موفق ترین استارت آپ خارجی در کسب درآمد
استارت آپ را یک تجارت نوپا در قالب یک کمپانی، شراکت یا سازمان موقت است که در پی ایجاد و راهاندازی یک مدل تجاری جدید در زمینهی خاصی است. در باور عمومی، استارتآپها معمولا ماهیتی مرتبط با فناوری دارند؛ اما این موضوع همیشه صحت ندارد. درونمایهی استارت آپ در جاه طلبی، نوآوری و تلاش برای رشد در سطح جهانی تعریف شده است.
با توجه به تعاریف ارائه شده میتوان به روشنی دید که تاسیس استارت آپ نیاز به برقراری قوانین خاصی ندارد؛ حال آنکه درآمد، سود و تعداد کارکنان همواره در کمپانیهای بزرگ تغییر کرده و دغدغهی این مسائل را نیز دارند. استارت آپ فارغ از مسائلی که کمپانیهای بزرگ با آن دست به گریبان هستند، فقط در زمینهی کاری خود مشغول به کار است.
با توجه به رشد استارت آپ ها در چند سال اخیر خوب است که با برخی از موفق ترین آنها در خارج از ایران آشنا شویم.
Ben McKean که پیش از این یکی از مدیران شرکت Groupon بوده Hungryroot را با هدف ارائه یک بشقاب پاستای سبزیجات راه اندازی کرده است. غذاهای ارائه شده توسط این استارتآپ ۸۰ درصد سبزیجات و ۲۰ درصد پروتئین است. (نودلها هم از سبزیجات تهیه میشوند) این استارتآپ در ماه نخست راهاندازی خود ۱۰هزار غذا فروخته است.
میژن اصلی این استارت آپ آوردن مزه سبزیجات به مرکز بشقاب است. موسس این شرکت که با دیابت نوع دو در ۲۷ سالگی دست و پنجه نرم میکرده است بیش از بیش به تاثیر إذا در زندگی بشر ایمان می آورد و به ایده غذایی سرشار از فیبر اما خوشمزه میپردازد و آن را با یکی از سرآشپزان مطرح در میان میگذارد.
سرمایهگذاری این استارت آپ ۲ میلیون دلار و سرمایه گذاران آن Lerer Hippeau Ventures, Crosslink Capital, Brooklyn Bridge Ventures, KarpReilly هستند.
برای اشنایی با این شرکت به وب سایت https://www.hungryroot.com/ سر بزنید.
کسب درآمد با مشاغل آنلاین پرطرفدار
کسب و کار اینترنتی هر روز در حال تحول و تغییر است و افراد زیادی هستند که از طریق کسب درآمد اینترنتی میلیونر و میلیادر شدند. درآمد اینترنتی راحت و ساده است اگر ما با ایده و تفکر و در زمان مناسب وارد شویم. بازار کار اینترنت علاوه بر اشتغال زایی دارای دو حسن بزرگ است :1- کسب درآمد بالا و راحت 2- بدون نیاز به مکان و جا برای کسب و کار. کافیست یک سیستم کامپیوتری و یا لپ تاپ و یا گوشی داشته باشید و در داخل خانه خود یک کسب و کار خانگی اینترنتی راه اندازی کنید . در این میان شبکه های اجتماعی هم می تواند کمک رسان شما در کسب درآمد باشند . در اینجا قصد دارم تا فهرستی از مشاغل پرسود و پر متقاضی که از نظر کسب درآمد آنلاین می باشند را معرفی کنم این مشاغل آنلاین پرسود و در عین حال دارای درآمد بالا و مناسب هستند.
با گسترش اینترنت، امروز می توان طیف گسترده ای از فعالیت ها را با اتصال به اینترنت از هر نقطه ی جهان انجام داد. در حال حاضر بسیاری از مشاغل وجود دارند که نیازی به مکان ثابت ندارند.
یکی از مزیت این مشاغل آن است که هر تقریباً هر کسی می تواند یکی از این مشاغل آنلاین را فراخور توانایی های خود برگزیند. در ادامه ۷ مشاغل آنلاین پر متقاضی که بازار کار بیشتری دارند عنوان می شوند.
