوغاتی شهرهای مختلف، سفر به کشورهای دیگر را نیز در سایت خود بگنجانید.
آیا هنوز برای شروع یک سایت مردد هستید؟
خب با تمام مباحثی که گفته شد شاید هنوز هم نمیدونید آیا بهتره یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید یا خیر؟ تنها کافی است برای شروع مطالب و مقالات موجود رو از ایده یابی تا راه اندازی سایت مطالعه کنید تا دانش و مهارت اولیه برای راه اندازی کسب و کار یا ایجاد سایت رو به دست بیارید.
همچنین فراموش نکنید، بهتره ترس رو کنار گذاشته و با هر امکاناتی که در اختیار دارید شروع کنید. راه اندازی کسب و کار اینترنتی یکی از بهترین و کم ریسک ترین راه ها برای کسب درآمد و رسیدن به آزادی مالی است.
اگر میخواهید به هدف آزادی مالی ای که همیشه آرزوش رو داشتید برسید بهتره همین امروز یک تصمیم قاطع و جدی گرفته و اقدام کنید . تا شروع نکنید و فقط فکر کرده و دو دو تا چهارتا کنید هرگز نمیتونید به اهداف مورد نظر خود برسید.
مطالب مشابه ایده کسب درآمد:
شیوه اجرای ایده کسب و کار اینترنتی
بررسی ایده مناسب کسب و کار و کسب درآمد
اگر ایده ای برای کسب درآمد از اینترنت و یا شروع کسب و کار یا مشاغل خانگی و تجاری دارید باید ابتدا بررسی کنید که ایده شما مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار هست یا نه؟ در واقع اولین مرحله برای شروع کسب و کار اینترنتی یا راه اندازی وبلاگ و سایت تجاری، انتخاب یک موضوع یا ایده کسب و کار مناسب برای آن است. پس از طی مرحله اول و بررسی ایده کسب و کار، تعیین بازار و مخاطبان هدف بسیار مهم است، در حقیقت شما در اینجا باید بررسی کنید کهآیا ایده ای که انتخاب کرده اید قابل اجرا هست یا خیر؟ لذا مهمترین ویژگی یک ایده اقتصادی برای کسب درآمد، باید جنبه کسب ثروت یا پولساز بودن آن باشد وگرنه ایده اقتصادی اگر پولساز و رونق دهنده کسب درآمد باشد ارزشی ندارد . فرض اصلی کسب و کار پول سازی و کسب ثروت است و اگر این مشخصه در ایده کسب درآمد باشد آن ایده مناسب و قابل توجه برای اجرا است.
از آنچه درباره کسب درآمد و نوع ایده مناسب راه اندازی کسب و کار گفتیم می خواهیم این نتبجه را بگیریم که؟ باید بررسی کنید ببینید آیا ایده تان میتواند برای شما و کسب و کارتان درآمد پایدار و بلند مدت ایجاد کند یا خیر؟
برای تحقق این هدف و رسیده به جواب این سوال، برای شما ۶ پرسش مطرح کردیم که تنها با پاسخ به این پرسشها میتونید ببینید آیا ایده کسب و کاری که انتخاب کردید مناسب هست یا خیر؟ آیا پتانسیلی برای پیشرفت داره؟ آیا میتونید به آن به عنوان یک ایده بلند مدت نگاه کنید؟ آیا میتونید از این ایده پولی به دست آورید یا خیر؟
۲٫ آیا ایده تان پتانسیل بلند مدت بودن دارد؟
۳٫ آیا برای ایده تان به اندازه کافی مشتری، بازدید کننده یا ترافیک وجود خواهد داشت؟
۴٫ آیا مردم در بازار هدف ایده تان پول پرداخت میکنند؟
۵٫ آیا رقیبی در بازار هدف خود دارید؟
۶٫ آیا ایده تان پتانسیلی برای فروش کالاهای فیزیکی دارد؟
چطور پاسخ این پرسشها را پیدا کنید؟
در ادامه به طور مفصل هر کدام از پرسش ها رو بررسی خواهیم کرد:
۱٫ آیا ایده کسب و کار تان قابل گسترش است؟
منظور این است که آیا سرویس ها و خدمات شما در آینده قابل گسترش به حوزه های دیگر هست یا خیر؟
به عنوان مثال اگر در ارتباط با تناسب اندام سرویس یا محصولی را ارائه میکنید میتوانید بعدا وارد حوزه های دیگری چون تغذیه شوید.
یا اینکه میتوانید با تغییر فصول، در مناسبت های خاص و مشابه، به مشتریان خود پشتیبانی یا محصولات جدیدتری رو ارائه کنید.
