بازاریابی اینترنتی : بازاریابی در شبکه های اجتماعی
آموزش کسب و کار, کسب درآمد اینترنتی، استخدام، کنکور
آموزش کسب و کار, کسب درآمد,کسب درآمد اینترنتی , استخدام، کاریابی، کنکور و دانشگاه

بازاریابی اینترنتی: بازاریابی و کسب درآمد از شبکه های اجتماعی

همیشه از اهمیت بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی و اینکه این شبکه های اجتماعی اعم از تلگرام، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و... بازار کسب و کار را متحول کردند، در مقالات مختلف گفتم. شاید در اوایل از کسب درآمد یک دختر هجده ساله که ماهیانه 600 هزار تومان کسب درآمد می کرد تعجب می کردم ولی الان با شنیدن درآمد دهها میلیونی مدیران تلگرام و یا کسب درآمد میلیونی از پیچ های شبکه های اجتماعی اصلا تعجب نمی کنم . دلیل عدم تعجب من تغییر نگاه به بازاریابی و کسب درآمد در شبکه های اجتماعی هست و اینکه شبکه های اجتماعی تنها مرکز سرگرمی و محل گفتگوی بی هدف کاربران نیست بلکه در سیستم کسب و کار اینترنتی وارد شده و نشان دهنده  قدرت بسیار بالا و ظرفیتی ویژه شبکه های اجتماعی در بازاریابی اینترنتی می باشد.

چند نکته که بهتر است بدانیم!

  • دکمه به اشتراک گذاری در سایت: از برنامه‌نویس وب‌سایت خود بخواهید در پایان همه محتواهای وب سایت شما گزینه‌های به اشتراک‌گذاری را پیش‌بینی کند طوری که کاربر بتواند در صورت علاقه به مقاله مربوطه آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارد.
  • روش‌های جذب کاربران: سعی کنید مطالبی که برای کاربران خود پست می کنید که حاوی اطلاعات مفیدی باشد شما می توانید این کار را از طریق مقاله های جالب و یا ویدئو های جذاب انجام دهید(به بازاریابی ویروسی توجه کنید). اگر شما محتوای تازه و مرتبط را در صفحه خود قرار دهید، مطمئنا کاربران برای دیدن مطالب و پست های جالب تر به صفحه شما باز می گردند. برای کاربران صفحه خود سوال هایی مطرح کنید که باعث تفکر آنها شود ،البته باید توجه داشته باشید که سوال هایی که در نظر دارید خیلی عمیق نباشد، بطوری که طرفداران احساس کنند که جواب دادن به سوال شما بسیار سخت است. این یک تکنیک ساده در بازاریابی اینترنتی است، فقط کافیست سوال خود را بپرسید و منتظر پاسخ باشید. با استفاده از این تکنیک می توانید کاربران را به فعالیت، کامنت گذاشتن و لایک کردن تحریک کنید.
  • امضاء وب سایت: معمولا آدرس وب سایت خود را در قسمتی از عکس بنویسید. و یا در پایان پست خود برای اطلاعات بیشتر کاربر را به سمت وب سایت هدایت کنید.
  • انتخاب شبکه: هیچ شرکتی قادر نیست که از همه شبکه‌های مطرح شده، تعداد مخاطبین و مشتریان خود را افزایش دهد بنابراین بهتر است در ابتدا بر روی مکان‌هایی تمرکز کنید که با احتمال بیشتری مشتریان و مخاطبین بالقوه شما در آنجا دور هم گرد می آیند. برای اینکار بعد از مدت کوتاهی فعالیت آمار ورودی های وب سایت در آنالیتیکس، بررسی پاسخ ها و دیدگاه‌های مخاطبان و موارد مشابه را بررسی کنید.
  • زمان فعالیت: زمان پست گذاری یکی از عامل های بسیار مهم در سوشیال مارکتینگ است. باید بدانید که چه ساعاتی از روز و چه روزهایی در هفته، کاربران دوست دارند با چه نوع محتوایی مواجه شوند و از چه مطالبی استفاده کنند. بله، همین نکات ریز در بازاریابی اینترنتی است که می تواند کسب و کار شما را رونق ببخشد و شما را به سمت موفقیت سوق دهد. به عنوان مثال پس از ساعت ناهار، اکثر افراد به دنبال پست های سرگرم کننده و خنده دار هستند تا ساعاتی را به استراحت بپردازند و از مشغله های کاری به دور باشند. به عنوان مثال اگر در این ساعات، مقاله ای بگذارید حتی اگر بسیار مفید باشد مورد استقبال قرار نخواهد گرفت. زیرا در آن بازه زمانی کاربران نیازمند استراحت و سرگرمی هستند و جذب مقاله های علمی شما نمی شوند. به طور کلی به شخصه ساعت ۱۹ الی ۲۳ را بهترین زمان برای اشتراک گذاری مطالب می دانم.