۱. فریلنسر
امروزه بیش از هر چیز، نیاز به فریلنسر ها در زمینه ی نوشتن مقاله، انجام پروژه های آنلاین و پیشنهاد ایده های خلاقانه بیشتر شده است. بسیاری از وبسایت های مشاغل فریلنس وجود دارند که کارفرمایان موضوع پروژه را در آنجا طرح و به دنبال یک فریلنسر برای انجام پروژه هایشان می گردند. یک فریلنسر موفق باید حرفه ای عمل کند و برای گرفتن پروژه های بزرگ جسارت داشته باشد.
۲. دستیار مجازی
در این عصر تکنولوژی، هر روز کسب و کارهای بیشتری به جرگه ی کسب و کارهای آنلاین می پیوندند و در نتیجه ی آن نیاز به دستیار مجازی برای کمک به سازماندهی و تکمیل کارهای مختلف اداری بیشتر شده است. وظایف یک دستیار مجازی می تواند متفاوت باشد – برخی از این وظایف ایجاد اسناد مربوط به کسب و کار، پاسخ به سوالات ایمیل، تولید محتوا و غیره می باشد. شما می توانید در خانه خود به عنوان یک دستیار مجازی کسب درآمد داشته باشید.
۳. طراح و توسعه دهنده وب
همه ی شرکت ها به دنبال ارائه ی انواع تجربه ی کاربری در وبسایت خود هستند، ولی پیش از آن باید اطمینان حاصل کننده که بازدید کننده ها از گذراندن اوقات با ارزش خود در وبسایت آنها رضایت دارند. اینجاست که یک توسعه دهنده ی وبسایت یا طراح وب جایگاه خود را پیدا می کند. هنگامیکه طراحی یک وبسایت موفق باشد، بازدیدکنندگان وقت بیشتری را برای مشاهده ی بخش های مختلف وبسایت صرف می کنند و بیشتر ترغیب می شوند تا باز هم به وبسایت سر بزنند. هرچه بازدید کننده وقت بیشتری را در یک وبسایت بگذراند، احتمال برقراری ارتباط با برند تجاری بیشتر می شود.
۴. مدیر رسانه های اجتماعی
تقریباً همه ی کسب و کارهای بزرگ به رسانه های اجتماعی روی آورده اند تا بتوانند به صورت مستقیم با مشتریان در تعامل باشد و بدون پرداخت هزینه تبلیغات به رادیو و یا تلویزیون بازاریابی کنند. هر کسب و کار بزرگ لزوماً فردی را برای مدیریت حساب های شبکه ی اجتماعی در استخدام ندارند، به همین دلیل این روزها بسیاری از فریلنسرها خود را به عنوان بازاریاب شبکه های اجتماعی معرفی می کنند که برند تجاری ترویج می دهند. اگر شما نیز تجربه ی جمع آوری رقم قابل توجهی کاربر در شبکه های اجتماعی دارید، می توانید چنین کاری را برای حساب های شبکه اجتماعی دیگر کسب و کارها انجام دهید.
۵. بازاریاب ایمیلی
این موقعیت برای کسانی است که می توانند مسئول طراحی کمپین تبلیعات ایمیلی و مدیریت لیستی از مشتریان باشند. البته کسانی که به عنوان بازاریاب ایمیلی فعالیت می کنند باید پیش زمینه ی روابط عمومی و بازاریابی و همچنین مهارت ارتباطی خوبی داشته باشند. از دیگر مهارت های مورد نیاز برای بازاریابی ایمیلی شامل طراحی گرافیک و آشنایی به طراحی وب می باشند.
۶. طراح انیمیشن
صنعت انیمیشن سازی بسیار رواج پیدا کرده و روز به روز به تعداد افرادی که به طور حرفه ای تولید انیمیشن می کنند افزوده می شود. امروزه بسیاری از پروژه های انیمیشن به صورت آنلاین انجام می شوند و زمینه ای ایجاد شده که یک انیمیاتور بتواند کار رویایی و خلاقانه ی خود را داشته باشد.