به عنوان مثال کسانی که قصد دارند تا رسیدن روز عروسی شان به وزن دلخواه برسند، یا کسانی که سعی میکنند برای یک مهمانی خاص خودشان را لاغر کنند، یا برای سال نو قصد دارند به اندام مناسب برسند.
مطمئنا کسی که دنبال رسیدن به تناسب اندام است میخواهد در انجام کارهای روزانه و تفریحاتش هم انرژی بیشتری داشته باشد، پس میتوانید با ارئه محصولاتی در رابطه با افزایش انرژی بیشتر و بهره وری بیشتر در طول روز هم فعالیت کنید.
میبینید که چطور میتوان از یک ایده اصلی و کلی به زیر مجموعه های مرتبط دیگری رسید؟
برای اینکه بتوانید دیگر حوزه های مربوط به ایده تان را پیدا کنید تنها کافی است از روش طوفان ذهنی استفاده کنید.
به این شکل که میاید بالای یک صفحه خالی ایده اصلی تان را مینویسید، به عنوان مثال ایده و علاقه شما در رابطه با سفر و گردشگری است.
باید ایده اصلی خود را به صورت دقیق تعریف کرده باشید. یعنی بدانید که ایده شما قرار است چه مشکلاتی را حل کند، یا چه راه حل ها و امکاناتی را در اختیار مشتریان بالقوه تان قرار دهد.
خب حالا از روش طوفان ذهنی استفاده کنید و خودتان را جای مشتری بالقوه تان گذاشته و شروع کنید به نوشتن هر آنچه در ارتباط با ایده تان است.
همه آنچه به ذهن تان میرسد را یادداشت کنید.
مثلا:
• بودجه بندی سفر
• بهترین وسایل برای سفر
• نقشه و آدرس مکان ها
• بهترین روش برای رفتن به مکان مورد نظر
• عکس هایی از مقصد سفر
• شهر ها و مکان های مشابه به مقصد سفر
• ایده هایی برای سفر های دوستانه
• ایده هایی برای سفر های دو نفره
• ایده هایی برای مقصد سفر در تعطیلات
• سوغات شهر مقصد
• بازارها و خریدهای خوب
• قیمت اجناس در مقصد
• شهر های مجاور
• شهر های بین راه
• نحوه تهیه بلیط
• وسایلی که باید در سفر با خود برد
• سفر با بچه ها
• وسایل حمل و نقل
• ساعات کاری مکان های مختلف در شهر مقصد
• فصل خوب برای سفر به آن شهر
• و غیره….
میبینید به چقدر ایده میتونید برسید؟ حتی اگر کمی دقت کنید هر کدام از این ها را میتونین به مباحث دیگری هم بسط دهید یا حتی بعضی از این ایده ها ممکنه در دسته بندی های مشابه به هم قرار گیرند.
به عنوان مثال هر آنچه مربوط به جابه جایی و حمل نقل است در یک دسته و هر آنچه مربوط به هزینه هست در دسته بودجه بندی سفر قرار گیرد.
حتی میتوانید هر کدام از موضوعات به دست آمده رو باز هم به زیر مجموعه های دیگر تقسیم بندی کرد.
با انجام روش فوق میتونید بفهمید ایده ای که انتخاب کرده اید تا چه اندازه قابل گسترش خواهد بود؟
به عنوان مثال میتونید کسب و کار تان را حول سوغات شهرهای مختلف راه اندازی کرده و در آینده، کم کم اون رو به دیگر حوزه ها گسترش دهید.
۲٫ آیا ایده تان پتانسیل بلند مدت بودن دارد؟
دومین سوالی که باید به آن پاسخ دهید اینه که آیا میتونید در دراز مدت این کسب و کار رو ادامه بدین؟ آیا میتونید در آینده دور یا نزدیک کسب و کارتان را به یک تجارت بزرگ تبدیل کنید؟
آیا میتونید به ۵ سال آینده کسب و کار خود نگاه کرده و ببینید اون موقع میخواهید با این ایده ای که راه انداخته اید به کجا برسید و کجا باشید؟
اگرهیچ محدودیتی نداشته باشید میخواهید در ۵ سال آینده چطور در این حوزه فعالیت کنید؟
آیا ایده تان این امکان رو داره که در ۵ سال آینده تبدیل به یک کسب و کار بزرگ بشه یا خیر؟
همین مثال مسافرت رو در نظر بگیرید و فرض کنید ۵ سال گذشته و شما به اندازه کافی در کسب و کار خود پیشرفت کرده اید. آیا میتونید تصور کنید که ۵ سال آینده کجا ایستادین؟ میتونین به این فکر کنید که این ایده رو تبدیل به یک شرکت مسافرتی یا آژانس مسافرتی بزرگ کنید؟
یا اگر در زمینه تناسب اندام فعالیت میکنید ممکنه بخواهید یک باشگاه ورزشی راه بی اندازید، شاید هم بخواهید یک فروشگاه اینترنتی یا فیزیکی در زمینه تناسب اندام داشته باشید.