 

social

 

دو سوال مهم قبل از بازاریابی در شبکه های اجتماعی باید از خود بپرسید:

با کی کار داریم؟

پاسخ به این سؤال تا حد بسیار زیادی به بازاریابی اینترنتی شما کمک می‌کند تا مشخص کنید که کدام‌یک از شبکه‌های اجتماعی متناسب با نوع کسب‌وکار شما بوده و باید بر روی آن حضورداشته باشید،

چه انتظاری داریم؟

همچنان که می‌دانید کاربران شبکه‌های اجتماعی تنها به‌منظور ارتباط با دوستان خود در این شبکه‌ها حضور دارند و خیلی کمتر دنبال شرکت‌ها و برندها و تعامل با آن‌ها یا محتوا آن‌ها هستند؛ بنابراین باید دقیقاً مشخص کنید که از آن‌ها چه انتظاری نسبت به این فعالیت دارید؟ در مرحله بعد باید مشخص کنید که چگونه آن‌ها باید این انتظار را برآورده کنند و چرا چنین انتظاری از آن‌ها دارید؟

 

قوانین بازاریابی در شبکه های اجتماعی:

۱- مشتاق باشید!

وقتی برای کسب‌وکار خودتان اشتیاق نشان دهید، مشتریان به حامیان شما تبدیل می‌شوند. اگر هدفتان جبران چیزی برای مشتریان و جامعه است، آن را از طریق رسانه‌های اجتماعی اعلام کنید. بدین ترتیب کسب‌وکار شما برنده می‌شود.

۲- شما هم خیر برسانید

معامله به مثل را فراموش نکنید یعنی اگر می‌خواهید دیگران محتوای منتشرشده توسط شمارا به اشتراک بگذارند و راجع به کسب‌وکار شما صحبت کنند، همین کار را باید برایشان انجام دهید.

۳- از اصل موضوع دور نشوید

همیشه هم ایده های جانبی برای یک کسب و کار مفید نیستند پس این توصیه را جدی بگیری که پیش‌روی و تمرکز بر مهارت، هوشمندانه تر از تلاش ناموفق برای همه‌کاره و هیچ‌کاره بودن است.

۴- مهره های کلیدی در بازاریابی اینترنی را شناسایی کنید

همواره در جستجوی تاثیرگذاران آنلاینی باشید که احتمال دارد به تجارت شما ، علاقمند باشند. برای  ایجاد رابطه با آنها، زمان بگذارید، آنها اطلاعات ارائه شده را با دنبال کننده گان خودشان به اشتراک می‌گذارند. این اتفاق، شما و تجارتتان را در معرض تعداد زیادی مشتری جدید و موثر قرار می دهد.

مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد:

بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری

بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ

بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی

بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت

آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران

آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی

آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت

آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت

آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد

آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟

ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت

دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی

شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی

کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








ارسال توسط پول دوست