۷. تولید ویدئو تبلیغاتی
کسانیکه پیش زمینه ی فیلمسازی دارند، اما تمایل به حضور در لوکیشن ضبط کار ندارند می توانند به تولید فیلم تبلیغاتی روی بیاورند. در رسانه ی امروز ویدئو تقریبا در هر زمینه ای کاربرد دارد و پلتفرم های پخش ویدئو در حال گسترش هستند. بسیاری از کمپین های تبلیغاتی برای تولید ویدئوهای تبلیغاتی ناچار هستند به مکان های مختلف سفر کنند. شما می توانید چنین کاری را برای آنجام دهید و از موقعیت اجتماعی خود ویدئوی تبلیغاتی تولید کنید.
جذب مشتری و کسب درآمد ساده از شبکه های اجتماعی
امروزه افزایش مشتری از طریق شبکه های اجتماعی بسیار رایج شده و هرکسی مبلغی برای این بخش هزینه کرده است رویایی برای بازاریابی اش تبدیل شده است.
رهبران مشاغل که می خواهند مشتریهای بیشتری جذب کنند پاسخ مشکلات خود را در تبلیغات اجتماعی یافته اند بر اساس این گزارش دیگر کسی در دنیای امروز فروشنده ای منتظر مشتری نمی ماند که در مغازه اش را به صدا در آید و یا برایش تلفن کند. اکثر دروازه های موفقیت در جذب مشتری با شبکه های اجتماعی و ارتباطات آن لاین باز می شود.
بعنوان مثال توئیت کردن بسیار مناسبی ارزان تر است. پست های فیس بوک می تواند هزاران مشتری جذب کند که بسیار کم هزینه است و این سوال است که چرا ما این کار را انجام ندهیم.شبکه های اجتماعی به نظر آسان ترین و مناسب ترین مکان برای شروع است. به عنوان مثال یک کارشناس به شرکت معتبری توصیه می کند که فالوورهای خود را در توئیتر بیشتر کند. پس از آن کسانی که به وب سایت شرکت مراجعه می کنند مشتری های آینده او محسوب خواهند شد.
با فکر کردن به این موضوع که این مساله می تواند راهی برای افزایش مشاغل پایدار به حساب آید اثبات می کند که ما تا کنون روند اشتباهی را طی کرده ایم زیرا آن طور که باید از شبکه های اجتماعی استفاده نشده است. اما افراد باید خودشان را برای وقت گذاشتن و ارتباط معنی دار با مشتریهایشان آماده کنند.
به آنها کمک کنند قبل از اینکه از او خواسته شود به صحبتهای آنها گوش دهند قبل از اینکه مشتریان از آنها خریداری کند و صحبت های آنها را درک کنند قبل از اینکه انتقاد کنند. به هر حال باید کسانی که به دنبال تبلیغات شبکه های اجماعی هستند باید به این موضوع توجه کنند که شنیدن همواره متفاوت از گوش دادن است بنابراین با نقش فعال خود در شبکه های اجتماعی مشتریان را وادار به گوش دادن کنند نه شنیدن.
به نقل از وبلاگ کارخانه تبدیل فکر به ثروت
مطالب مشابه بازاریابی و کسب درآمد از شبکه اجتماعی:
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد با بازاریابی حضوری
بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با ایمیل مارکتینگ
بازاریابی اینترنتی: کسب درآمد از سایت پزشکی
بازاریابی اینترنتی: تاثیر سئو در کسب درآمد از اینترنت
آموزش کسب درآمد و بازاریابی اینترنتی برای رستوران
آموزش بازاریابی اینترنتی : کسب درآمد با بازاریابی چریکی
آموزش بازاریابی اینترنتی : بازاریابی دهان به دهان در کسب آمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی : ابزار بازاریابی و کسب درآمد از اینترنت
آموزش بازاریابی اینترنتی: ویژگی سایت کسب درآمد
آموزش بازاریابی و کسب و کار اینترنتی، شروع درآمد از کجا؟
ارتباط هزینه تبلیغات و کسب درآمد از اینترنت
دابسمش فرصتی برای کسب درآمد و بازاریابی
شیوه های جدید بازاریابی و کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد و بازاریابی با استیکر تلگرام
فواید کسب درآمد و کارآفرینی در روستاها
دختران و زنان تحصیلکرده روستا برای یافتن شغل، مجبور به انتقال زندگی خود از روستا به شهر میشوند. راهاندازی کسبوکاری در روستا باوجود برخی موانع و مشکلات خاص خود مزیتهای عمدهای دارد که مهمترین آن همین جلوگیری از خالی شدن جمعیت روستاها از قشر تحصیلکرده خصوصا دختران است.