۳٫ آیا در دنیای وب به اندازه کافی بازدید برای کسب و کارتان به دست خواهید آورد؟
برای پاسخ به این سوال روش های مختلفی وجود داره که به شما کمک میکنه تا بفهمید آیا اصلا برای ایده ای که انتخاب کرده اید به اندازه کافی بازدید کننده وجود داره یا خیر.
در اینجا چند روش رو به شما معرفی میکنیم تا بتونید توسط اونها پاسخ این سوال رو پیدا کنید:
استفاده از google keyword planner
با استفاده از این ابزار میتونید آمار جستجوی ماهانه برای یک عبارت یا کلمه کلیدی خاص رو در گوگل به دست آورید.
همانطور که در تصویر زیر میبینید میتونید عبارت مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد کرده و سپس از میانگین تعداد جستجوی ماهانه آن عبارت آگاه شوید.
به عنوان مثال عبارت “تناسب اندام” دارای جستجوی ماهانه ۵۴۰۰ در ماه است ( به تصویر اول دقت کنید. ) در حالیکه عبارت “راز های کوچک کردن شکم”دارای جستجوی ماهانه ۳۲۰ در ماه هست. ( به تصویر دوم دقت کنید. )
این اعداد میتونن به شما برای سنجش ایده ای که انتخاب کرده اید کمک کنند. دقت داشته باشید، هر چه آمار جستجوی ایده ای که انتخاب کرده اید بیشتر باشد، میتوانید تقریبا مطمئن باشید که بازدید کننده و تقاضا برای ایده تان نیز وجود دارد.
البته فراموش نکنید که هر چه ایده یا کلمه ای که وارد کرده اید کلی تر باشد مانند تناسب اندام در مثال فوق، تعداد جستجوی آن هم بالاتر است، اما به همین نسبت، برای افزایش آمار بازدید کنندگان سایت خود برای این کلمه نیز باید زحمت بیشتری بکشید، اما میتونید به جای استفاده از یک عبارت کلی از عبارات مرتبط و چند کلمه ای مثل: راز های کوچک کردن شکم که در مثال فوق دیدید استفاده کنید.
درست است که آمار جستجوی آن کمتر است ولی در عوض کار شما برای رنکینگ سایت تان در گوگل با این عبارت بسیار راحت تر خواهد بود. در رابطه با نحوه استفاده از این ابزار گوگل و پیدا کردن کلمات و عبارات کلیدی مناسب در سایت مطالب آموزشی موجود هست که میتونید استفاده کنید.
به صورت یک راهکار کلی بهتر است به سراغ کلمات و عباراتی که کمتر از ۱۴۰ آمار جستجو در ماه دارند نروید.
استفاده از انجمن های گفتگو یا فروم ها
از دیگر روش هایی که میتوانید بفهمید آیا برای موضوع سایت تان به اندازه کافی بازدید و مخاطب وجود خواهد داشت یا خیر، استفاده از انجمن های گفتگو یا فروم ها میباشد.
میتوانید عبارت مورد نظر خود را به روش زیر در کادر جستجوی گوگل وارد کنید:
در صورتی که در ارتباط با کلمه یا عبارتی که وارد کردید انجمن های تخصصی مرتبطی وجود داشته باشد میتواند نشان دهنده خوبی برای وجود بازدید و مخاطب برای سایت تان باشد.
همچنین در بسیاری از این انجمن ها قسمتی به صورت کامل به موضوعات مختلف اختصاص داده شده است. با گشت و گذاری در تالار های مختلف انجمن های گفتگو میتوانید از میزان فعالیت، پرسش و پاسخ های مطرح شده و تعداد کاربران فعال یا آنلاین حاضر در انجمن ها به پر طرفدار بودن موضوع انتخابی تان پی ببرید.
به عنوان مثال به تصویر زید دقت کنید.
استفاده از وبلاگ ها یا سایت های مشابه
میتوانید با وارد کردن کلمه یا عبارت کلیدی مورد نظرتان به تنهایی در گوگل به صدها سایت و وبلاگ مرتبط به آن دسترسی داشته باشید که خود نشان دهنده خوبی برای وجود کافی بازدید کننده برای ایده کسب و کار شما خواهد بود.
وجود سایت ها یا وبلاگ های مشابه در حوزه فعالیت مورد نظرتان نشان دهنده این است که شما در این بازار بی رقیب نخواهید بود، در واقع وجود رقابت خود نشان دهنده فعال بودن و وجود مشتری و مخاطب برای ایده کسب و کار مورد نظرتان است.
وجود مجلات و کتابهای مرتبط
از دیگر روش ها برای ارزیابی ایده تان و اینکه ببینید آیا بازار و بازدید کننده ای برای آن وجود خواهد داشت یا خیر این است که مجلات و کتاب های مرتبط را بررسی کنید.
تنها کافی است به روزنامه فروشی یا کتاب فروشی مراجعه کرده و ببینید آیا در ارتباط با موضوعی که برای سایت تان انتخاب کرده اید مجلات و کتاب هایی وجود دارند یا خیر.
وجود مجلات تخصصی و کتابها در مورد موضوع مورد نظرتان میتواند نشان دهنده این باشد که بازار خوب و همچنین بازدید کننده خوبی برای ایده تان خواهید داشت.
۴٫ آیا مردم برای ایده تان پولی پرداخت خواهند کرد یا خیر؟
سوال چهارم برای بررسی و ارزیابی ایده تان این است که بفهمید آیا مردم حاضرند برای خدمات و محصولات مرتبط با ایده کسب و کارتان پولی بپردازند یا خیر؟
برای این منظور باید به دنبال رقبا باشید، محصولات و خدمات آن ها را بررسی کنید و یا اینکه در اینترنت محصولات و خدمات مرتبط با کسب و کار خود را جستجو کنید، در صورتی که سایت های دیگری در حال فروش و ارائه محصولاتی باشند، میتوانید از وجود مشتری و تقاضا برای کسب و کار و خدمات خود نیز مطمئن شوید.
این محصولات میتواند فیزیکی و یا محصولات مجازی و قابل دانلود باشد، وجود نرم افزار ها، اپلیکیشن های موبایل، پکیج های آموزشی، کتاب و مجلات، خدمات و سرویس های مرتبطی که در این مورد ارائه میشود، همه میتواند نشان دهنده وجود مشتری برای ایده ای که انتخاب کرده اید باشد.
بهترین راه برای پاسخ به سوال مطرح شده در فوق بررسی رقباست به همین دلیل میرسیم به سوال بعدی:
۵٫ آیا غیر از شما رقبایی در بازار وجود دارد یا خیر؟
یکی از بهترین کارها برای اینکه بدانید ایده کسب و کار تان مناسب است یا خیر بررسی وجود رقبا در بازار هدف مورد نظرتان است.
اکثر افراد به دنبال ایده ای هستند که اولین و ناب باشد اما نکته مهم این است که همیشه اولین بودن نمیتونه عامل موفقیت و درآمد شما باشه، وجود رقبایی که در حال حاضر موفق بوده و ایده مورد نظر شما را از قبل انجام داده اند میتواند دلیل خوبی برای موفقیت موضوعی که انتخاب کرده اید باشد.
اما چطور رقبای خود را پیدا کنید؟
همانطور که گفته شد بهترین راه استفاده از گوگل و جستجوی عبارت یا کلمه کلیدی مرتبط با ایده تان است.
برای اینکه بتونید سایت های بیشتری را پیدا کنید بهتر است از عبارت مشابه و مرتبط دیگری نیز استفاده کنید. برای دسترسی به این عبارات بهتر است از ابزار keyword planner که به آن اشاره شد بهره برده و نتایج گوگل رو برای بیشتر عبارات مشابه بررسی کنید.
سایت های موجود در نتایج جستجو رو بررسی کرده و ببینید کدام از این سایت ها ایده یا موضوعی مشابه شما دارند و چه خدمات و محصولاتی در سایت خود ارائه میدهند؟
محتوای این سایت ها و قسمت نظرات رو بررسی کنید و از نحوه ارتباط با مشتریان آن ها نیز غافل نشوید. همچنین صفحات شبکه اجتماعی شان را دنبال کرده و از نحوه فعالیت، خدمات پس از فروش، مشتری مداری، کیفیت محصولات و سرویس هایشان نیز آگاه شوید.
۶٫ آیا محصولات فیزیکیِ مرتبط با ایده شما در بازار به فروش میرسد؟
سوال آخر هم مربوط میشود به بررسی وجود محصولات فیزیکی مرتبط با ایده ای که انتخاب کرده اید.
اگر محصولات فیزیکی ای در بازار به فروش میرسد که با موضوع سایت شما همخوانی دارد، میتواند نشان دهنده وجود بازار برای ایده کسب و کار تان باشد.