شهیندخت مولاوردی، معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده نیز چندی پیش با توجه به سرخوردگی دختران خصوصا دختران روستایی در پیدا نکردن شغل، عامل مهم روی آوری آنها به اعتیاد را بیکاری و دغدغههای آنها در ارتباط با ازدواج که آن هم به شغل و اشتغال مربوط میشود، دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه رویکرد مهم جامعه اسلامی حضور فعال و همهجانبه زنان در جامعه است، باید از طریق رونق فعالیتهای زنان به وضعیت نامناسب اشتغال آنها سروسامان بدهیم. دختران تحصیلکرده و بیکار مشکلی به نام بازماندگی از ازدواج دارند که این مشکل بیش از هر چیز نیازمند حل مشکلات و دغدغههای اشتغال دختران و پسران است.
عفت کفاشی، رئیس هیاتمدیره تعاونی زنان کاراندیش استان خراسان به موانع مالی بر سر راه زنان روستایی اشاره می کند و فراهم ساختن جا و فضا برای راهاندازی مشاغل صنعتی در روستا را ضروری میداند و میگوید: جز برخی مشکلات مالی که از طریق وام میتوان آن را حل کرد، زنان هم انگیزه و هم توانایی لازم برای پرداختن به فعالیتها و کارآفرینی را دارند.
وی از جمله اهداف تعاونی کاراندیش را فراهم کردن شغل برای زنان روستایی میداند که بیشتر آنها تحصیلکرده و بیکار هستند و ادامه میدهد: در حال حاضر ۳۰ نفر از زنان در کارهایی چون پوشاک، مواد غذایی و صنایع دستی در این تعاونی فعالیت میکنند که قصد ما این است ۳۰ نفر دیگر به این تعداد اضافه کنیم.
عفت کفاش میگوید: در طرحی که به فرمانداری استان ارائه دادهایم، خواستار ایجاد مکانی برای بستهبندی مواد غذایی شدهایم که از طریق وام میتوان آن را عملی ساخت. وی میگوید: هر یک از اعضا باید برای اجرایی شدن طرح بستهبندی مواد غذایی ۳۰ میلیون تومان پرداخت کنند و از آنجا که بعضی از اعضا حدودا ۶ و یا ۷ نفر آنها از یک خانواده هستند، توان پرداخت این مبلغ برایشان دشوار است که باید این مشکل را حل کرد.
رئیس هیاتمدیره تعاونی زنان روستایی استان خراسان میگوید: در روستا مردم قدرت خرید محصولات ما را دارند چراکه اگر بخواهند برای تهیه مواد مورد نیاز خود به شهر بروند باید مبلغی اضافه بر هزینه این مواد، بهعنوان کرایه ماشین پرداخت کنند اما اگر بتوانند در روستا مواد مورد نیازشان را تهیه کنند، این هزینه را پرداخت نخواهند کرد و از اینرو تعاونیها کمک مهمی به آنها میکنند. وی توضیح میدهد: گسترش فعالیت زنان روستایی چه در قالب تعاونیها و چه در فعالیتهایی که خود این زنان بهصورت فردی انجام میدهند، مانع از خالی شدن روستاها یا علاقه مردم به مهاجرت از روستا به شهر خواهد شد. کفاش توضیح میدهد: در حال حاضر همین تعاونیها و نهادهایی که بهصورت همکاری میان عدهای از زنان شروع شده، نیاز به حمایت و گسترش دارد که میتواند جرقهای برای حل بحران بیکاری در جامعه ما خصوصا برای زنان ما که اکثرا خانهدار و بیکار هستند، باشد. زنان سرمایههای ملی بزرگ کشور ما هستند که نباید با غافل شدن از نیروی کاری آنها جامعه را از خدمات آنها بیبهره ساخت. مریم مصطفویمندی، مدیر عامل تعاونی روستایی زنان شفق استان خراسانرضوی نیز در رابطه با مزیتهای کارآفرینی زنان روستایی به «کسبوکار» می گوید: دو عامل در پیشرفت کارآفرینی زنان روستایی مهم است؛ اولین عامل این است که تجربه نشان داده روستاهایی که در فاصله بیشتری از شهرها قرار دارند و فعالیتهای کارآفرینی در میان این روستاها توسط مردان و یا زنان همین روستاها شکل میگیرد، نسبت به روستاهایی که این ویژگی را ندارند، از موفقیت بیشتری برخوردارند. دومین عامل وجود روابط فامیلی و خویشاوندی در میان مردم روستا و یا زنان روستایی است که مشارکتهای آنها در فعالیتهای اجتماعی بهخصوص در کار به دلیل دادوستدهای روانی و احساسیای که دارند، سرعت و پیشرفت کاری آنها را نسبت به شهر افزونتر کرده است.