شما میتوانید در آینده دامنه فروش سرویس ها و خدمات خود را به محصولات فیزیکی نیز گسترش دهید و یا اینکه در صورت امکان این محصولات فیزیکی را در قالب پکیج های دیجیتالی قابل دانلود در اینترنت به فروش برسانید.
به عنوان یک مثال ساده میتوان به فروش کتاب های الکترونیکی قابل دانلود در اینترنت در کنار کتاب های سنتی و کاغذی و یا نسخه صوتی و قابل دانلودِ کتاب های موجود در بازار اشاره کرد.
به طور خلاصه
هر ایده ای که داشته باشید با پاسخ به ۶ سوال مطرح شده در فوق میتوانید آن را بررسی کنید و پی ببرید آیا ایده تان قابل اجرا و پولساز خواهد بود یا خیر؟
مهمترین ویژگی ای که ایده شما باید داشته باشد، وجود بازار و مخاطب برای آن و همچنین پولساز بودن آن است.
در صورتی که ایده تان دارای بازار مناسب و پرطرفداری باشد و رقبایی هم در حال فروش و ارائه محصولات و خدمات خود باشند میتوانید تا میزان زیادی به موفقیت ایده خود باور داشته باشید.
البته فراموش نکنید دو ویژگی گفته شده برای موفقیت ایده تان لازم است اما کافی نخواهد بود. برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی خود نیاز دارید تا مهارت ها و تکنیک هایی را یاد بگیرید تا بتوانید به یک درآمد پایدار و مطمئن از اینترنت تکیه کنید.
مطالب مشابه ایده کسب درآمد:
شیوه اجرای ایده کسب و کار اینترنتی
مراحل ساده راه اندازی کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد از اینترنت ساده و آسان است اگر شما با ایده مناسب اقدام به کار کنید نباید تصور پیچیده بودن کسب و کار در فضای مجازی را داشته باشید . کسب درآمد را با توکل به خدا و انتخاب برنامه شروع کنید و مطمئن باشید اگر در کارتان صبور باشید حتما کارتان به نتیجه خواهد رسید. شروع کسب درآمد از اینترنت مانند سایر مشاغل قدم به قدم بوده و شما باید مراحل مختلف پیشرفت و ترقی را پله پله طی کنید تا با درآمد مناسب همراه باشد. شاید بزرگترین مشکل همه ما در کسب و کار اینترنتی عدم آگاهی از مراحل کسب درآمد و یا چگونگی شروع کسب و کار باشد در اینجا قصد داریم تا مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنت منطقی و پرآمد را به صورت ساده و روان شرح دهیم .
مشکل از اونجایی شروع میشه که اطلاعات و مطالب بسیاری در ارتباط با راه اندازی کسب و کار اینترنتی در وب وجود داره و شما اطلاعات بسیار زیادی رو از این مطالب به دست میارید، اما وقتی نوبت به شروع میرسه، متاسفانه در یک تله یادگیری گیر میکنید، به این معنی که مدام مطالب بیشتری برای یادگیری به دست آورده و این روند ادامه پیدا میکنه تا جایی که نه تنها زمان زیادی رو برای شروع کار از دست خواهید بلکه با حجم وسیعی از اطلاعات و دانش روبرو هستید که تنها باعث سر در گم شدن شما شده و در نهایت نمیدونید از کجا و چطور باید شروع کنید؟!
قدم اول: آیا میدانید چرا میخواهید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید؟
مهمترین کاری که باید قبل از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی انجام بدین اینه که بدونید اصلا برای چی میخواهید این کار رو شروع کنید؟ در واقع بهتره اول هدف خودتون رو مشخص کنید.
معمولا مهمترین هدف برای همه کسانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو دارن کسب درآمد و رسیدن به آزادی مالی هست.
درسته که این مهمترین هدف هست، اما نباید تنها هدف باشه. شما زمانی به درآمد میرسید که بتونید خدمات یا محصولی رو در جهت رفع مشکلات موجود در بازار هدف یا مخاطبان مورد نظرتون عرضه کنید.
پس ابتدا باید یک یا چند راه حل مناسب برای مشکلات موجود پیدا کرده و به افرادی که نیاز به کمک در حوزه مورد نظر دارند، راه حل ها رو در قالب یک محصول یا سرویس به آن ها ارائه دهید.
برای این منظور اول باید ببینید در چه زمینه هایی دانش، اطلاعات و یا علاقه دارید. سپس مشکلات موجود در حوزه مورد نظر رو پیدا کرده و به دنبال راه حل هایی برای رفع آن باشید.
اگر در کاری مهارت یا تجربه کافی دارید، تخصص و یا دانش بالایی دارید و در نهایت اگر چیزی یا رشته ای هست که به اون علاقه زیادی دارید، میتونید به راحتی یک کسب و کار اینترنتی در مورد آن راه اندازی کرده و با توجه به نکته فوق به دنبال ارائه راه حل و کمک به افراد مخاطب آن حوزه باشید.
خیلی از دوستان هستند که میان و شروع به راه اندازی یک سایت تفریحی میکنند فقط به این دلیل که یک سایت تفریحی ممکنه برای آنها بازدید زیادی به ارمغان آورده و بعد بتونن با قرار دان محصولات همکاری در فروش و گرفن تبلیغات کسب درآمد کنند.
آیا این چیزی هست که شما میخواهید؟ اگر ۵ سال آینده از شما بپرسن چی کار میکنید میخواهید بگید من یک سایت تفریحی دارم؟ البته این اصلا بد نیست، اما به شرط اینکه درست حسابی و روی اصول پیش برید.
کسانی هستند که در حال حاضر سایتهای تفریحی بسیار موفقی رو اداره کرده و البته درآمد بسیار خوبی هم دارند. ولی با توجه به اشباع شدن وب ایران با چنین سایت هایی بهتره دوباره فکر کنید و به فکر راه اندازی یک سایت هدفمند تر و اختصاصی تر باشید.
آیا میخواهید تبدیل به یک مربی حرفه ای در زمینه مورد علاقه تان شوید؟ این خیلی مهمه که بدونید با توجه به کسب و کاری که راه اندازی میکنید در ۵ سال آینده میخواهید کجا قرار گرفته و چطور شناخته شوید.
قدم دوم: قبل از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود، تحقیق کنید.
تحقیق کردن یکی از اون کارهای خسته کننده و کسل کننده ای است که همیشه از آن فراری هستیم.
اما نگران نباشید در ارتباط با راه اندازی کسب و کار اینترنتی، تحقیق قبل از شروع نه تنها خسته کننده نیست بلکه خیال تان برای همیشه از آینده کسب و کارتان راحت خواهد بود.
شما در قدم اول تصمیم گرفته و فهمیدید که چرا میخواهید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید و در چه زمینه ای مهارت دارید، پس باید از بین مهارت ها و تجربه هایی که دارید اونی که بیشتر از همه به آن علاقه دارید را انتخاب کرده و بسنجید بییند آیا این مهارت میتونه برای شما پولساز باشه یا خیر؟
چطور میتوان فهمید مهارت یا علاقه مورد نظر شما پولساز هست یا خیر؟
باید تحقیق کنید، اما چطور؟ باید ببینید در زمینه مهارت مورد نظر شما، چه مشکلاتی وجود داره، و شما با توجه به دانش، تجربه و یا علایقی که دارید چطور میتونید راه حلی برای اون مشکل ارائه بدین.
در صورتی که بتونید برای مشکلی راه حل خوبی ارائه کنید مطمئن باشید که مخاطب و مشتری نیز خواهید داشت.
فرض کنیم در زمینه آشپزی و تهیه انواع غذاها و یا دسر ها مهارت و تجربه خوبی دارید، خب این میتونه نقطه شروع برای تحقیق شما باشه.
ایده بسیار خوبی که مشکل بسیای از افرادی رو که نمیدونستن با مواد موجود در منزل یا یخچال خونشون چه غذایی درست کنن رو حل کرد، سایت چی بپزم بود.
این سایت به صورت تصادفی یک سری غذای پیشنهادی به شما ارائه میکنه، علاوه بر این میتونین مشخص کنید چه مواد اولیه ای در خونه دارین و با توجه به اون مواد، به شما لیست یک سری غذاها رو برای تهیه میده.
همانطور که دیدید پیدا کردن مشکلات موجود در هر حوزه ای و ارائه راه حل برای اون، کار آنقدر سختی هم نیست، کافی هست مسائل رو پیچیده نکرده و به دنبال ارائه راه حل های ساده برای مشکلات ساده و روزمره زندگی خود و اطرافیان تان باشید.
بهترین راه برای تحقیق و اینکه ببینید آیا ایده مورد نظر شما پولساز هست یا خیر استفاده از موتور جستجوی گوگل هست.
تنها کافیه در مورد مهارتی که دارید در گوگل یگ جستجوی ساده کرده و ببینید چه نتایجی به دست میاد.
با بررسی اکثر سایت ها، وبلاگ ها و انجمن های گفتگو، نه تنها میتونید به مشکلات موجود پی ببرید، بلکه وجود همین سایتها و وبلاگ ها و به خصوص وجود محصولات و سرویس های مختلف در زمینه موضوع سایت یا کسب و کاری که انتخاب کرده اید، خود نشان دهنده پولساز بودن ایده یا موضوع مورد نظرتان است.