تفاوت کارمند و کارآفرین در کسب درآمد
عده ای انگار برای کسب درآمدهای بالا خلق شدند و عده ای برای تقلید از کسب درآمد دیگران. درآمدزایی یک عده انگار ذاتی هست و گروهی در کسب و کار فقط باید پیروی کنند. اگر به اطراف خودمان نگاه کنیم گروهی را می بینیم که هر روز ایده و راه جدیدی برای کسب درآمد خلق می کند و گروهی کار پر تکرار انجام می دهند. در اینجا قصد دارم تا تفاوت یک کارمند و کارآفرین را در کسب و کار و انجام تجارت بررسی کنم. کارمندان می توانند کارآفرین و مبدع شیوه های مختلف کسب درآمد ساده و راحت باشند اگر بخواهند و فقط تقلید کننده و پیرو در کسب و کار نباشند . کارآفرینان از ایده های خود برای ایجاد اشتغال استفاده می کنند و کارمندان از استغال ایجاد شده استفاده کرده به کار گمارده می شوند. ولی در این میان سوالات و مواردی مطرح می شود از جمله اینکه:
هیچگاه با خود اندیشیدهاید که چگونه میتوانید از کارمندی به کارآفرینی بگریزید؟ برای نیل به این هدف باید تغییرات اساسی در طرز فکر، عادتها، و زندگی مرفهانه خود بدهید که همین تغییرات باعث ایجاد تفاوتهای کلیدی بین کسانی میشود که خود را از کارمندی رهانیدند و به کارآفرینی نائل شدند. برخی از مردم کارمندی را پیروی کردن و کارآفرینی را رهبری کردن تعریف میکنند. با این حال کارمندانی هم وجود دارند که کارآفرین هستند و کارآفرینانی هم وجود دارند که گاهی احساس میکنند باید پیرو رهبر دیگری باشند. تفاوت بین این دو گروه هنوز بدرستی روشن نشده است.
با این اوصاف، تفاوتهای اساسی بین کارمندان و کارآفرینان در چیست؟
۱ . کارمندان راهی را دنبال میکنند در حالیکه کارآفرینان راهی را میسازند.
کارمندان ترجیح میدهند هنگام بروز مشکلی در کار بدنبال کمک باشند. کارآفرینان اما وضعیتی ایجاد میکنند و راهی پیدا میکنند که سازمان آنها بتواند به پیشرفت خود ادامه دهد.
۲ . کارمندان کار میکنند در حالیکه کارآفرینان گوش میکنند.
مسلماً این کارمندان هستند که بیشتر کارهای یک سازمان را انجام میدهند. اما به جهت اینکه بتوانند کارشان را درست انجام دهند، یک کارآفرین بعنوان سکاندار این کشتی باید به نیازهای آنها گوش دهد و اطمینان حاصل کند که آنها در یک محیط سازنده و با کارایی خوب مشغول کار هستند.
۳ . کارمندان کمترین ریسک را میکنند در حالیکه کارآفرینان با ریسک زندگی میکنند.
با اینکه انجام کارها در مطمئنترین شرایط عملاً برای یک سازمان بسیار خوب است، ولی در عین حال یک کارآفرین ریسکپذیر باید وجود داشته باشد تا آن سازمان را به جایگاه بالاتری برساند.
۴ . کارمندان اکثراً در رشتهای متخصص هستند در حالیکه کارآفرینان معلومات عمومی بالایی دارند.
کارآفرینان از هر چیزی باید کمی اطلاعات داشته باشند که تا اندازهای بتوانند کارمندان متخصص خود را توانمند سازند. در واقع، محققان در یک تحقیق مشترک سویسی – آلمانی دریافتند که متخصصین برای پیشبرد نیازهای زندگی خود تمایل به ایفای نقش کارمندی دارند و میشود گفت که این نقش را ترجیح میدهند.
۵ . به کارمندان برای کارشان حقوق پرداخت میشود در حالیکه به کارآفرینان برای حاصل کارشان حقوق پرداخت میشود.
کارآفرینان گاهی جزو آخرین نفرات در لیست پرداخت حقوق جای دارند، زیرا اجر و مزدشان مستقیماً به بازدهی و سود نهایی گره خورده است.
۶ . کارمندان تعطیلات را دوست دارند زیرا در آن روزها کار نمیکنند در حالیکه کارآفرینان کار میکنند چون آنها میتوانند تمام روز را بدون مزاحمت کار کنند.
بسیاری از کارافرینان هنگام فرا رسیدن تعطیلات ذوق میکنند، نه بدین خاطر که زمانی را بیکار هستند، بلکه بدین خاطر که میتوانند با کارایی بیشتر تمام روز را مشغول کار و فکر کردن باشند بدون اینکه مزاحمت یا وقفهای در کارشان پیش بیاید.
۷ . کارمندان کار دائم را میپسندند در حالیکه کارآفرینان بدون امنیت شغلی هم راضی هستند.
کارآفرینان این را میدانند که ساختن یک تجارت با ریسک همراه است و آنها باید کار دائم را قربانی کنند تا بالاخره تجارت خود را بسازند.
۸ . کارمندان تابع قانون هستند در حالیکه کارآفرینان گاهی به قانون توجهی نمیکنند.
این موضوع تناقضی کاملاً آشکار است، ولی یک کارآفرین برای ساختن یک تجارت موفق باید بعضی چیزها ندید بگیرد، یا خلاف عمل کند، یا بازی را عوض کند. اما کارمندان باید طبق روال کار خود را ادامه دهند تا یک شرکت بتواند به روند پیشرفت خود ادامه دهد.
۹ . کارمندان در قبال برخی از تصمیمات مسئولیت دارند در حالیکه کارآفرینان برای همه چیز مسئول هستند.
مثبت یا منفی، دست آخر این کارآفرین است که بار مسئولیت کلیه تصمیمات در کلیه سطوح یک سازمان را بر عهده دارد.
۱۰ . کارمندان مجری طرح هستند در حالیکه کارآفرینان طرح میدهند.
یک کارمند کارش را بصورت روتین هر روز انجام میدهد، در صورتیکه یک کارآفرین باید در نظر بگیرد که با توجه به اهداف بلند مدت تجاری آیا کارها بخوبی انجام میشود یا نیاز به بررسی دوباره دارد.
۱۱ . کارمندان ساختار را دوست دارند در حالیکه کارآفرینان زیرساخت را دوست دارند.
کارمندان عموماً ترجیح میدهند وظایف تعریف شده و مشخصی گردن بگیرند و این در حالیست که کارآفرینان به این میاندیشند که با در نظر گرفتن فرد بعنوان جزئی از کل مجموعه، هر کدام از آنها با چه نقشی و چگونه به گسترش و رشد تجارتشان کمک میکند.
۱۲ . کارمندان طبق برنامه کاری سازمان کار میکنند در حالیکه کارآفرینان برنامه کاری خودشان را دارند.
اگر کارآفرینان با مهارت کامل وقتشان را مدیریت نکنند، با کار طولانی و بیش از حد توان در طول هفته آسیب جدی به خودشان وارد میکنند.
۱۳ . کارمندان همیشه در حال کار هستند در حالیکه کارافرینان همیشه در حال فروش هستند.
کار فرسایندهایست. کارآفرینان مجبورند بفروشند: سرمایهگذاران را به ایدههایشان، مشتریها را به ارزش کالای تولیدیشان، پرسنلشان را به منافع کاری، و حتی خانواده خود را به این خاطر که چرا در کار تجارت شخصی هستند.
۱۴ . کارمندان از معاشرت با دیگران و بودن در اجتماع لذت میبرند در حالیکه کارآفرینان اغلب در یک اطاق دربسته مشغول کار هستند.
کارآفرینی، خصوصاً در ابتدای کار، شخص را به انزوا میکشاند. بدین خاطر باید از مشاور یا افراد زبده برای بررسی ایدهها در مراحل اولیه شروع یک تجارت کمک گرفت.
۱۵ . کارمندان شکست را دوست ندارند در حالیکه کارآفرینان آنرا با آغوش باز میپذیرند.
شکست نوعی از آموزش و درس گرفتن است، و کارافرینان میدانند که شکست کم و بیش همان موفقیت است – و اینکه شکست گامی بسوی موفقیت است. کارمندان ترجیح میدهند در کارشان شکست نخورند چون میترسند کار دائمی که خیلی برایشان ارزشمند است را از دست بدهند.
ترفند تلگرام: درج لوگو روی تصاویر متحرک (گیف) تلگرام

آموزش تصویری درج لوگو روی گیف در تلگرام
اگر میخواهید لوگو یا تصویر دلخواه خود را روی فایل Gif قرار دهید تا شکل و قیافه جذابتری داشته باشد باید مراحل زیر را انجام دهید:
قبل از شروع کار توجه داشته باشید که باید از آخرین نسخه تلگرام استفاده کنید. برای این منظور میتوانید یک نسخه از تلگرام را دانلود کنید و سپس آن را آپدیت نمایید .
برای این کار شما نیاز دارید که از یک ربات استفاده کنید. ربات my_gifbot این کار را به سادگی برای شما انجام میدهد. در ابتدا آن را add کنید.
بعد از اد کردن ربات my_gifbotگزینه Start را فشار دهید.
بعد از انتخاب استارت شما پیامی را مشاهده میکنید که مبنی بر این است که برای ایجاد یک لوگو روی تصویر متحرک یا گیف باید دستور newgif/ را انتخاب کنید.

اگر فایل لوگو را از قبل ساخته شده دارید آن را از بخش داکیومنت / فایل به ربات بفرستید (تاکید روی داکیومنت بخاطر از بین نرفتن transparent در اکثر تصاویر png).
اگر هم هیچ لوگوی از قبل آماده شدهای ندارید و میخواهید آدرس کانال خودتونو درج کنید به این صورت عمل میکنیم.
دستور settxt+Space+@yourchannel/ (منظور از space خط فاصله هست مانند مثال).
مثال:
settxt @setare/

بعد از این مرحله ربات آدرس کانال شما دریافت میکند و از شما فایل گیف یا ویدیو تقاضا میکند که باید فایل به فرمت Gif را که دارید برای آن ارسال کنید این کار را از پایین صفحه و سنجاقک میتوانید استفاده کنید(برای کاربران با پنل رایگان فایل کمتر از ۲مگ مجاز است).
پس ازینکه گیف یا ویدیو خود را فرستادید ربات از شما میپرسد که در چه موقعیتی آدرس کانال شما را درج کند و شما باید باتوجه به دکمههایی که به شما فرستاده شده به این سوال پاسخ دهید. یعنی مکان دلخواه برای نمایش دادن اسم کانال خود را باید وارد نمایید.

در مرحله آخر هم با موفقیت کار شما به پایان میرسد و حالا باید منتظر بمانید. ربات پس از پردازش لوگو یا آدرس کانالتان آن را بر روی فایل گیف درج میکند و برای شما میفرستد و شما میتوانید از آن استفاده کنید.
بطور پیشفرض ربات آدرس کانالتان را در قالب، فونت و رنگ پیشفرض خودش قرار میدهد (قالب آبی تلگرام)، ربات "درج لوگو” این امکان را نیز در اختیار ما قرار داده که بتوانیم این قسمت هم سفارشی سازی کنیم.
برای این کار فقط لازم است دستور:
/settings
را به ربات بفرستید.
سپس یکی از چهار دکمهی "تنظیمات قالب”،”تنظیمات فونت”،”تنظیمات رنگ”و”بازگشت به حالت پیشفرض” را انتخاب نمایید.
با توجه به مورد انتخابی موارد مختلف به شما ارسال میشود و شما باز هم باید با استفاده از دکمههای شماره دار قالب، فونت یا رنگ قلم خودتان را تغییر دهید.