به عبارت بهتر اگر رقیبی دارید مطمئن باشید ایده ای که انتخاب کرده اید پولساز خواهد بود.
قدم سوم: سایت خود را راه اندازی کنید.
تا اینجا شما دو مرحله رو پشت سر گذاشتید:
• پیدا کردن یک مهارت یا علاقه و بررسی در مورد پولساز بودن آن
حال که مهارت یا موضوعی که برای کسب و کارتان انتخاب کرده اید، قابل اجرا و پولساز بوده و میتونه راه حل مناسبی رو برای افراد و مشکلات آنها ارائه بده، لازم هست تا راه حل های مورد نظر خودتون رو در قالب یک سرویس یا محصول به مردم و مخاطبان خود عرضه کنید.
برای این منظور لازم هست تا مثل هر کسب و کار دیگری برای خود مکان مشخصی داشته و اقدام به ارائه خدمات و محصولات در آن مکان کنید.
این مکان برای کسب و کارهای اینترنتی همان وب سایت است، در نتیجه مهمترین قدم برای شما ایجاد یک وب سایت اینترنتی خواهد بود که در آن اقدام به ایجاد محتوا، ارائه راه حل و خدمات و محصولات به بازدید کنندگان سایت خود میکنید.
دقت داشته باشید که برای راه اندازی یک سایت اینترنتی نیاز به هیچ دانش و تخصص خاصی ندارید و میتونید به راحتی با استفاده از آموزش های موجود در همین سایت در عرض کمتر از چند ساعت یک سایت کاملا حرفه ای راه اندازی کنید.
پس سومین مرحله راه اندازی کسب و کار اینترنتی ساخت وب سایت خواهد بود.
خب حالا که سایت خود را ساختید، باید چه کار کنید؟ اینجاست که میرسیم به یکی از مهمترین اقدامات و هسته های اصلی هر کسب و کار اینترنتی:
قدم چهارم: برای سایت خود محتوا ایجاد کنید.
خب حال که سایت خود را ساخته و راه حلی هایی که میخواهید ارائه دهید مشخص است، نباید مستقیما اقدام به فروش محصولات و خدمات در سایت خود کنید. ابتدا لازم است تا به روشی اعتماد بازدید کنندگان سایت را جلب کنید، برای این منظور باید محتوا ایجاد کنید. آن هم محتوای با ارزش، اختصاصی و رایگان.
مهمترین کار اینه که سعی کنید مطالب و محتوای اختصاصی تولید کنید یعنی خودتون مطالب رو گرد آوری کرده، بنویسید و یا در صورتی که میتونید ترجمه کنید.
اگر کسب و کار خود را در زمینه مهارت یا چیزی که در اون تخصص و تجربه و علاقه دارید راه اندازی کرده باشید، به اندازه کافی موضوع و ایده و منبع برای نوشتن در اختیار دارید تا هیچ گاه مطلب کم نیاورید.
علاوه بر کپی نبودن مطالب لازم هست، تا آموزش ها و راه حل هایی رو به صورت رایگان در اختیار بازدید کنندگان خود قرار دهید.
مهمترین عامل موفقیت هر کسب و کار اینترنتی نیز در محتوای اختصاصی، با ارزش و رایگانی هست که در اختیار بازدید کنندگان سایت خود قرار میدهد.
نکته مهم: فراموش نکنید زمانی که سایت رو شروع میکنید حداقل به اندازه یک ماه مطلب داشته باشید. البته واجب نیست ولی حتما ۱۰ تا مطلب از قبل تهیه کنید تا بتونید برای ماه اول سایت رو با محتوای مناسب پر کرده و نگرانی بابت نداشتن محتوا نداشته باشید.
قدم پنجم: سایت خود را معرفی کنید.
اگر بهترین سایت با بهترین طراحی و بهترین مطالب و محصول رو هم داشته باشید اما هیچ کس از وجود سایت شما اطلاع و خبری نداشته باشد، مطمئنا نه تنها فروشی نخواهید داشت بلکه درآمدی هم نداشته و بعد از مدتی نا امید خواهید شد. علاوه بر این هیچ کسب و کاری بدون بازدید کننده و مشتری سر پا نخواهد ماند.
پس مهمترین کار بعد از ایجاد سایت و تولید محتوا برای آن، معرفی و ترویج آن است.
در اینترنت روش های بسیار زیادی برای معرفی وب سایت و جذب بازدید کننده به آن وجود دارد.
برخی از این روش ها نیاز به سرمایه دارند و برخی رایگان انجام میشوند و نیاز به صرف زمان دارند.
اگر بخواهید از روش های رایگان استفاده کنید لازم هست تا با یک سری از اصول و تکنیک ها آشنا شوید. دقت داشته باشید بسیاری از روش های رایگان گرچه زمانبر هستند اما نتیجه بهتری داشته و بازدهی بلند مدتی برای کسب و کارتان به ارمغان می آورند.
از مهمترین این روش ها بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو یا سئو ( SEO ) میباشد. مهمترین دلیل استفاده از این روش هدایت بازدید کننده هدفمند به سایت شما خواهد بود.
از دیگر روشهای جذب بازدید کننده یا ترافیک به سایت تبلیغات هست. به این صورت که بنر تبلیغاتی سایت خود را در سایت های مرتبط با فعالیت کسب و کارتان برای مدت و هزینه مشخصی قرار دهید. هر چه سایت مورد نظر شما بازدید کننده بیشتری داشته باشد، مسلما بازدید شما نیز افزایش خواهد یافت.
قدم ششم: کسب درآمد کنید.
اگر سایت شما دارای محتوای با ارزش و اختصاصی باشه که بتونه راه حل های مفیدی رو به صورت رایگان در اختیار افراد قرار بده، سایت کاربر پسند و از نظر ظاهری جذاب باشه، و در نهایت با استفاده از روش های مختلف چه رایگان و چه پولی بازدید کننده مناسبی رو به سایت جذب کرده باشید، میتونید شروع به ایجاد درآمد برای خود و کسب و کارتان کنید.
بعد از مدتی که سایت شما به میزان بازدید کننده مناسبی رسید میتونید با تبدیل بازدید کنندگان خود به مشتری، شروع به کسب درآمد از سایت تان کنید.
یکی از بهترین روش ها برای کسب درآمد از سایت، فروش محصولات یا ارائه سرویس های اختصاصی و مرتبط با موضوع سایت هست.
پس ششمین و مهمترین مرحله در کسب و کار شما اینه که بهترین روش برای کسب درآمد از سایت خود را شناسایی کرده و در صورت نیاز اقدام به ایجاد محصولات یا خدماتی کنید که راه حل های مناسبی رو برای مشکلات موجود در حوزه فعالیت سایت تان به بازدید کننده ارائه دهد.
اگر سایت شما دارای محتوا و مطالب ارزنده و اختصاصی باشه میتونید از فروش محصولات و خدمات خود مطمئن باشید. چرا که با محتوای جذاب و اختصاصی میتونید اعتماد بازدید کنندگان خود را جلب کرده و به این ترتیب وقتی محصول یا سرویسی رو به آنها ارائه میکنید احتمال خرید بازدید کنندگان افزایش خواهد یافت.
قدم هفتم: صبور باشید و ادامه دهید.
مهمترین نکته ای که در امر راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید همیشه آویزه گوش خود کنید این است که هرگز نا امید نشوید، و فراموش نکنید که برای موفقیت در هر کاری تمرکز لازم است، پس به هیچ عنوان اگر بعد از مدتی که از شروع راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان گذشت، اون نتایجی رو که خواستار آن بودید مشاهده نکردید، نه تنها نا امید نشوید، بلکه هرگز به سراغ کار دیگری نرفته و از این شاخه به آن شاخه نپرید، فقط کافی است نقاط ضعف خود یا کسب و کارتان را شناسایی کرده و در صدد رفع آنها برآیید.
مطمئن باشید اگر ادامه داده و برای خود یک هدف مشخص با دید بلند مدت داشته باشید، میتونید بعد از گذشت یک سال از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود نتایج فوق العاده ای کسب کنید.
تنها کافیه صبر داشته و از مطالب و راهنمایی های سایت کارنوین استفاده کنید و قدم به قدم جلو بروید.
مهمترین چیز در رسیدن به آزادی مالی مخصوصا در کسب و کار اینترنتی، داشتن صبر و پشتکار هست. به هیچ عنوان نا امید نشوید، اگر با دید یک شبه پولدار شدن میخواهید اقدام به راه اندازی کسب و کار اینترنتی کنید بهتره همین الان بی خیال این کار شوید.
با پیروی از دستورالعمل های فوق، مهمترین و ابتدایی ترین کارها رو انجام دادید. اما فراموش نکنید هر کدام از این قدمها خود به چندین مرحله دیگر تقسیم بندی میشه که میتونه به صورت خیلی دقیق تری به شما برای رسیدن به هدفتون که همون کسب درآمد پایدار از کسب و کار اینترنتی است، کمک کند.
مطالب مشابه کسب درآمد: